Not: Tampon ped markası veya bir ped değil ama kullananlar var. Ondan ekledim.
Kotex
Orkid
Molped
Tampon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Not: Tampon ped markası veya bir ped değil ama kullananlar var. Ondan ekledim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kotex iyi benim için ama annemi rahatsız ediyor Orkid kullanıyor mesela. Kişiye göre değişen bir şey. Tampon da sağlıksız eğer kullanacaksan adet kabı kullan
Orkid çok fazla plastik içeriyor. Kotex daha pamuklu fakat sızdırıyor. Molped'i kaliteli bulmuyorum. Diğer ürünleri kullanmadım. Doğrusu bende hangisi daha iyi bilemiyorum. 😅
Ben Orkid platinium kullanıyorum ama alerji yapmaya başladı severek kullanıyordum oysa parfümlü olmasından dolayı muhtemelen yinede bırakamadım sdzccdgf bence en iyisi bu
Parfüm gibi şeylere alerjiniz mi var?
Aslında yok ama bu ped anlamadığım bi şekilde alerji yaptı içindeki bi maddeye karşı alerjim var sanırım haberim olmadığı
Çok fazla denedim farklı farklı ancak favorim şu an için Orkid ve Kotex organik.
Kızlar size orkidin regl külodunu şiddetle tavsiye ederim.
Fiyat
Teşekkürler
Ben onu ilk regl olduğum zamanlar kullanıyordum. Bayağı rahattı, sen kullanıyorsan hangi markayı kullanıyorsun?
Kotex fazla sızdırıyor ben uzun süredir ped kullanmıyorum. Kısırlık yapıyor imkanın varsa yurt dışından always marka sipariş et
Kısırlık mı yapıyor ilk defa duydum
O hurafe ya insanlar napsın ped kullanmayıp bezmi koysunlar
Tek kullanımlık olmayan bez pedler var artık. Onlardan da kullanılabilir. Adet kapları kızlık zarına zarar verebilir. Ülke için uygun değil
Yani adet kabı saçmalık ben bakireyim açıkçası kullanmayı tercih etmem
tampon beni acayip korkutan bişi
Ya, onu kullanınca kıyafet seçerken zorlanmamıza gerek kalmıyor. Ama zor işte ya.. onu oraya takarken uzun tırnaklılar ne yapıyordur acaba..
evet ya
sleepy kullanıyorum ben genelde
Molpet sevmiyom onun harici hepsi sanki kağit gibi
Kotex kullanıyorum memnunum.
İncelik sevdiğim için Orkid
Tampax tampon en iyilerinden bence
Kotex veya Orkid
Orkid 💭💖
Menstrual kap
Orkid💞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?