Mansur Yavaş seçim sonrasında ilk müjdeyi vermiş. Ayda bir kez kadınlara hijyenik ped desteği verecek. Sonunda birileri reglin ayıp bir şey olmadığını anlayıp desteğini gösterdi <3 :))

Mansur Yavaş seçim sonrasında ilk müjdeyi vermiş. Ayda bir kez kadınlara hijyenik ped desteği verecek. Sonunda birileri reglin ayıp bir şey olmadığını anlayıp desteğini gösterdi <3 :))

Güzel bir destek her şehirde olmalı. Önceden petler para tutmazdı şimdi cebe bi külfet olmuş durumda oldukça pahalılar. Kullan at bir ürün üstelik zorunlu ihtiyaç gayet güzel düşünülmüş bir destek.
Bunu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu da yapmıştık gerçekten çok güzel bir destek helal olsun işte şeffaf belediyecilik ve halkını düşüren insanlar böyle oluyor umarım genel seçimlerde de buna benzer Güzel sonuçlar görürüz ve ülkemiz daha iyi olur
Alttan girip oy alıyorlar helal olsun😂 altyapı hizmeti bu millete bir şey ifade etmiyor ped yardımı kart yardımı bebek sütüne tav oluyor millet, bunlara karşı değilim asla, çok güzel uygulamalar ama tek başına yeterli değil
En azından ülkenin alttan üstten altını oyup çalmıyorlar buda güzel bir şey
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır
Bence mantikli, sadece ped almak icin diil oraya giden ve kadinsal konularda destege ihtiyac duyan genc kizlar da kendilerini guvende hissedebilirler. Ki zaten amac biraz da odur bence. Yani sadece ped dagitalim degildir.
Insanlar arasi guvenilir iletisim agi olusturur bu tip etkinlikler. Ve bilinc kazandirir. Guzel bi proje.
Sıcak su torbası ağrı kesici parol bir kaç tane çikolata da istiyoruz 😄😄
Vay arkadaş ne düşünceli belediye millet açlıktan ölüyor adamın derdi Pet..
Ülke açlıktan ölüyorsa bunun suçlusu Mansur yavaş değil 21 yıldır ben ekonomistim diyen diplomasız kibir abidesi biridir. sanırım siz cumhurbaşkanlarıni karıştırdınız
Gerçekten tebrik ediyorum bu ciddi bir ihtiyaç bu devirde buna ulaşamayan kadınlar var ne acı umarım herkes örnek alır. 💐💐💐
#REGLUTANILACAKBİRŞEYDEĞİLDİR
#SENZİHNİNİDEĞİŞTİR
Şaka gibi ya🤣
Erkeklere de kondom dağıtsınlar bağri🤣
Sağlık ocakları veriyor zaten ücretsiz
@AstronotJuliettt Karabük te vermiyorlar galiba 🤣
Tunç Soyer döneminde de İzmirimde böyle bir uygulama vardı ve talep olmayınca kaldırılmıştı. Tüm şehirlerde evet güzel olabilir
Bana biraz gereksiz geliyor. Bir paket ped için belediyeye falan gitmek ne bileyim.
Bu anlamlı projeyi kadın bir belediye başkanından beklerken Mansur Başkandan geldi, helal olsun. Diğer Chpli belediye başkanları da Mansur Başkanı örnek almalı bence. Hem de her konuda.
Güzel de miyonlarca kadın var Ankara 'da. Hepsine dağıtabilicek mi bilemedim
Önceliği belediyeden sosyal yardım alan ailelerdeki kadınlara, bir de öğrencilere verir verir, iyi de olur. HPV aşısını da belediyeden sosyal yardım alan kadınlar için ücretsiz yaptı. Bütçe meselesi.
Herkes Mansur King mi beee. Yuru be kocum. Evet olmali
çok güzel olmuş umarım diğer şehirlere de örnek olur 🫶🏼
Yorumdaki erkolaarr aağğlaamışşşşşş biraz daha ağlayabilirsiniz akfowhsoajwnskas
Çok güzel bir uygulama her şehirde olmalı bence.
Lütfen tüm şehirlerde olsun en ihtiyacımız olan şey
İnce bir düşünce, her belediye yapsın bunu ihtiyacı olan alsın.
Bence çok ince bir uygulama olmuş ve evet bütün şehirlerde uygulanması gerektiği düşüncesindeyim.
@Benaki kafanda sac kalmamış canım benim :) kesin yargı koyma yakışıklıyim derken😁
Ay bu medeniyet beni ağlatır. Darısı diğer şehirlere
Benim de okuyunca gözlerim yaşardı yılın projesi. Darısı her belediyenin başına inşallah.
Çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Umarım tüm belediyelere örnek olur.
Kişisel hijyen ürünlerine herkesin erişemediği şu dönemde çok güzel bir uygulama. Teşekkür ediyoruz başkanımıza.
Erkekler küçümsemiş ancak bizim için nimet olduğunu bilmiyorlar.
Kesinlikle tüm şehirlerde uygulanmalı isteyerek olmuyoruz ve fiyatları çok pahalı
gerçek belediyecilik bu işte. harika bir sosyal belediyecilik örneği. mansur yavaş insan ve hizmet odaklı başarılı adımlar atmaya devam ediyor.
Kesinlikle cok mantikli. Regl bizim elimizde olmayan bi sey ve sacma sapan markalar 80-100 tl bilemedin 60-70 tl yani uctu iyice fiyatlar
Sanırım daha güzel bi sistemle karşılamıycaz gibi...
Niye çok mu lazımmış kadınların şimdide peşlerine mi karışmaya basladila
Tüm sehirlerde olsa keşke
Çok tatli bi düşünce🌸
Dev hizmet 🤣
Keşke tüm şehirlerde uygulansa.
Olmalı bir ped ne kadar olmuş almış başını gidiyor
Bu pahalılıkta güzel bir destek bence >3
Bence tüm şehirler de uygulanabilir tabi ki de
Saçma canım yorumlar okuyunca yazmak istedim. Kondom zorunlu bir ihtiyaç değildir. Ancak bu ay paramız yok regl olma diyebileceğiniz bir kadın henüz yaratilmadi. Bazi arkadaşlar gereksiz bulmuş hatta israf diyenlerde olmuş. Bir kadının en temel ihtiyacıdır halbuki. Doğası gereği olduğundan engellenemez ve kısıtlanamaz bir döngüdür regl. Kadını cinsel obje olarak gören beyinlerden kurtulun artık
Bugün ped, yarın prezervatif, üçgün sonra cocuk bakım üniteleri. Bazı semtlerde verdigi gibi kişi başı 500tl verse daha mantıklı olurdu
Sonrada Mansur bey Ümitköyde kendi evine yakın ya da Beypazarında orman içinde Kadın sıgınma evleri yapardı
Çocukların kokusunu yiyecegi, Ankara Çayı ise acık havada b@k götürüyor.
Hizmetten anlayan Türk belediyeleri
Asıl incelik, bunu kadın seçmenin oyunu almak için seçimden önce vaat olarak söylememesi.
Cevaplarda çok sayıda g.. rizekalı erkek üye var maalesef... Bir de bu hizmeti küçümseyen, hizmet diye 20 yıldır betondan başka şey görmemiş olan seçim mağlubu hazımsız AKP'liler...
@AstronotJuliettt Belediye ücretsiz prezervatif verse oğluşuna "oğlum prezervatif para verme, belediye ücretsiz veriyor, boşuna masraf etme, zaten pahalı" diyecek, çok errrkek Türk insanları, konu pede gelince olayı namus meselesine çeviriyorlar, örnekte görüldüğü gibi... Cehalet bu topraklardan uzaklaşmayacak maalesef
Buna da tepki gösterecek insanlar olacaktır elbet ama bence gayet güzel bir uygulama.
Bu habere ne kadar çok sevinsemde bir o kadar üzülüyorum bu desteği alacak kadar kötü bir ekonomiye düştük gerçekten inanılır gibi değil
Gereksiz. Bize ne sizin vajinanızın regl probleminden
Bu halkın vergileriyle buna yardım edilmemeli
@velwme Benim demeye çalıştığım şey bu regl olayı çok abartılıyor. Tamam ucuz olsun kadınlar kolay alsın marketlerden de; öyle bir seviyeye geldik ki karşıma çıkan kız ayın şu haftaları reglim bana şöyle davran diyecek bir gün diye düşünmüyor değilim :D
Geçmişteki kadınların canları yok muydu onlar kadın değil miydi?
Kadınlarda hep bir abartma kültürü var. Erkek 7/24 çalışır perişan olur kadın ev hanımıyım ev işi çok zor diye kocasının başının etini yer...
Kadın erkek eşitliği altında bizi zikeceksiniz yakında 😂
Aman ne büyük bi yardim mk insanlar her şeyi aldı da bi pedi alamadı zaten. Yapilan icraate bakar mısın 😀
Temel ihtiyaç malzemeleri devlet desteği altında olmalıdır. Az bile...
Bence kadınları koruyabilecek leri bir silah verilmeli
"Ped Desteği" işleminden sorumlu memur (Temsili)🤣🤣🤣
bu yeni değil yıllardır var ama nedense yeni gibi lanse edilmeye başlandı
Valla beni ilgilendirmez xper almak için cevap yazdım. Saygilarla
milleti her ay yormak yerine 1 senelik hakkini tek seferde verirlerse guzel olur.
Ped'in kısırlığa neden olduğuna dair iddialar ciddiye alınmalı bence
En azından Orkid vb gibi küresel markalar kullanılmamalı...
Davarın biri sana ne benim karımın pedinden deyip belediyeye kurşun atabilir.
CHP sevmiyorum... anlamsız şeylerle halka yaranmaya çabalıyor... ekonomi düzelsin zaten herkes istediğini alır... kolaya kaçmaktır bu... saçma halkın vergisini gereksiz harcama sayılır.
Ekonomi bu saatten sonra bok düzelir daha iyi günlerimiz secim yüzünden baskiladilar enflasyonu zaten temmuza sıçtık
Ekonominin düzelmesi talebini Beştepe'deki sarayda ikamet eden ünlü ekonomiste iletmen lazım.
Tüm belediyelere örnek olması gereken bir yaklaşım tarzı..
Olmalı marketten alışveriş yapan kıza, pis pis bakan utanma olur falan diyen siyah poşet teklif edenlerde çöle sürülmeli
Bu millet ve diger yöneticiler mansur yavastan cok sey öğrenecekler
gerek yok biz markette ne satacağız
burası türkiye bunuda ihtiyac sahipleri değil üç kagıtcılar alır ya da iihtiyacı olmayan. burdada adama kömür veriyorlar geldiği gibi satıyor
Parası olan kızlar iban atsın biz aramızda karşılayalım. belediyenin amacı nedir!
Bunun yerine direkt pedden alınan vergiyi kaldırsalar daha iyi olur
Vergiyi Mahsur başkan koymadı ki o kaldırsın. Bi zahmet devlete söyleyiniz
Ne güzel hepinizi Ankara'ya taşınmaya davet ediyoruz
Aynen her yerde uygulansin bide adam çalışmıyor derler
Belediyecilik ne zamandan beri ped dağıtmak oldu ya. ? Ne alaka resmen kadınları kullanıyor. İğrenc birsey ya.
Kadinlari kullanan seylere biz din diyoruz knki. Belediyenin yaptigiysa hizmet ve destek. Git carsafa gir demiyolar. Sacmalama simdi.
Cemaatlere yedirmeyince para artıyor demekki fazla yardım göz çıkarmaz cemaatteki bademciler yiyeceğine halk yesin
Kesinlikle👍
Bence yani saçma çünkü belki size göre olmayani dagiticak onun yerine aylık bı miktar para yollaması daha mantıklı isteeyen istedigi markayı alsın
Yani güzel ama pozitif ayrımcılık gibi ped bulunmayan bir şey mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?