Özel Günler & Hijyen Ya bende regl dönemi hariç normal günde de çok akıntım oluyor böyle beyaz sümük gibi bişey sürekli çamaşır değiştiriyorum nedendir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hamilelik belirtileri de olabilir mi bekarım ama anlık bir şey yaşadım sürtünme gibi umarım değildir Ya bende regl dönemi hariç normal günde de çok akıntım oluyor böyle beyaz sümük gibi bişey sürekli çamaşır değiştiriyorum nedendir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sdeeeck Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yumurtlama döneminde Mi? 1 13 Yorumla Sdeeeck +1 yıl Yani gebelik riskin var mi yoksa libidodan mı Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Soran +1 yıl Gebelik riski mi korkutma beni Yorumla Soran +1 yıl Genelde çoktandır böyle ama bu aralar baya arttı bekarım ama anlık bir şey yaşadım sevgilimle ve söylediklerin korkuttu beni açıkça Yorumla ThisisBad +1 yıl Saçmlaalama kanka azıyorsun boşalıyorsun ite Yorumla Sdeeeck +1 yıl Canım yaşadın mı bir şey ne zaman yaşasın nasıl yaşadın korunma olmuş muydu? Dilersen dm den yanıtla ama Yorumla Soran +1 yıl Evet iki hafta önce korunma olmadı ama ertesi gün hapı aldım hemen Yorumla ThisisBad +1 yıl Gg Yorumla Sdeeeck +1 yıl İçine bsalma oldu mu peki Yorumla Soran +1 yıl Karnıma sadece Yorumla Sdeeeck +1 yıl canım mesaj atsana abazalar okuyor yorumları Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Sdeeeck +1 yıl Yazdım Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Enfeksiyon falan olabilir bi hastaneye git bâri 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Ali-Rıza +1 yıl 👍🏻💪🏻 Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Sürtünmeyle olacak iş mi o sennce 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum saçma ama üzerimizde bir şey yoktu ve baskı uyguluyordu karnıma boşaldı sonra Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Millet ne kadar uğraşiyo onun için içine girmediyse bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Evet ama hemen hamile kalan da var Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Iyi de içine girdi mi sürtündük dedin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Ha onu bilemem içine girdiyse işler değişir hamilelikte oyle akıntı oluyo muymuş onu araştırman lazm o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet baktım oluyor Muş Yorumla Ali-Rıza +1 yıl O zaman test yapcan Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ya Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Neden korkuyon yapcağını yapmşsn zaten 🤦🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle ya nefsime yenik düştüm Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Bu saatten sonraki korku seni kurtarmaz acele etmelisin ne zaman oldu o olay Yorumla Soran +1 yıl 3 hafta falan oldu Yorumla
malimüşavir35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yerim o akan şeyi ya 0 4 Yorumla OnurQ11 +1 yıl Iyyyy Yorumla Soran +1 yıl Iyyyyyyyy Çok kötüsün Yorumla malimüşavir35 +1 yıl Hayır kötü değil ya Yorumla OnurQ11 +1 yıl Kusacam şimdi Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Enfeksiyon olabilir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ama çoktandır böyle Yorumla sakızkabugu +1 yıl Çok mu beyaz, katı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sakızkabugu +1 yıl İçine boşalmış olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Karnıma boşaldı sadece Yorumla sakızkabugu +1 yıl Belli olmaz. Öncesinde boşalmış olabilir mi. Bir kaç kere boşalma olasılığı var çünkü Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum peki bu akıntı gelmesi ondan kaynaklanıyor olabilir mi Yorumla sakızkabugu +1 yıl Ne kadar süredir geliyor. Birleşme ertesi mi başladı bi de? Yorumla Soran +1 yıl Yani sürekli böylede bu ara baya oluyor Yorumla sakızkabugu +1 yıl Hamilelik belirtisi olmaz ama akıntı spermse ilerleyen gğnlerde sıkıntı olabilir Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yumurtlama döneminde Mi?
Yani gebelik riskin var mi yoksa libidodan mı
Derken
Gebelik riski mi korkutma beni
Genelde çoktandır böyle ama bu aralar baya arttı bekarım ama anlık bir şey yaşadım sevgilimle ve söylediklerin korkuttu beni açıkça
Saçmlaalama kanka azıyorsun boşalıyorsun ite
Canım yaşadın mı bir şey ne zaman yaşasın nasıl yaşadın korunma olmuş muydu? Dilersen dm den yanıtla ama
Evet iki hafta önce korunma olmadı ama ertesi gün hapı aldım hemen
Gg
İçine bsalma oldu mu peki
Karnıma sadece
canım mesaj atsana abazalar okuyor yorumları
Tamam
Yazdım
Erkekler Ne Diyor
Enfeksiyon falan olabilir bi hastaneye git bâri
Haklısın
👍🏻💪🏻
Sürtünmeyle olacak iş mi o sennce 🙄
Biliyorum saçma ama üzerimizde bir şey yoktu ve baskı uyguluyordu karnıma boşaldı sonra
Millet ne kadar uğraşiyo onun için içine girmediyse bişey olmaz
Evet ama hemen hamile kalan da var
Iyi de içine girdi mi sürtündük dedin
Evet
Ha onu bilemem içine girdiyse işler değişir hamilelikte oyle akıntı oluyo muymuş onu araştırman lazm o zaman
Evet baktım oluyor Muş
O zaman test yapcan
Korkuyorum ya
Neden korkuyon yapcağını yapmşsn zaten 🤦🏻♂️
Deme öyle ya nefsime yenik düştüm
Bu saatten sonraki korku seni kurtarmaz acele etmelisin ne zaman oldu o olay
3 hafta falan oldu
Enfeksiyon olma ihitimali yüksek
Bi doktora git normal değil bu
Yerim o akan şeyi ya
Iyyyy
Iyyyyyyyy Çok kötüsün
Hayır kötü değil ya
Kusacam şimdi
Enfeksiyon olabilir
Ama çoktandır böyle
Çok mu beyaz, katı?
Evet
İçine boşalmış olabilir mi
Karnıma boşaldı sadece
Belli olmaz. Öncesinde boşalmış olabilir mi. Bir kaç kere boşalma olasılığı var çünkü
Bilemiyorum peki bu akıntı gelmesi ondan kaynaklanıyor olabilir mi
Ne kadar süredir geliyor. Birleşme ertesi mi başladı bi de?
Yani sürekli böylede bu ara baya oluyor
Hamilelik belirtisi olmaz ama akıntı spermse ilerleyen gğnlerde sıkıntı olabilir
Günlük ped kullan.
Islanıyorsun kanka
İltihap