star355555 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Orkid tercihim
13 Yorumla- +1 yıl
evet ben atmıştım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki bazı zamanlarda gerçekten çooook yoğun oluyor. Bebek bezlerinin en küçük boyunu kullanmaya başladım yoğun günlerimde. o kadar rahat ettim ki. Dışarıya çıkamıyordum resmen sürekli aklım ordaydı. sonlara doğru orkid kullanıyorum. ama ilk günler bebek bezi on numara. Ve pantolondan falan belli olmyor hiç şiş durmuyor. yoğunsa seninde önerebilirim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok yoğun oluyor 2 saat içinde dışarıya çıktığını biliyorum ya.
Bebek bezi ilk günlerde kullanmak en mantıklısı ya.
Cevap sahibi+1 yılaynen :) kafan rahat eder :D
+1 yılŞu soruları neden sadece kızlara sormuyorsunuz ki.. erkekler ne anlar sadece boş muhabbet yapıyorlar abaza abaza yorum yapan kızlara yavşıyorlar.. insanın görüş yapası gelmiyor böyle konularda dikkat edin lütfen
30 Yorumla
+1 yılorkid candır
11 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkid diğerlerine göre hen daha rahat hemde daha büyük hissetmiyorum bile müqqq
12 Yorumla- +1 yıl
bencede
teninle uyumlu olan pedi sen deneme yanılma yöntemiyle kendin bulacaksın:)) bazılarınin yüzeyi rahat ettirir bazıları rahatsız eder... ben şahsen evylady ve orkid i beğeniyorum.. evylady bulamazsam orkid e yöneliyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
orkide cok para veriyorsun
+1 yıl2.3 gun idare ediyorum 1 tanesiyle
sonra kukudan bir cikartiyorum baba
kokuyor eşek ölüsü baba68 Yorumla- +1 yıl
iğrenç :)
- +1 yıl
zuhahahaha
- +1 yıl
eyvallah kankalar kertenkele leşi aromalı yapmaya calisiyorum
Kotex'in çok iyi olduğunu düşünüyorum ve senelerdir kullanıyorum. link
00 Yorumla
+1 yılÖzel pedler var onlar çok iyi ilaçlı ben ondan kullanıyorum islatiyorsun onun ortasını takmadan önce ne karın ağrısı yapıyor ne mide bulantısı yapsa bile geçiriyor bu resimdeki ped ben kullanıyorum memnunum
04 Yorumla- +1 yıl
Resim gelmemiş internete ilaçlı ped yazın ciksr
- +1 yıl
İlk defa duydum
- +1 yıl
Bende ilk defa duymuştum ama çok iyi günlük pedleri de var içinde 6 li mi 8 li mi ne toplam çok iyi şu an kullanıyorum etkili baya ama olduktan sonra düzenli olarak günlük pedleri de takarsan daha iyi
- +1 yıl
Özelden yaz resmini atim
+1 yılAçıkçası ben pede fazla verme taraftarı değilim en ucuzunu kullanıyorum hem bide dışına kaçıyosa yanlış yere takmışsındır bnde de başlarda kaçıyodu çünkü sonradan düzelttim.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYok yahu yanlış yere takılır mı sadece çok yoğun olduğundan dolayı dışarıya çıkıyor.
- +1 yıl
Neyse sen bilirsin yoğunsa saatte bir değiştir
+1 yılKotex ilk tercih ama orkid platinum da iyi parfümlu olması güzel
30 YorumlaHer ay birini al kullan hangisinden memnun kalırsan ona devam et. Het haltınızı da sormayın anasını satıyım.
20 YorumlaOrkid kullaniyorum 15 senedir. Cok memnunum ilk gunlerinde uzun kullaniyorum bitise dogru normal boy ince olanlardan. Mis.
10 Yorumla
+1 yılOrkid'den şaşmam ama tabii cilde göre de fark ediyor. Mesela Kotex kimisine göre çok iyi fakat bende inanılmaz tahriş ediyor.
10 YorumlaYeni çıkan oksijenli falan airiz diye bir Ped var güzel çok emici ve hava aldırıyor gibi resmen onu sevdm ama pahalı işte
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar ki
+1 yılKotex en kaliteli olanı ya diğerleri çok ince güvende hissedemiyorum başka markayla günlük pedleri bile diger markalarin gunluk pedlerinden daha kalın
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle kotex digerlerini kullanamıyorum alerjik bir bünyem var ve orkid molped naylon karışımı kotex pamuktan
00 Yorumla
+1 yılBen hepsini kullandım. Afilli, ucuz, janjanlı. Hepsi adet düzenimi bozdu.
Şimdi,
SağlıklıPed kullanıyorum.
Herşey süper00 Yorumlaakakce.cubecdn.net/.../...l-2-li-eko-paket_2-z.jpg
Bunu kullanıyorum memnunum pek pahalı da değil00 Yorumla
+1 yılOrkid den şaşmıyorum en iyisi orkid bence tabi şeçenekleri var orkidin hangisini istersen şeçenek bol😊
010 Yorumla- +1 yıl
Sence
- +1 yıl
Orkid maxi kullanıyorum ben
- +1 yıl
Maxi uzunu o zaman yoğun oluyon
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kötü ya kac gun sürüyor
- +1 yıl
5 gün falan
- +1 yıl
Evli değilsin demi peki gece kullanıyor musn
- +1 yıl
Evet kullanıyorum
- +1 yıl
Bu arada dm yazabilir miyim bu konuda benim de benzer
Kotex arka kısmı geniştir gece almanı öneririm ayrıca iç çamaşırın sıkı olsun ki kaymasın.
16 Yorumla- +1 yıl
öyle zaten denerim artık teşekkür ederim :)
- +1 yıl
kotex kansorejen madde var diyorlar işte
- +1 yıl
neyse artık ahah yinede sağol 😊
Daha çok tampon kullanmakla beraber kullandığım zaman kotex kullanıyorum
10 YorumlaOrkid kısırlığa neden oluyor İsrail ürünleri kullanmayın yerli ürünler tercih edin
10 YorumlaKotex kullaniyorum 1 yildir oncesinde orkit berbatdi ama daha dogal urunler de var sadece onlara ulasmak cok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada kullanıyorum bazen, kullandığım marka kotex lightdays çanta için ambalajlı olanı ama lavantalı ve aloe veralı olanları var onlardan değil kokusuz olanı ;)
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen kokulu kullanıyorum ya :) sırf kokusu için kullanıyorum bile diyebilirz :)
Cevap sahibi+1 yılMantar olursun ama
Gizli Soran+1 yılKokulu olanlar mantarmı yapıyo?
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılBir arkadaşım söylediğinde önce inanmamıştım sonra denedim pahalı pedler kadar iyi çıktı, Scarlett kullanıyorum.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbim malı haklısın!
- +1 yıl
Yani:)
Discrip vardı bir ara şimdi olsaydı tercihimdi Molped ile kotex güzel rahat ve güvenli
10 YorumlaYine erkeklerin kadınlardan çok görüş belirttiği bir soru başlığı. 😂
11 Yorumla
+1 yılOlm ped sorusu 4 erkek 0 sıfır kız hahshshshshshshshhsshs
13 Yorumla- +1 yıl
Bende ona şaşırdım şu an ahahahh
- +1 yıl
Neyse orkid kardeşim İyi geceler hoş düş olsun ☺️
- +1 yıl
sağol canım 😊
+1 yılKizlardan cok erkekler cevaplamis devir çok degisti😃
20 YorumlaEvde kotexte var molped de var orkid de var valla işimi görüyor
20 Yorumla
+1 yılhangisi denk gelirse rastgele farketmiyor belli marka yok yani ama kampanyada olunca kotex orkid
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Kotex. Kullanmı rahat bence. Orkid’in de kokusu çok güzel
03 YorumlaIlk defa oluyorsun herhalde olur böyle şeyler ay da bir farklı markalardan al sen karar ver 💫💫
07 Yorumla- Daha fazla (391)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılSoru bizede açık gadası 😂
00 Yorumla gecen BİM de gordum SHUYA marka cok ıyı fena degıl hemde ucuz 3 tl artık onu kullanacam sende al hemen hıc kacırma bak mıllet kapısıyordu kavga bıle cıktı bu yuzden BİM de polıs geldı de herkes dagıldı hele bır kadın alamadı hunharca aglıyordu ben hemen kendımkını verdım ama nasıl muylu oldu gorsen oturur sende aglarsın valla
26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHahahah ben sanada alırım üzülme :)
Gizli Soran+1 yılKiyamam sana :)
+1 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşlar bu pedlerin tam olarak kullanılma amacı ne? ciddi anlamda soruyorum. adet kanaması sırasında mı kullanılıyor? yoksa başka amaçlar da var mı? mesela altına kaçıran kızlar felan da mı kullanılıyor. Ben sadece adet kanaması diye biliyorum ama doğru mu acaba?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTabi ki de sadece adet için. Altında kaçıran kız mı olur. Hastalık falansa hasta bezleri var dışardan bakınca görülmeyen belli olmayan
Molped reklamının oynadığı günlerde lisedeydim , kızlar önüme geçip "Molpediniz var mı?" diye laf atıyorlardı buda böyle bir anımdır. Molped kullanan kızları sevin üzmeyin onları :D
10 Yorumla
+1 yılDelikanlı kızlar molped kullanır reklamını hatırlatır baştolün sonradan erkek olma kararı aldığını söyler kaçarım.
20 Yorumlaüstübü kullan sen 😂😂😂😂 sanayide yağlı parçaları silerler çok iyi emer 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Saf ya 😂
YUH artık ya bu soruya da cevap vermeyin hemcinslerim!
Nereden biliyorsun, hayır kullandın mı da tavsiye veriyorsun?11 Yorumla- +1 yıl
kanka bende dedım dınlemedıler :)
- 10 Yorumla
+1 yılPed dedin de aklıma bu geldi :D
galeri3.uludagsozluk.com/.../...tladi_220191_m.jpg13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAyyy bunu biliyorum kimdi ya adele mi?
- +1 yıl
Yok adele değil
+1 yılMause ped aldım daha yeni , Hep kuru kalıyor , su geçirmiyor. Esnek ve kullanışlı , Thriş yapmıyor kullandığımda :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen silikonlu olanını kullanıyorum.
www.vatanbilgisayar.com/...lu-mouse-pad-siyah.html00 Yorumla
+1 yılen iyisi kotex orkid kullanan kadın hırsızlık yaparken ev sahibini uyandırıyor. ben böyle desibel görmedim. Sound check yaparken bunu kullanıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/EzgnD9.jpg ben bundan kullanıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
neden öyle dedin ne var ısıtıyor :)
+1 yılOldunu biliyorum çevrmdaki arkadaşlardan orkidle başlayıp molped kotex giderler para olmadımıda bimden alırlar :)
00 Yorumlaorkid ve molped kullanan 2 erkek var :D bununla birlikte genelde kız arkadaşlarım kotex kullanıyor.. piyasadaki en iyi ürün o sanırım..
00 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılSorulara gel arkadaş çok sıradan oldu bu senin şeftali nasıl dudakları çok mu açık az mı aralık böyle sorular sorda bişeye benzesin :))
00 Yorumla
+1 yılmolped iyidir kızlar bizim hatunlarda onu kullanıyor sanırım
00 YorumlaBen bez bağlıyorum direk hem dogal hemde sportif hareketler sergiliyebiliyorum
02 Yorumla
+1 yılSen tampon kullan onu da gtüne sok tek deliğin orada çünkü.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ped kullanıyorum
+1 yılkabuğundan ayrılmış cahil genç üniye giden bir arkadaşım bana yer bezi sormuştu knk :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltena kullanıyorum.
www.toptanhastabezci.com/.../belbantli-750x750.jpg10 Yorumla
+1 yılAğaçlara çıkıp elma toplayabildiğin iyidir herhalde.
askerde botun içine koyardık biz bunu yürüyüşlerde00 Yorumlaadam ciddi ciddi kotex iyi yazmış yahu :) memnun herhalde
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSende dene memnun kalirsin ya :)))
Gizli Soran+1 yılOlurum... :)
evet kullanirm bnde apis arasini sicak tutar
kokuyor apis aram takarm. molpedimi koku kalmaz asgdhdhsh00 YorumlaYeni fanteziniz bu mu yav arkadaş yapmayın gözünüzü seveyim ya.
00 Yorumlaorkid diye biliyorum eskiden molpedmi kotex mi vardı be :)
00 YorumlaAskerdekiler botun içine ped koyarlardı yazın mantar olmasın diye herkes orkid kullanırdı :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılooooooooooooooooooooo yüyüzm kara
Gizli Soran+1 yılgüncellemeye bak
sen kullanmıyomusun :D nasıl bir sorudur bu erkeksin dimi kesin :D
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYoo gül gibi kızım ve kullanıyorum bence sen kızsın
Gizli Soran+1 yılTerbiyesiz.
- Daha fazla (296)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri