Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar kanda beta hcg degerim 2.30 cikti hamile degilim yani prolaktinim cok yuksek cikti ondan dolayi regl olamiyormusum
benim reglimin gecikmesinden 17 gun gecti duzenli cinsel hayatim var 1 hafta geciktikten sonra test yaptim negatif cikti 15 gun geciktikten sonra yine negatif cikti 10 gundur falan kahverengi akinti geliyor ve regl sancisi cekiyorum cozum bilen var mi ya da hamile olabilir miyim geri cekilmeyle korunuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kadın doğuma gitmen lazım başka bir sıkıntı çıkabilir ama test yaptıysan 2 kez hamile olacağını sanmıyorum ama çok düşük ihtimalle testler yanlış çıkabiliyor
yarina randevu aldim hamile oldugumu sanmiyorum pek
Erkekler Ne Diyor
Hormonlarınla alakalı bir problemdir. Doktora görünmende fayda var. Hamilelik zannetmiyorum. Ama geri çekilme çok riskli onu söyleyeyim.
tesekkur ederim yarin kadin doguma gidecegim
Rica ederim, geçmiş olsun diyelim, doğru tercih
yorum yapan erkekler beni bayagi korkuttu hamilesin diye ama 2 testinde yanlis cikacagini dusunmuyorum
Yahu ben takıldım sadece 😄 stres yapma korkma
cahil olunca insan öyle oluyor. takılma bu sitedekilere fazla
Olamazsın ama hamilemiyim diye vaşta sitres yaptıysan ondan dolay gecikmistir rgli olacaksın
tesekkur ederim ilk defa bu kadar gecikti
Nornaldir sende sürekli sitres yaptın rgl olduktan sonra bi doktora görünistersen
İyi hadi
Uzun süreli düzenli cinsel gayette akla gelen hamilelik. Testleri İhmal etme.
hemen hemen her ay yapiyorum normalde de gecikiyor ama ilk defa bu kadar gecikti
Doğum kontrol hapı kullanımı oldu mu?
kullanmadim hic
Süreç 1 ayı geçtiğinde muhakkak ki bir hekim kontrolü öneriyorum
Ayrıca ;
° hormonal değişimler
°troid
° miyom
° yumurtalık kisti
Gibi bu durumun bir çok farklı sebebi mevcut.
Tanı konulması için detay ihtiyacı gerekli.
Geçmişte Olsun
çok teşekkür ederim böyle bir bilgiye ihtiyacim vardi hamilelik yoktur degil mi?
Hayır hamilelik bu şekilde oluşmaz ;
• İlk olarak yumurtlama döneminde olmalısınız
• içe boşalma gercekleserek rahimin döllenmesi
• döllenen rahimin dölü tutması ve rahime yapışması
• son olarak kese oluşumu ile birlikte hamilelik gerçekleşir.
Kan veya idrar testlerinde ise
Regl gecikmenizin
( Herhangi bir doğum kontrol hapı antibiyotik depresan kullanımı yok ise )
HCG (Human chorionic gonadotropin ) düzeyi artar. Daha net bir sonucu bundan dolayı olarak 11. İla 14. Gün arasında alırız. Belirttiğiniz bilgiler doğrultusunda hamilelik söz konusu değil
çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
Rica Ederim. Dilediğiniz zaman ulaşabilir bilgi alabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun
Tahmin etmiştim ve yorumlarda yazmıştım bunu size
Hamilesin
beni korkutma
Neden evli değil misin
cocuk istemiyorum
Geri çekilme yöntemi en güzeli ama spiral veya en ince condom kullanmalısın
Ama yüksek ihtimalle hamilesin
sanmiyorum cunku damla damla kan geliyor ve regl oldugumda cektigim sancilari cekiyorum
Olursun erken daha
normal bir sey mi
Icine mi bosaliyor
hayir
O zaman ihtimal yok.