Örneğin regl mesela. Bizlerden daha bilgililer sanki. 😂😂😂😂😂
Dikkatimi çekti de kadınlardan çok neden erkekler cevaplıyor? 😂😂😂😂
Örneğin regl mesela. Bizlerden daha bilgililer sanki. 😂😂😂😂😂
Dikkatimi çekti de kadınlardan çok neden erkekler cevaplıyor? 😂😂😂😂
erkeklerin kadınlara özel şeylerde bilgisi olmalı diye düşünüyorum. evlenincd eşi, kızı olunca bilinçli olmalı. onun haricinde böyle sırf kadınlara özel diye o konun içine dahil olan, konuşan kişileri sevmiyorum..
Bahsettiğiniz konu bana kalırsa sadece kadınları ilgilendirmiyor. Hemen hemen her erkeğin başına gelmiştir. Eşi, sevgilsi vs. Hasta olduğunda ağrısını yatıştırmak için onunla ilgilenmek, yanında olduğumuzu hissettirmek, ağrılarının yatışmasını dileyerek her halinde yanında olduğumuzu bilmesi ve rahatlatması için öğreniyoruz ve bu durum bence de böyle olması gerekli. Bu sebepten dolayı neredeyse her erkek bilinçlidir.
erkeklerde regl oluyor ya malum
Kekskslslslslslsl😂😂😂
Kadınlar cevap vermiyor çünkü 😒
Çok saçma niye😐
Erkeklerin cevapları beni tatmin ediyor kadınlar cevap vermesede olur 😃
Bence de ama garip dkdkskakk😂😂
Erkekler sevgililerinden karilarindan herseye hakim artik özelimiz kalmadı
Hepsi uzman, 😂
Aynennnn😂😂🤣
Sapiklar çünkü
Erkekler cevaplasın diye soruluyor çünkü. 30 yaşına gelmiş kadının regl konusunda ne bilmediği olabilir?
Tamam da regl olan biziz. Kadının halinden kadın anlar. Cevaplamasın demiyorum ama bazı sorularda kadın/erkek cevabı beklerken bazılarında da hemcins cevapları bekliyoruz. Cevaplamayınn demiyoruz sadece çoğunluk hep erkek ve yeterli cevabı alamıyorsun her zamn
İşin içine girip çıkan biziz diye iyi biliyoruz zannediyorlar her halde 🤣
Inan bana senden benden herkesten daha iyi anlayan okadar cok türk erkegi varki, konu sizin cinsel organiniz olunca
Yani ama biz kadınlar böyle değiliz siz niye böylesiniz ya 😂
Valla ben onlardan degilim ama hem cinslerim var öyle cok :D demek ki burdan birini ayarlarim falan düsünüyorlar
Herhalde. Birisi de dedi az önce😂
Konuyu regldan gel sevgili olalima nasil baglicaksa? :D :D cok kreatif olmasi gerekiyor
Sitenin adı yanlış kızlar soruyor erkekler cevapliyor olacak 😂
Bence de 😂😂
Kaç yaşındasın bu arada 🤔
27
Sende sorsana 😂
Bu ay bende sürekli kanama alıyor ve daha uzun sürmeye başladi ya💅🏼
Kadınların durumlarını bilmem o yüzden bilmesiğim konudan uzak dururum
Ben bilmem kadınlar bilir diyorum
Ya düşerse diye
Hım😂😂
her turk jinekolog doğar :DD
Hsjajsjsjakaka