Özel Günler & Hijyen Otururken genitalim sanki bacak arama fazlaymış gibi ağrıyor neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Sanki sıkışıyormus gibi Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar sakin olun sanırım sıkışan sey t*ssaklarimmis Otururken genitalim sanki bacak arama fazlaymış gibi ağrıyor neden? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
myrose35yalnız Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% 1 yıl Hormon değişimi olabilir adet dönemi yakın olabilir enfeksiyon başlangıcı olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şişmiştir ablası 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Ablam t*ssaklarim cikacak diye korkuyorum smssnsn Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Niye şişsin ki bizimki gibi olmazki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahja biraz dişileş msks Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Şişkinliği gitsin diyor dişlet diyerek Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. bence doktora gidin. ya da dinlenin 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Ağrı falan bahane senin canın dayak istiyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne dayağı ya Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Onu söyleyemiyoruz Yorumla Soran 1 yıl Soruyu neden begendin süper soru oldu işte Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Allah cezamı verecek.. Yorumla Soran 1 yıl Bence de versin meden süper soru rezil oldum püü sana Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Yazıklar olsun bana 🤦🏻♂️ Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Kullandığınız iç çamaşır ve pantolon uygun olmayabılır 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır pijama ile slip Yorumla emrecn34 1 yıl Bunlarda çok rahat acı ve ağrı var mk Yorumla emrecn34 1 yıl Mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır sadece sıkışıyor otururken Yorumla emrecn34 1 yıl Sıkıştıgını görüyormuşsunuz Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Belli dönemlerde özellikle hormonlar a bağlı genital bölge dokusunda ki damarlar kan basıncı nedeni ile genişler özetle şişer 0 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl sizde o bölgede bizdeki gibi bi organ yok sen bu sıcaklarda bizi düşün.. pişik oluyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dolgun istekli hissediyorsan ondan, istekli olunca dolgunlaşıyor olabilir 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 339 cevap paylaştı. Kız saçmalama öyle şey mi olur başka bir sorun vardır belki 0 0 Yorumla
haaland-07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Bak şimdi nasıl da merak ettim neden sıkışıyor ki🤔 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Salih abi? 1 25 Yorumla Soran 1 yıl Ben harunum karistirdiniz sanırım snsnsnsn Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl O da olur :) Yorumla Soran 1 yıl Snbdbsbb Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Şaka maka neden öyle oldu acaba Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki bence o kadar dolgun da değil hatta minicik neden sıkışıyor Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Aklıma kötü şeyler geliyo Yorumla Soran 1 yıl Sbbsbssb t*ssaklarim sığmıyor artik smsnnsnsnsn Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Öyle deme sağlık sorunu olabilir Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum sjdjjsbssb Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Bi kadın doğuma görün bence Yorumla Soran 1 yıl Olmazzz ne diye gidiyim seyim sıkışıyor diye mi dnnsnsns cok komik Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Ne komiği ya. Şişlik hissediyorum de. Yorumla Soran 1 yıl Utanırım olmaz Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Harun abi yapma gözünü sevim ya :) Yorumla Soran 1 yıl Harun abin utanıyor olmaz Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Peki öyle olsun bakalım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürlerrrrrrrrrrr Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Ricalarrrrr Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Sen daha önce konuştuğum birimisin Yorumla Soran 1 yıl Hayır seni hatırlamıyorum Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Tamamdır Yorumla Soran 1 yıl Konusmak mi istiyorsun yoksa aaaaa jsnsnsns Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Neden olmasın :) Yorumla Soran 1 yıl Ehehe tamam Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl :) :) Yorumla
HARDseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok dar giyme sıkışıyor ondan 0 20 Yorumla HARDseverim 1 yıl Ula sen var ya 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yine sen Yorumla Soran 1 yıl Bu fotoğraf fake mi bari Yorumla HARDseverim 1 yıl Yok o benim hatun Yorumla HARDseverim 1 yıl Beni nerden taniyon 😄 Yorumla Soran 1 yıl Tüh hatun mu buldun Yorumla HARDseverim 1 yıl He sen dünki ip sorusu soran mı Yorumla HARDseverim 1 yıl Vardı zaten Yorumla HARDseverim 1 yıl Yoksa küçük adam mı Yorumla Soran 1 yıl İkisi de olabilirim Yorumla HARDseverim 1 yıl Soylesene kizzz Yorumla Soran 1 yıl Zaten sevgilin varmış olmaz Yorumla HARDseverim 1 yıl He tamam da kim oldunu söyle Yorumla Soran 1 yıl Soylemem o da bende kalsin mutluluklar size Yorumla Soran 1 yıl Foto fakemiş neyse Yorumla HARDseverim 1 yıl Haha inandın demi Yorumla HARDseverim 1 yıl Sen küçük adamsın belli sorularım gizli demiştin Yorumla HARDseverim 1 yıl Sevgilim yok Yorumla Soran 1 yıl Hayır degilim Yorumla HARDseverim 1 yıl Sünnetçi mi yoksa😈 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ta**ak mı çıkmaya başlamış 🤣🤣 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oyleymis Yorumla ghostvari 1 yıl Gelsene bi konuşalım Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla ghostvari 1 yıl Okey Yorumla
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Maşallah beton yetmez ona beton 😂😂😂 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Demi ya ama çok şükür heykelimi yaptirmicam o yüzden gerek yok sjsjjsjs Yorumla metinn6 1 yıl Heyekeli ne yapacan senin namın yeter len 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Tabii len 😆 Yorumla metinn6 1 yıl Adamın dibisin 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çok anal yapıyorsun sanırım. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl kilodan kaynaklı olabilir belki boy kilon kaç 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl sıkışıyodur, geniş bişey giy, çamaşırını çıkart 0 0 Yorumla
Drdrdrdrdrdr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Klitorisin mi büyük acaba 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır klitoris değil altı sıkışıyor Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl İç dudak büyük mü 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Halisillizyon 1 yıl Ped mi var Yorumla Soran 1 yıl Hayır yok Yorumla
NihilExNihiloFit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl bir şey mi kullanıyorsun ki 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl orada fazlalık hisettiren kısım neresi Yorumla Soran 1 yıl Alt kisim işte Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl iç çamaşırından dolayı olabilir ya da kabardı mı Yorumla Soran 1 yıl Kabarmadi daha önce öyle bir ihtimal de yok Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl kilolu musun ki Yorumla Soran 1 yıl O kadar da değil Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl yani o aralıkta illa rahatsız eden bir şey vardır Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl görselli sorsaydın keşke :D Yorumla Soran 1 yıl *min varmis gibi davranma Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl olsaydı daha çok yardımcı olurdum :D Yorumla
MrUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Hmmmmm enfeksiyon olma ihtimalin var mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır tedavisini olmuştum gecen sene ondan beridir yok Yorumla MrUzaylı 1 yıl En son ne zaman duş aldin? Yorumla Soran 1 yıl Bugün Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hormon değişimi olabilir adet dönemi yakın olabilir enfeksiyon başlangıcı olabilir
O nasil oluyor be nasil vajinan var boyle
Şişmiştir ablası
Ablam t*ssaklarim cikacak diye korkuyorum smssnsn
Niye şişsin ki bizimki gibi olmazki
Hahja biraz dişileş msks
Şişkinliği gitsin diyor dişlet diyerek
Erkekler Ne Diyor
bence doktora gidin. ya da dinlenin
Ağrı falan bahane senin canın dayak istiyor
Ne dayağı ya
Onu söyleyemiyoruz
Soruyu neden begendin süper soru oldu işte
Allah cezamı verecek..
Bence de versin meden süper soru rezil oldum püü sana
Yazıklar olsun bana 🤦🏻♂️
Kullandığınız iç çamaşır ve pantolon uygun olmayabılır
Hayır pijama ile slip
Bunlarda çok rahat acı ve ağrı var mk
Mı
Hayır sadece sıkışıyor otururken
Sıkıştıgını görüyormuşsunuz
Belli dönemlerde özellikle hormonlar a bağlı genital bölge dokusunda ki damarlar kan basıncı nedeni ile genişler özetle şişer
sizde o bölgede bizdeki gibi bi organ yok sen bu sıcaklarda bizi düşün.. pişik oluyor..
Dolgun istekli hissediyorsan ondan, istekli olunca dolgunlaşıyor olabilir
Kız saçmalama öyle şey mi olur başka bir sorun vardır belki
Bak şimdi nasıl da merak ettim neden sıkışıyor ki🤔
Salih abi?
Ben harunum karistirdiniz sanırım snsnsnsn
O da olur :)
Snbdbsbb
Şaka maka neden öyle oldu acaba
Bilmiyorum ki bence o kadar dolgun da değil hatta minicik neden sıkışıyor
Aklıma kötü şeyler geliyo
Sbbsbssb t*ssaklarim sığmıyor artik smsnnsnsnsn
Öyle deme sağlık sorunu olabilir