Jiletle aldın galiba canım bir süre ondan serttir ağda dene hem geç çıkar hemde zamanla kıllar incelir
0
1 Yorumla
Soran
5 gü
Öyle diyorlar ama ağdayı beceremiyorum zaten ve çok acıtıyor tahriş ediyor zaten jiletle almadan önce kalınlaşma oldu ondan dolayı jilete geçtim ben de
o zaman yanlış uyguluyorsun traş ederken.. önce ılık suyla cildini yumuşatmalısın traştan önce.. tek yöne doğru traş etmelisin karışık değil.. tek kullanımlık jiletleri tek sefer kullnıp atmalısın ve kaliteli jilet kullanmalısın... en son traş jeli ya da nemlendirici krem kullanman sorunu çözebilir.. arada peelingde yapğabilirsin masaj gibi buda canlandırı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Jiletle aldın galiba canım bir süre ondan serttir ağda dene hem geç çıkar hemde zamanla kıllar incelir
Öyle diyorlar ama ağdayı beceremiyorum zaten ve çok acıtıyor tahriş ediyor zaten jiletle almadan önce kalınlaşma oldu ondan dolayı jilete geçtim ben de
Ağda yap jiletle sakına alma ve her gün vajinal bölgene peeling yap yumuşacık oluyor
Ne peelingi o bölgeye zarar vermez mi peeling
Tahriş var mı çok kaşımak tahriş oluşturur
Kaşımıyorum kaşınıyor
jiletle alıyorsan ondandır
Önceden jiletle almadığım halde kalınlaştı 1 yıldır falan jiletle alıyorum ama jilete geçmeden önce sertleşti bu kadar o yüzden jilete geçtim zaten
o zaman yanlış uyguluyorsun traş ederken.. önce ılık suyla cildini yumuşatmalısın traştan önce.. tek yöne doğru traş etmelisin karışık değil.. tek kullanımlık jiletleri tek sefer kullnıp atmalısın ve kaliteli jilet kullanmalısın... en son traş jeli ya da nemlendirici krem kullanman sorunu çözebilir.. arada peelingde yapğabilirsin masaj gibi buda canlandırı..
Neyle alıyorsun tüyleri
1,5 yıldır jiletle alıyorum ama jilete geçmeden önce böyle kalınlaştı ben de ağda yapamadım çok kalın olunca jilete geçtim
Cano jilet çok kötü ya benim bi anım var jilet kullanan bi kadınla içler acısı git lazere gözünü seveyim
Ne anısı anlatabilir misin
Böyle ulu orta olmaz mesaj atsan olmaz mı
Normal çoğu insanın böyle
Gördün mü herkesin genital bölgesinde çıkan tüyleri
Bir sürü kadının gördüm
Hızlısın
Öyleyimdir
Maşallah
Tamam bend le oyle anormal durum yok
Jiletle yaptığın içindir
Önceden ağda ya da eldivenle alıyordum hiç jiletle almadığım halde kalınlaştı ben de jiletle almaya başladım
Lazer düşünmedin mi hiç?
Düşündüm tabiki
Jiletle mi aliyorsun
neyle alıyorsın
Jiletle
makineyle al
Ne makinesi
tras
Öyle de kalınlaşır ki
hayor
Ama aynı mantık kökten almıyor kısaltıyor
e ama yumusak cıkıuor
Yumuşak mı çıkıyor öyle ne farkı var ki
hem azalıyor hemde gec uzuyor
Garipmiş
oyle arastır
Jiletlemi mi aliyorsun
Önceden ağda ya da eldivenle alıyordum ama çok kalınlaşınca jiletle almaya başladım
Kac yasindasin ki
23 yaşındayım
Evet
Çok değil
Yok
Neden
Mesaj kutun kapalı
Acik ya offf
Sadece takip ettiğin üyelerden mesaj kabul ediyormuşsun.
Nerden düzelte bilirim
Bilmiyorum ayarlara bak
Tamam
Yaşın kaç kaç günde kesıyon
23 yaşındayım 2 veya 3 günde almam gerekiyor
Bacağı pekı
O da aynı şekilde
3-4 günde uzuyor hemen
Hım ne iş yapıyorsun ben eczayım neyle alıyon kılları
Jiletle alıyorum
Hım anladım ne iş yapıyorsun
Tesettturlumusun eldıvenle almak acımıyomı
Artık eldivenle alamıyorum çünkü o kadar kalınlaştı ki eldivenle alınacak kadar uzatamam çünkü çıkarken Çok kaşınıyor
Hım zormuş bacağında erek kıl gıbı çıkmıyor demı
Alt bacağımda çok çıkıyor ama üst bacağımda yok
Tesetturlumusun
Evet
Ne iş yapıyorsun ben eczayım
Çalışmıyorum
Ne okudun
Gobegınde çıkıyorum
Jiletlemi
Çok mu çıkıyor bide
Çok çıkıyor
Kaç güne bi traş oluyorsun
2-3 günde bir
Lazer yapıyor musun
Yapmıyorum
Bence yap
Kanki cinsel hayatın varsa oral yapan için zor
lazer yap sende :D
Nerle alıyorsun peki
Önceden ağda, eldivenle alıyordum ama çok kalınlaşmaya başladı ve jilete geçtim
Peki kilo sorunun hormon sorunu Regli düzensizliğin var mı
Hormon sorunum var mı bilmiyorum regl düzensizliği yaşamıyorum kilo sorunum çok fazla yok normal kilodayım ama şuanda biraz vermeye ihtiyacım var
Ne sorusu
Konu ile ilgili
lazerciye git