Özel Günler & Hijyen Adet dönemi dövülecek adam aranıyor ilgilenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aranızdan birini şöyle fena benzetebilirim Güncellemeler+1 yıl Puahahhahahah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😠 Güncellemeler+1 yıl Kafanda kuruyorsun sözünü s i k e yi m Adet dönemi dövülecek adam aranıyor ilgilenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Bana yazan tacizci sapıkları sana gönderiyim al benzet hata hepsi al senin olsun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beraber benzetelim pçleri Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Direk kurşuna dizesim var benim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burdan 5 6 tane sapik bul ve ekle sonra onlara normalde etmeyecegin ve kimseye diyemeyecegin küfürlerini söyle ve sonra engelleben arada öyle yapiyorum terapi gibi geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahgsuahshahah Yorumla Hakan10x +1 yıl Kjhıln jıkmb skinhvbımn gtne jkhfkb Yorumla
кгеам Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl "Adet dönemi ilgilenecek adam aranıyor". 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo var zaten dbsızbjss ben cidden dövmek istiyorum Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim yerime de döv 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Döveriisss Yorumla senagşama +1 yıl Balbiri her yerdesin Yorumla Balbiri +1 yıl Yorumumun altında konuşmayın Yorumla senagşama +1 yıl Niye sildinnnnnnn Yorumla Balbiri +1 yıl @senagşama s*ktir git aq zorla ağzımı bozdurcan Yorumla senagşama +1 yıl Puahahhahahahahahajajhaa 😂😂 Yorumla senagşama +1 yıl Engelle lan Yorumla senagşama +1 yıl Dünyanın en ekşi balı Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bunlar sapık olduğu için hoşlarına gider 0 0 Yorumla
TürkçüBirKatun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mazlumu getirin!! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mazlum kim bsjebsbs Yorumla
sensedim000 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel bir dayağa ihtiyacım var yoksa benim aklanacagım yok gel döv valla 0 3 Yorumla sensedim000 +1 yıl Akıllanacagım Yorumla Soran +1 yıl Ohh beee gel stres atalım dbeıxbdjxb Yorumla sensedim000 +1 yıl Valla beni döve bildiğin kadar döv Allah aşkına benim kadar şanssız biri daha olamaz bu Dünyada Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl öyle şeyler yapma, kapına mhkeme kağıdı gelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya abi sanki boksörüm mk ne kadar zarar verebilirim ki dbdıxbkdnxj şaka zaten kum torbasına falan vursam rahatlarım insana niye vurayom Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alakasız olucak ama adet dönemi neden gecikir? 2 aydan bir falan olması normal mi? 0 0 Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hahahah ya nasil benzetecekmişsin 😂😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel benzetebilirim kime isterseniz dbdıdbdjdb Yorumla Heimdalll +1 yıl Oyle kolay mı yaa Yorumla Soran +1 yıl Kafanda kuruyorsun lafının mealini yapsana bana Yorumla Heimdalll +1 yıl Olur yapayim Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Heimdalll +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Açıkla lan o zaman ne sıktın Yorumla Heimdalll +1 yıl Keslan duzgun konus Yorumla Soran +1 yıl Sus korum cıbkvycuv ay neyse uzatamıycam şekerim bb Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sana kum torbası alalım 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur 🥺 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sıkıyorsa gel yeri öptürürüm sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öptürürüm dediğin yerde surat izin çıkar aslan parçası dbsjdbdjxbz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak seeen hodri meydan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl papatya çayı iç niye dövüyosun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Popotyo çoyo kardeşim popotyo tarlasına girsem de geçmez şu an sinirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sakin ol bacım yaaa sakinleş Yorumla Soran +1 yıl Tamam bi soru kafanda kuruyorsun diyen erkek aslında ne demek istşyordur Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Manita yok mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belirsizlikteyiz onu hırpaladım biraz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bana yazan tacizci sapıkları sana gönderiyim al benzet hata hepsi al senin olsun.
Beraber benzetelim pçleri
Direk kurşuna dizesim var benim
Burdan 5 6 tane sapik bul ve ekle sonra onlara normalde etmeyecegin ve kimseye diyemeyecegin küfürlerini söyle ve sonra engelle
ben arada öyle yapiyorum terapi gibi geliyor
Ahgsuahshahah
Kjhıln jıkmb skinhvbımn gtne jkhfkb
"Adet dönemi ilgilenecek adam aranıyor".
Yoo var zaten dbsızbjss ben cidden dövmek istiyorum
Bizim yerimize de döv bol bol
Benim yerime de döv
Döveriisss
Balbiri her yerdesin
Yorumumun altında konuşmayın
Niye sildinnnnnnn
@senagşama s*ktir git aq zorla ağzımı bozdurcan
Puahahhahahahahahajajhaa 😂😂
Engelle lan
Dünyanın en ekşi balı
Bunlar sapık olduğu için hoşlarına gider
Mazlumu getirin!!
Mazlum kim bsjebsbs
Erkekler Ne Diyor
Güzel bir dayağa ihtiyacım var yoksa benim aklanacagım yok gel döv valla
Akıllanacagım
Ohh beee gel stres atalım dbeıxbdjxb
Valla beni döve bildiğin kadar döv Allah aşkına benim kadar şanssız biri daha olamaz bu Dünyada
öyle şeyler yapma, kapına mhkeme kağıdı gelir
Ya abi sanki boksörüm mk ne kadar zarar verebilirim ki dbdıxbkdnxj şaka zaten kum torbasına falan vursam rahatlarım insana niye vurayom
Alakasız olucak ama adet dönemi neden gecikir? 2 aydan bir falan olması normal mi?
Hahahah ya nasil benzetecekmişsin 😂😂
Çok güzel benzetebilirim kime isterseniz dbdıdbdjdb
Oyle kolay mı yaa
Kafanda kuruyorsun lafının mealini yapsana bana
Olur yapayim
?
?
Açıkla lan o zaman ne sıktın
Keslan duzgun konus
Sus korum cıbkvycuv ay neyse uzatamıycam şekerim bb
Bende çıkarabilirsin ramazandan sonra
Paramı verirsen mazlum olurum