Uyuyor şu an. Arayıp Tartışmalı mıyım yoksa uykusunu bölmemeli miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılRegl biz de oluyoruz. Bu ölümcül bir durum değil ki çok abartılıyor. Bazı kadınlar bu dönemi gerçekten de koz olarak kullanıyor. Elbette hassas ve duygusal bir hâl alıyoruz. Ama bunu bu kadar büyütmenin, ayrılık sebebi yapmanın bir manası yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinin senle ilgilenmek zorunlu değil kendinde halledebilirsin belki senin bilerek özel anında yanında değil yalnız bırakmak istemiştir sende uyu dinlen abur cubur filan ye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTartışma, haklı olan taraf o çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArama bence gerek yok geçmiş olsun
28 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sıcak su koy karnına
Soran+1 yılSu ısınsın koyucam. Tekrar teşekkür ederim 😇
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yardımcı olmamı istersen?
Soran+1 yılNasıl yani anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin diyorum
Soran+1 yılHıı.. Olur isterim. Ama neden uyumadın
Cevap sahibi+1 yılİşten geldim yeni
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar Ne Diyor
51
Kadınlar kanunnamesi
1. madde kâdınlar her zaman haklıdır
2. madde delil yetersizliğinde 1. madde geçerlidir her zaman ve daima
Bundan dolayı erkekler size hayat kurtaracak taktik ömür boyunca sap Bir şekilde kalmak istemeyenler için geçerli bu söylediklerim diğerleri geçebilir
Hiç bir zaman tartışmayın kısa ve öz tamam haklısın canım aşkım bitanem vb...43 Yorumla- +1 yıl
Ya bi sg sizin gibi kadınları kim ne yapsın beyine bakar mısın her zaman haklılarmiş bu beyinle ömür boyu sap kalacak olan senin gibiler zaten 😂
+1 yılBence siz kadınlar gerçekten kafayı yemişsiniz. Yanıtlara baktım ve ne kadar narsist kız varsa toplanmış
Olum hepimiz hastalanıyoruz ama böyle de ölüp bitmiyoruz. Neymiş benimle ilgilenmiyor napsın gelip kanı mı durdursun onunda yapabileceği bir şey yok o olmadan önce de hayatına devam ediyordun şimdi de adam gibi devam et saçma sapan triplerinize insanları alet etmeyin ya
Valla bende bi kızım ama siz kızları anlayamıyorum nasıl piremsesler oldunuz da bugün böyle şeyleri dert ediyorsunuz
Başkasının sevgisine ilgisine muhtaç olma bir şeyler yemek istiyorsan sipariş ver ye kendine vakit ayır kitap oku az bilgi ilim öğren
Azıcık kendi ayaklarının üzerinde dur ki elalemin oğlu uyuyor diye mızmızlanma😑511 Yorumla- +1 yıl
Senin bu yorumu yazan parmakların bal peteği tutsun bal ye emi. Beyni uyuşmuş bunların zombi gibi bse olmuşlar gerçekten tiksindirici duruyo çoğu. Aklı başında değil değil herkes. Hep böyle kal
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Aynen öyle kızlar ilgi delisi oluyor
- +1 yıl
Komik kız öyle değilim 🙂
- +1 yıl
Anormalliklerin içinde normal olduğu için mi ilgi delisi olmuş oluyo? Kendinizi bi sorgulayın ve hayatınızdaki insanı psikolojik bunalıma sokmadan normale dönün. Naçizane tavsiyem @biyotikkk
- +1 yıl
@Issızacunkaldımı her şeye salça olma sibop
- +1 yıl
Bence konuyu kapatın ben görüşümü paylaştım sataşmaya gerek yok
- +1 yıl
Salça olan sensin ezik @biyotikkk bu tip @Püskevit_aşkına kızların özgüvenini kıskanmaktan bi adım öteye gidemediğiniz için kuduruyosunuz tabi sizde haklısınız
s +1 yılİlgilense tatlı olur. Benim regl dönemim genelde hafif geçer ama bazen gelenler geliyor ama sevgilimden ilgi beklemiyorum, regl olduğumu söylemedim bile hiç. Sadece artık belli bi yaşa gelmiş insanların regl dönemi ağrıları ve duygu değişiklikleri ile baş edebilmesi gerektiğini düşünüyorum açıkcası
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle olmalı
Ara uyansın o ne öyle sen buradasın o uyuyor
22 Yorumla
Soran+1 yılBence de çok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegl olunca özellikle pms çok görülür. Bu duygular maalesef erkeklerin anlayamayacağı düzeyde olduğu için al karşına açıkça konuş böyle yapmak yerine anlat ne istediğini anlamasını bekleme çok nadir anlayan vardır ama dediğim gibi çoğu erkek anlamıyor. Yaşamadığı için
10 YorumlaArayıp tartışmalıı miyim yoksa uykusunu bolmeli miyim nasıl bi soru ya iki şekilde de zaten bölmüş oluyorsun ve ayrıca bizde regl oluyoruz ama sağa sola saldırmıyoruz neden ilgi yok diye
00 YorumlaRegl dônemimde bnde böyleyim o yüzden bisey diyemiyorum ama tartışma bence güzelce ilgisine ihtiyacın olduğunu söyle
10 Yorumla
+1 yılBu bana fazla şımarıkça geldi. Kendinize zaman ayırın ve yarın uygun bir dille rahatsızlık duyduğunuz konuları dile getirin.
10 Yorumla
+1 yılSen çok or. spu bir onsansin mq kaşarı su yanıtlara bak
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
Bende aynı durumdayım ama kimse benimle ilgilensin diye beklemiyorum tamam ilgilense iyi olur ama bu kadarı da şımarıklık oluyor bence
014 Yorumla- +1 yıl
@biyotikkk Şımarmak uyuyan adamı uykusundan kaldırıp kavga etmek mi oluyor? :D Ayrıca ilgi insanın kendi içinden geliyorsa gösterilen bir şeydir adamda da bu yoksa neyi zorluyor ki hala?
- +1 yıl
@biyotikkk Belki de değer görmek için böyle davranmak lazımdır haklısın :D
- +1 yıl
@biyotikkk kezbanlar
- +1 yıl
@biyotikkk la kadın hesabı açmış erkeksin parazit yapma
+1 yılBirisi sana isterse ilgi verir ve senin bunu talep etmen aşırı saçma. Değer görmediğin yerde durma görmüyorsan.
00 Yorumla
+1 yılNeden uykusunu boluyorsun neden tartisiyon psikopatmisin 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
"Deliiii" diye kulağının içine bağırıp kaçacaksın bunun 😄🤦🏻♂️
- +1 yıl
Hahahahaah😂😂👏🏻
+1 yılHayır tartışılmaz bu kadar nazlı ve şımarık olmayın
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin diye senin ergence triplerini ve nazını çekmek zorunda değil
15 Yorumla- +1 yıl
o zaman kendinize arkadaş bulun sevgili değil
- +1 yıl
@PSicópataAmor ya da ondan önce siz mi biraz olgunlaşsanız acaba?
- +1 yıl
olgun olmak eğlenceli değil
- +1 yıl
ve ne alaka
Yani sevgili dediğin kötü günde de yanında olacak azcık ilgi verse ne olur, hiç mi ilgi vermiyor?
00 YorumlaKendi başının caresine bakmayı öğren sen sen ol kimseye endeksleme mutluluğu..
00 YorumlaBence hayır 😥😥🤔🤔ne alaka uyuyor uyanıp ne yapacak ki uydusundan boşu boşuna yanmış olur
00 Yorumlane diyor olm bu @pandaaaaxxxx bakben seni o tatlis uykundan uyandirmiyorum kiymeti mi bil🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Dksosmsosks ne dediğini bilemem ama sen beni istediğin dakika hazır olda bekletebilirsin
- +1 yıl
Bir alo demen yeterli dkdkdmckx
- +1 yıl
@pandaaaaxxxx işte adam ya
- +1 yıl
Djsosnzossks 😎
+1 yılArayıp tartişmak manasız ilgiye ihtiyacın olduğunu tatlı bir dille söylersen daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaavvv niyee rahatsizz ediyonn adamii yazikk yaa.. tartisip neyapcann huzursuz olacaksinizz.. kalktigi zaman konusursunn ilgiye ihtiyacim var dersinn
00 Yorumla
+1 yılvalla benimki hep ilgileniyor ve daha da anlayışlı oluyor sen düşün artık
00 Yorumla
+1 yılOf saka misiniz ya? Kizim bebek misin? Kac yasindasin a*q oldu olcak sevgilin gelsin pedini tamponunu da degistirsin vallahi tuhafsiniz ya. Agrin varsa hap ic, sicak su torbasi kullan tatli falan ye. Ne bu kadar ilgi ilgi ilgi
18 Yorumla- +1 yıl
@biyotikkk zaten benimdi 😉
- +1 yıl
@biyotikkk ben zaten bekarlardan bahsettim
- +1 yıl
@biyotikkk teşekkürler hayatım :*
- +1 yıl
@biyotikkk ahahha :D
Ara ve tartıs neden ilgi vermiyosun bana baskasından mı hoslanıyosun bana ilgi duymuyorsun artık cunku çok umursamazsın
Eper baskası varsa önden söyle cunku bu ilgisizliğin tahammülümü zorluyo de11 YorumlaHayır tabi ki o senin bu dönem de hassas olduğunu fark etmesi için bunları açık açık söyle bu sebepten uykusunu bölmen tartışman işe yaramayacaktir
10 Yorumla
+1 yılUyumasinmi sen her ay regl oluyorsun ne ilgisi bekliyon mecbur değil 50 yıl sana reglinde ilgi göstermesi
00 Yorumla
+1 yılSenin bakicin mi o niye ilgilenmek zorunda kalsin ki
01 Yorumla- +1 yıl
İşte zeki bi kadın tebrik ederim
Bence sırf duygusal olduğun için karşı tarafı rahatsız etmemelisin arama yani
00 Yorumla
+1 yılRegl döneminde ilgilenmeyecekse neden sevgilin var ki zaten?
00 Yorumla
+1 yılBende olmadan önce aşırı ağladım bu sefer.
11 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz yere mi ağlama geliyir
Tabi büyük ayıp etmiş
10 Yorumla- Daha fazla (21)
Daha fazla(36)
Erkekler Ne Diyor
69
- Özel Günler & Hijyen konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var ki gadası
00 Yorumla
+1 yılRegl dönemi kadınlarda duygu durum değişiklikleri olabilir ama bunu koz olarak kullanarak insanlara rahatsızlık vermeniz doğru değil!
Bu tür durumlarda sevgilinizden ilgi ve anlayış bekliyor olabilirsiniz ama uyuyan bir insanı uyandırıp tartışma yaratmak yanlış olur ve ilişkinize zarar verebilir. Bu tartışma sonucu pişman olma ihtimaliniz de var. O nedenle bu tür durumlarda tartışma yaratmak ya da ilgi beklemek yerine kendinizle vakit geçirmeli ve bu sancılı süreci daha rahat atlatmanın yollarını bulmalısınız.30 YorumlaMerhaba, regl dönemlerinde duygu durum değişikliği çok sık yaşayabilir kadınlar, sende şu an bu durumdasın, evet daha fazla ilgi, daha fazla anlayış bekler bu dönemde kadınlar, ama bunun için özellikle arayıpta tartışmak ilişkiye zarar verir, özellikle arayıp tartışma başlatmak yerine, konuşurken bundan bahsedebilirsin
10 Yorumla
+1 yılEğer başka erkeklerin ilgisini kabul edeceksen önce şu anki sevgilinden ayrıl. Aldatma yazık günah. Aşağıda başka birinin seninle ilgileneyim teklifine olumlu yaklaştığın için ben kötü hissettim. Acıdım sevgiline yeminle.
Diyorum ki acaba ilerde sevgili yapsam benim sevgilim de mi başka erkeklerin ilgisini kabul edecek acaba? Bu şüpheye düştüm gerçekten10 Yorumla
+1 yılGenelde öyle olur. İlgilenmedikleri sürece de ilgilenenlere kayarsın maalesef.
10 YorumlaNeden tartışmak için bahane arıyorsunuz sizin regl olmanız bizim suçumuz mu kardeşim neymiş duygusalmış olabilir bizde duygusalız * kan akıyor diye canımızı mı alacaksınız 😂🤣😂🤣
00 Yorumla
+1 yılRegl donemi çok hassas oluyor kadinlar dikkat etmek gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılSenin acın zorluğun var diye sevgilin napsın, sen regl oldun diye adam uyumasın mı dünyanın altını üstüne getiriyonuz
00 Yorumlaah bu zavallı erkekler, kadınların gazabını hak edecek ne yaptılarr kii 😂😂
bırak uyusun çocuk06 Yorumla
Soran+1 yılAma ben uyuyamıyorum. O nasıl rahat uyuyor ki benimle ilgilensin istiyorum 🙈
- +1 yıl
bak şöyle düşün
uyku vakti uyku
ilgi vakti ilgi olur..
sen özel bir an ve ilgiye ihtiyacım var diyorsan tatlı tatlı uyandırıp güzel bir buseyle kendini ifade eder ilgilenmesini istersin.
ama kendini ifade etmeden direk ilgisiz diye dolduruşa gelirsen ikinizede faydası değil zararı olur bu yaklaşımın. 😉
umarım anlatabilmişimdir
Soran+1 yılAnladım ama. Bunu onun düşünmesi gerekmiyor mu
Soran+1 yılPeki anladım. Teşekkür ederim
Bunu her yaşadığınızda siz le ilgilenmek zorunda mıyız evdeki de bu konuda trip atıyor devamlı
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. İlgilenmezseniz ilgilenecek başka birilerini buluruz illaki
Soran+1 yılYaşamadığın için, davulun sesi uzaktan hoş gelir derler
Sevgili diye bulduklarınızın ilgi alanı regl olmadığınız zaman dilimi diye şikayet mi ediyorsunuz?
10 YorumlaBeni benden alıyosunuz yaa, ne biçim tavırlar bunlar
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçma bir sebepten uykumu bölen bir insanla cennete gitmem şahsen.
00 Yorumla
+1 yılSabah işe gidecek zaar bırak kendi cinlerinle tartış 🤣
00 Yorumla
+1 yılRahat bırak çocugu dinlensin. Sen de uyu benfr
00 YorumlaBizde derdimiz var zannediyoruz mq baksana dertlere
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin derdin ne
Gizli Üye(18-24)+1 yılUlan biyeriniz kanıyor diye dünyanın altını üstüne getiriyorsunuz mk
24 Yorumla- +1 yıl
Basit bisey değil çünkü. Her ay kanla pedle uğraştığımız yetmiyormuş gibi birde ağrılar sancılar çekiyoruz. Karın ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı, mide bulantısı ve bunun yanında duygu değişimi ve alt üst olan hormonlar... daha sayayım mı?
Cevap sahibi+1 yılBanane mk🤣
- +1 yıl
Sananeyse bizim durumumuz ile ilgili yorum yapmayacaksın.
Cevap sahibi+1 yılİstediğimi yaparım sana mı soracam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle sevgili olmaz olsun en hassan dönemde yanında olmayacaksa ne zaman olacak
10 YorumlaBaska bir sey bilmezsiniz zaten uzen biz ama siz daha olgunsunuz az otede oynaa ya kum yok mu orada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerbiyesize bak yaaaa ara uyansın tabi ne demek seninle ilgilenmiyor
00 YorumlaYok Bence İsyersen Yaz Bana Komusalim Haberi Olmaz Zaten
00 Yorumla
+1 yılReglsan muhtemelen Cinsel istekde Artış oluyor Çok ararsın daha sen 😅
00 Yorumla
+1 yılBeni ara senle kavga edip sonra sevişiriz bölme uykusunu
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle uykusunu bölme ayıb bi insan uykusundan kaldırılır mı gel buranın altına konuş
00 Yorumla
+1 yılBence yapma yalnız kalmanın senin için dhaa iyi olduğunu düşünmüştür belki de
00 Yorumla
+1 yılregl ıken en ılgıye ıhtıyacın oldugu gunlerdır ayrıca ozel olarak ısteklıde olursun
00 Yorumla
+1 yıladamı rahat bırak uyusun.. gel bana dök içini ç.. onu kötülersin briaz bana
00 Yorumla
+1 yılGerej yok öyle sevgiliye ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılSiz kadınların tek derdi arıza çıkarmak
110 Yorumla- +1 yıl
Yeni mi anladın
- +1 yıl
Anca işte
- +1 yıl
Olsun bu da bir başarı
- +1 yıl
Geç olsun güç olmasın 🙂
- +1 yıl
Tabi ki :)
- +1 yıl
Nedir sizin derdiniz 🙂
- +1 yıl
Anlaşılmak :)
- +1 yıl
Arıza çıkararak nasıl anlaşılacaksiniz 🙂
- +1 yıl
Anlaşılmadığımız için arıza çıkarıyoruz belki de :)
- +1 yıl
Klasik laflar hep 🙂
Bize muhtaç olmanız çok güzel dhdh
00 Yorumla- Daha fazla (39)
Daha fazla(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Regl oldum. Aşırı hassas ve duygusalım ama sevgilim benimle ilgilenmiyor. Bu yüzden tartışılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler