Bu kadınla neden sevgili olmak istemezsiniz guzel buluyorsunuz, karakteri kotude değil duygusal, kendi halinde pek arkadaşi olmayan genelde yalnız takilan biri. hayatinda aşk anlamında sizden baska sadece 1 kişi olmuş. Cocuklari, hayvanları cok seviyor. Dış gorunusunu herkes begeniyor ama o sizi seciyor siz neden bu kadına bakmazsiniz. Hayatinizda biri yoksa
Fiziksel özellikleri ise şu şekilde
Kumral sacli
Yeşil gozlu
Hafif beyaz tenli
1.58 boyu
46 kilosu burnu kucuk, dudakları dolgun, yuzu kucuk dis gorunusunde de problem yok
Fiziksel özellikleri ise şu şekilde
Kumral sacli
Yeşil gozlu
Hafif beyaz tenli
1.58 boyu
46 kilosu burnu kucuk, dudakları dolgun, yuzu kucuk dis gorunusunde de problem yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
dostum bizde hayvanları seviyoruz ama yüzümüze bakan pek yok yani 😂
Konu aslında oda değil bir insanin hayatina onu seviyorum ya da hoslaniyorum diye giriyorsan hayatindan cikmak kolay olmamali karsi taraf bir seh yapmadiysa
Bir kadın güzel diye onunla kimse çıkmak zorunda değil ki
Öyle tabi ama umit vermek zorunda da degilki
At gibi hatun nasıl beğenilmez. Bence beğenilmeme değil bu durum
Ne olabilir ki
Hayatında biri yoksa aklında biri vardır belki
Peki sizce neden o zaman numara almak icin ve konuşmak icin hayatima girmek istedi
Yakınlaşma oldu mu hiç
Hayir
Hayatına girmek istedi devamı gelmedi mi
Evet
Sonradan hoşuna gitmeyen bşey olmuş ya da karşılığı yeterince alamamış
Şoyle izin verdim gayette güzeldi ama devamı gelmedi durduk yere birden cıkiyor hayatimdan sonra girmek istedi yine ve sonra aynısı oldu çıktı
Hosuna gitmeyen bir sey ne yapmis olabirimki hayatimdan cikmak isteyecek kadar
Beklentisi farkliydi demek
boş ver o zaman o işin devamı gelmez
Olabilir yanaşmış bazı konularda yüz bulamamış
Sildim her yerden sadece üzüldüm boyle olmasına. Sonra yolda karsilastigimizda gulumsuyordu ondan yine umut almıstim
Umutlanma koynuna girmek istiyo
Engelledim her yerden
İyi yapmışım
Gaydir belki 😂😂
Degil
Sevmiyordur
Hoslaniyordu ve o girmek istedi hayatima
Seni sırf kullanmak için gitse yine de müsade eder miydin
Hayir tabikide
İyi bari akıllısin
Bu tanımı kim yapıyor?
Hangi tanımı
Kadının tarifini adam mı yapıyor kadın kendi mi?
O senin tarif ettiğin gibi görmğyor olabilir seni. Bunu söylemek istiyorum. Ya da önemsemiyor dur bunları
Kadın yapiyor. Aslında begeniyordu begeniyorda kotu bir insanda degilim neden bilmiyorum durduk yere hayatımda cıkti
elde edilmesi kolay değilmi
Kadinmi iliskide cizgilerim var evet
sıradışımı algılıyorlar sei çokgüzelsin kaldırmıyorlar
Sıradisi degilim ama begenilmiyicel biride degilim
tanımayı isterdim açıkça
senmisin bu kisi
Evet
guzel daha ne olsunn
Hayatıma girmek istedi cabaladi hayatima girdi ve cikti birden
nedenn ki ters giden ne oldu
Durduk yere soguk yaptı bulusmada gayet iyiydi sonrasında asiri soguk yapinca bitirdim oda peki dedi sonra hayatinda birimi var diye sordum neden durduk yere boyle birsey yaptigini sordum konusmak istemiyorum lutfen dedi bende sildim her yerden
Ama gayet iyiydi sadece bana bulusmadan bie gun oncesi evlenmeyi dusunuyormusun kiminle benimlemi demisti bende dusunuyorum onu zaman gosterir demisti orada ufak sogukluk baslamisti iyiydik yine bulustuk oradada gayet iyiydik hemen sonrası soguk oldu
garip yaa valla begenmedimi ne oldu yaninsolemesi lazimm borden biree sacmalik
Begenmemesi imkansiz cunku yolsa karsilasiyorduk canli goruyordu hep begeniyordu beni yolda gorup hoslandi zaten. Beni ciddi gordu onun niyetide ciddi degil sanirim ondan
aynenn ciddi degil o haldee seni neden oyladi mademm
boş ver yol verdigin iyi olmus
Bulustuktan hemen sonra neden birden kestiki bağlanmaktan korktugu icin ve evlenmekten korktugi icin olabilir mi? Cunku beni 5 dakika bile olsa camda gormek bile mutlu ediyordu
simdiden boyle olmasi iyi olmus sonrasi birakmasi kotu olirrdu
Ama belki severdi bende baglanmaktan korktum ama devam etmek istedim
himm saglik olsunn ya bulursunn kafa dengi birinii daha iyisini
Var zaten çok cevremde kahve icmek tanismak isteyen ben omu secmistim
ya bazen olmiyo istee tipim yerinde mesela istedigim biri oldu ama anlasamadik
Tanırsın birbirni anlasamazsjn yollarini ayirmak istersin çok normal. Ama bitirmek istedigimde iki defa bitirmedi sonra iş donusu yolunu uzatiyordu benim için beni 5 dakika camda gormek için. Beni gormek icin servisle cikacagi yolu yuruyerek cikiyormuş. Sonra hikayelerjmden felan bir şekilde evimi bulmuş. Sonra numaramı almak için aşıri cabaladı bitmeden bir gun oncesi bile birden bitirmesi beni üzdü ve sorgulatip duruyor
uzulmene gerek yokk kendisi bi secim yapmiss hayirlisi olsunn ama nasilsin merak ettimm
Daha oncede durduk yere birden kesmisti sonra yolda karşıma çıktiginda bana bakip gülümsuyor
onu tanımadan bişey diyemem ilk tanımam lazım
Firsat vermedi
boş ver bırak onu başka biri ile tanışırsın
Kolay kolay kimseyi hayatima almiyorum boyle kisiler yuzunden. Hayatimda ikinci kisiydi hayatima girmek icin cabaladı sonra biranda cikti birsey yapmadim. Sonra konusmak istemiyorum lutfen felan dedi sebebini sorunca
46 kilo olduğu için
Zayif değil kiloluda degil orta
Kadin hafif kilolu olacak ama hafif