klavyemde türkçe karakterler bulunmuyor maalesef, s'den sonra gelen harfim yok :D
kaş aldıran erkekler neden ka$larını aldırıyorlar ? aranızda varmı aldıran?
kaş aldıran erkekler neden ka$larını aldırıyorlar ? aranızda varmı aldıran?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sadece ortasını alıyorum ama şimdi kaş larımın 1 cm üzerine kadar olan tüyler kalınlaşıp koyulaşarak kıl haline geldi, tabi kaş ortasının üstündekiler de. Ergenlikle birlikte hormonlar yüzünden oldu herhalde, eskiden bunlar sarı tüy halindeydi hiç belli olmuyordu, ortası vardı sadece. Biraz daha kalınlaşıp sıklaşsa normal kaş haline gelecek tüyler. İğrenç bir hal aldı, aynaya bakasım gelmiyor. Yakışıklıyım ama bunlar çok bozuyor, bunlar çıkınca bütün yakışıklılığımı götürdü. Kaş ortası ve kaş üstüne ilerde iğneli epilasyon yaptırıp tamamen kurtulmak istiyorum. Kaşların altındaki tüylere ve kaş altına ise hiç karışmıcam hiç inceltmicem. Yani sadece gerçek görüntüsünü ortaya çıkarmak istiyorum. Çünkü gerçek görüntüsü zaten güzel; düz değil kavisli ve ince. (öyle aşırı da değil tabi. yani sonuç olarak kalemle çizilmiş gibi aldırmıycam)
Şeklini değiştirmeden kaş üstü tüylerini aldırmaya da itirazınız var mı? 😂
Ortasını cımbızla alıyorum, iz ve pütürlenme oluyo. Ağdayla alsam daha iyi olur heralde. Yaşımda büyük değil kuaförde yaptırmak istemiyorum. Evde sir ağdayla nasıl yapabilirim? Kaşların üstündeki tüyleri de almam lazım ama inceltmişim gibi durmaz umarım.
Orjinalliğini bozmuyorum .
Kardesimkini kendi ellerimle aliorum zorla sinir oluyor:D Aliorum dediysem iki uc tuy..Kaslari guzel kalin degil ama ortada iki uc tel fazlalik var dior abla onlardan ne istion erkek dedigin killi olur hihih:D
ince kalem kaştan bahsetmiyorsun sanırım.
doğal birşeklde aldırsınlar tabi
Cevap
24Cevap
aldıran var illaki ama ben aldırmam tek kaş sorunu yaşayan arkadaşlar ortasından aldırabilir tamam ama incelten erkek bi tuhaftır gözmde yakışıkalmaz
Siz nasıl insansınız ya burda herkes erkeklerin kaşını aldırıp inceltmesine karşı sorsak hepiniz Burak özçivite deli oluyorsunuz o adam kaşlarını alıyor ve inceltiyor
Kaşlarım zaten çok düzgün gerek yok.Bozuk olsa da aldırmazdım herhalde.
Kendime önem verdiğim için alıyorum..İki kaşın ortası ve uçlarında hafif sivrileştirme.
Kaslarim dogal olarak ince zaten ama cok kalin ve birlesik olsa duzeltirdim abartmadan.
birleşik olanlar mecbur bıraz insan kaşına benzetmek için aldırıyorlar :)
Kaşlarını kadın gibi aldırıp inceltip kavis verip kaldiran erkekcikler oglum size erkek demeye bin şahidin lazım olduğu yıllar maalesef geride kaldı gozunuz aydin aman dikkat edin yanınızdaki kızla karıştırılıp kaza kursununa gitmeyin 😉
birlesik karslarda ortasi tamam anliyorum kotu gozukuyor almak lazim sadece ortasini
ama genelde kas alan erkek hic sevmem o ne yaaa kadin gibi
Benim eski sevgilim ortasini aliyordu bence gerek varsa alinmali bu erkek kadin diye ayrilmaz. Bakim sart :)
Ortasını alırım çünkü tek kaşlık bana göre değil...
erkek kardeşiminkileri alıyorum yanlış olan ne var ?
:))) bu nasıl soru yaw 21.yy dayız. yok dıyende fatih ürek olsun.
yılın önemi yoksa neden millet araştırma geliştmrme şirketi kuruyor dımı ya hay allah.
Ka$larini abartmadan kenarlardan toparlatabilir. Bunda bir sakinca görmüyorum.
üstlerden alsak daha fazla sert çıkarmı
kaşlarımı aldırmıyorum ama kuaförün düzeltiyor ve kısaltıyor
aynen öyle, yoksa çok uzuyorlar
sadece kısaltıyor
hayır almıorum çünkü tek kaş değilim olmadım hiçbirzaman
Ya açikca soylluyom benim kaslar kalın di biraz bunlari almadan once fotograf makinalatindan kaciyordum simdi biraz incelttim rahatladim
Kalın Kaş olsa aldırmayalımmı aldırsak daha çok sert çıkarmı
Lisede jiletle alan ve aldığını inkar eden bir arkadaşım vardı...
Kaşlarım güzeller çirkin olsalardı elbet alırdım sanırım.
tek kaş gezmek kötü bişey.
olabilir verchiel:) tecrübelisin zaten kardeşinden:)
ortasını olabilir ama kaş şekliyle oynamasınlar
Kaş aldıran erkek benim gözümde erkek değildir :D
ortada 1-2 cıkıyo onları alıyom bitek :D
kaşlar alınmasın yazık
Ben erkeğe erkek demem kaşlı gözlü döşü değilse
tek kaşlar aldırsın mümkünse
Tek Kaş olanlar napsin peki 😀
Ortasını cımbızlıyorum.
genelde m andıyorsa kes n n andırsın
Erkekler kaslarinizi nerde aldiriyonuz
Almadım.
tek kaş olunca mecburen aldırıyorlar.