14 yaşında aşırı tüylenme normal mi?

Öncelikle merhaba. 14 yaşındaki kardeşimde aşırı tüylenme sorunu var ve ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kendisi açık tenli biri ve tüyleri acayip belli oluyor. Göbeğinde, sırtında, kollarında, koltukaltında, bacaklarında, özel bölgesinde, kalçasında, ensesinde ve yüzünde tüylenme var. En çok rahatsız olduğu yerde koltukaltı, göbeği, ve yüzü. Göbeğini ve yüzünü daha kalın çıkar diye almasına izin vermiyoruz. Ayrıca kollarındaki ve bacaklarındaki tüyler açık renkliler ama kendisi açık tenli olduğu için az da olsa belli oluyorlar. Sizce hormon bozukluğu olabilir mi? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç sivilcesi falan yok, göğüsleri yeterince büyük, yüzü, fiziği falanda gayet iyi, ve regli de düzenli (ama bayağı acı çektiğini söylüyor). 11 yaşında regl oldu, sizce bunlar ergenlikle mi alakalı? Kollarında ki tüylenme çocukluğundan beri var ve koltuk altındaki tüyler 8-9 yaşlarında çıktı, o zaman doktora gittiğimizde doktor sadece ergenliğe erken gireceğini söylemişti. Annem ve ben kardeşimi kadın doktoruna götürmek istiyoruz ama kendisi itiraz ediyor. Hiçbir arkadaşında böyle şeyler olmadığını ve kendisinin normal olmadığını söylüyor ve odasına kapanıp ağlıyor. Gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık, kardeşimi böyle görmek beni çok üzüyor. Lütfen yardımcı olun

Güncellemeler
+1 yıl
Normalde kardeşimden gizli böyle şeyler paylaşmak istemem ama gerçekten çaresizim, kime sorsam dalga geçiyorlar, kardeşimin lisede sorun yaşamasını istemiyorum
14 yaşında aşırı tüylenme normal mi?