Özel Günler & Hijyen Günlük ped, mesane pedi gibi ürünlerin günlük hayata sağladığı faydalar neler? LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor rahat ve güvende hissettirmesi dışında neler önerirsiniz? Günlük ped, mesane pedi gibi ürünlerin günlük hayata sağladığı faydalar neler? Cevapla Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jale025 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ped zararlı enfeksiyona sebep oluyor. İdrsr kaçırma ve akıntı için kullanılıyorlar ama bez daha faydalı bu konuda. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,3b cevap paylaştı. günlük ped akıntı için kullanılıyor. yani iç çamaşıra geçmesin diye 0 0 Yorumla
Wlahca Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Günlük ped kullanmak zararlıymış 0 3 Yorumla Buraklegollas +1 yıl Neden zararlı? Yorumla Wlahca +1 yıl @Buraklegollas onu nette ara dayı Yorumla Buraklegollas +1 yıl @wlahca sende maden potansiyeli var gibi geldiği için ilk sende aradım kaşar 😅😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sanırım daha faydalı temizlik açısından 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kısmi özgürlük dışarıda gezerken sıklıkla wc nerede diye tedirginlik yaşamamak 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ped zararlı enfeksiyona sebep oluyor. İdrsr kaçırma ve akıntı için kullanılıyorlar ama bez daha faydalı bu konuda.
günlük ped akıntı için kullanılıyor. yani iç çamaşıra geçmesin diye
Günlük ped kullanmak zararlıymış
Neden zararlı?
@Buraklegollas onu nette ara dayı
@wlahca sende maden potansiyeli var gibi geldiği için ilk sende aradım kaşar 😅😅
Faydası yok
Erkekler Ne Diyor
Sanırım daha faydalı temizlik açısından
Kısmi özgürlük dışarıda gezerken sıklıkla wc nerede diye tedirginlik yaşamamak
Bilmiyorum