Güncellemeler
+1 yıl
Hahshshhshs arkadaşlar sakin olun yaa... O an iyi hissettim ve yazdım bu kadar yormayın kendinizi yaa🤣🤣🤣🤣 neden sinirlisiniz anlamadım ki sitede sordugum sorulardan en reaksiyon aldığım soru olmuş 🤣 biri demiş zamanla o değişir biri demis aslinda senin kocan yok... Vs vs.. bütün bunlar ihtimal dahilin de hatta ben uzaylı bile olabilirimm tamam kabul ediyorum yeter ki siz sakin olun yaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Arkadaş, kendisine iyi davranıldığını hissettiren bir eşinin olduğunu ispat ediyor. DP gibi
😂
sgdsjffjf
Bir insan neyden çok bahsediyorsa, o şey, aslında onda eksiktir; yerli yersiz neyi yüksek perdeden eleştiriyorsa, kendisi, aslında o şeyin ta kendisidir. Her şeyin fazlası, aslında bastırılan diğer şeylerin göstergesi.:))))))))
Bu bilgi icin saolounuzz
Sağolunuz
@Sedefffe rica ederim efendim iyi günler 😊
Ahshhdjshdhdh sayın dişi freud aslinda beni eleştirmek için kurmus oldugunuz culelerden "Bir insan neyden çok bahsediyorsa, o şey, aslında onda eksiktir; yerli yersiz neyi yüksek perdeden eleştiriyorsa, kendisi, aslında o şeyin ta kendisidir. Her şeyin fazlası, aslında bastırılan diğer şeylerin göstergesi.:))))))))" Sozlerinizi doğrulamış ve kendiniz hakkında cok buyuk bir bilgi vermiş oldunuz iyi gunler🤣🤣🤣🤣
Ego tatmin etmek amacıyla sormuş oldugun sorunun amacına yönelik dediğim bir şeydi bu ama anlamak istediğin gibi anlamışsın. Neyin ispatı bu 😅
Regl olmuş eşi çok ilgiliymiş aman aman 😅sen bundan eminden burada kamuya açık bir şekilde söylemenin bir anlamı yoktu DP gibi 😀bastırdığın eksik hissettirdiğin her duyguyu böyle açığa çıkartıyorsunuz işte😁
Öncelikle bir şeylere yaklasiminiz yani bir seyleri algilayişınız en başta sizin hakkınızda bir bilgi verir mesela dediniz ya birini yerli yersiz elestiriyorsa o seyin ta kendisidir aslinda bu durumda sizin donup bir kendinize bakmaniz gerekebilir bu kadinin bu soruda egosunu tatmin etmesi mi olay yoksa benim elestirdigim seye karsi olan arzumun oluşturduğu catismanin öfkesinin hu kadin üzerinde ortaya çıkması mı?
Kisi baskasinin neyi neden yaptigindan emin olamaz ama kendisinden emindirr...
Demek öyle sanıyorsun? Algıyı yaratmaya çalışan sizin gibi kocişli paylaşımlar yapan kadınlar maalesef
Soylediklerimin degerinde bir cevap alamadim ne yazik ki... İyi günler 🙏😊
Ah sizi tatmin edemediysem kusura bakmayın narsistler egolarının tatmin edilmesine bayılırlar çok doğru 😀
Hahahahhahahahshshshs bir kac dakikada bana koymadığınız tanı kalmadı... İyi ki psikolog değilsiniz yoksa regl şikâyeti ile hastaneye gidip tımarhaneye yatirilan biri olmak istemezdim🤣🤣🤣
Tabiki size göre psikolog değilim…Rahatsız etmeyin artık.
Psikolog olsanız bile psikolog değilsinizdir eminim...
İyi günler siz de beni rahatsız etmeyin lütfen
İstediğinize inanabilirsiniz iyi günler…
Yaa süpermis 👍 bu adam seni seviyorum demesede olur bence enişteye kocaman bir maşallah 🧿👍👏👏👏
Regl oldum diye ağladınmi kovanda sakinlestirdi vay anasını.
Regl oldum diye değil...
Özel hayatini niye sergiliyorsun burada
Napalim
Hanımefendi sizin profilinizde sadece dudağınız varrr!!🤣🤣🤣🤣
Evet var ne olmuş kii
Bir dusun istersen birini yargilama hakkin var mi diye,🤣🤦🏻♀️
Yargilamiyorum ki seni sadece neden özel hayatını ihlal yapiyorsun ayrica onca erkek var bide
Regl olmak ayip değil
Aglamak ayıp değil
Esimin yaptığı hoşuma gitti ki zaten erkeklerin görmesi için paylaştım bazen kucuk bir hareket bizi iyi hissettiriyor...
Ayip degil regl olmak evet ama neden bunu herkese söyleme gereginde bulunuyorsn
Disarda gördn erkege ben regl oldumu diyorsn hayir
Misafirlerin gelince ay dostlar regl mi oldum ya da yasadin bu olayimi anlatiyorsn hayir edep deenen bisey vr
Aglamak ayip degil bu yasadin olayda ayip degil ama aranizda kalsin
Ben klasik edep anlayışını pek doğru bulan biri değilim ama olsaydim da hunu derdim "vayy edep mi kalmış siz kalkip bunca erkegin olduğu bir sitenin profil fotoğrafına sadece dudaklarınızı koyuyorsunuz?
Ne alakasi var dudaknan reglin allahim ya
Yapması gereken bu. Keşke hepsi böyle olsa da böyle şeylere şaşırmasak
Kızım bunu niye anlatyosun bize😂
Hoşuma gitti paylaşayim dedimm nolmus kız🤣🤣🤣😊
Tatlıymış Allah bozmasın sizi😂
Teşekkürler 😊 umarım sana da denk gelir değerini bilen biri
Amin amiiin
3. kişiyi arıy@rsun belli seni k@ltak @zgın özel hayatını teşhir ediyor erkekler bec@erin şunu kocası y@tmiyor.
Muhtemelen yeni evlisiniz. Birkac sene gecsin bak bakalim cok tatli hareket mi ediyor sonra 😂😂
Niye oyle diyorsunuz yaa🥺🤣
Ben bir koşup geliyorum, sinirim geçsin diye mk. Ne yiyip iciyorsunuz siz.
Ah bu kadınların derdi bitmiyor
Maalesef yaaa🤦🏻♀️
Sen bence tembellik
Sitenin en boş kişisi olabilirsinn
Bana senaryo gibi geldi ama neyse
Paylaşmak istedim ama tabi sizin düşüncenizz😊🙏
Ayrıca olmasi gereken bir durumun senaryo zannedilmesi kadar uc bir ornek olarak algilanmasi üzdü..
Sosyal medyada bu şekilde bi paylaşım vardı oradan alınmış gibi geldi
Görmedimm 🤷🏻♀️😊
Zor duurmm
Erkekler Ne Diyor
20 yıl sonra kocişinin tepkisi 😂😂
Bir insanın şimdiki davranışı gelecekteki davranişinin teminatidir beyfendi
cicim ayları geçince güncellersin bu soruyu 😂😂
Tamm
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yeni evliler de bu çok normal , zaman geçtikçe azalacak
Neden azalsin kii
Sakızı 1 saat cignedikten sonraki tadla ilk 5 dakikada çiğnediğin tad aynı mi?
Bu insanlara bağlı sanki o sakiz kadınmış gibi davranılıyor erkek için de ayni sekilde
Sen işin mantığını anlamadın galiba. Sakızla alakası yok olayın. Hayatta her şey için geçerli bu, bir şeyden hiçbir zaman ilk bastaki kadar çok zevk alamazsın. Ona adapte oluyorsun çünkü. Sizde de aynısı olacak, sadece siz de değil bende de ve diğer tüm çiftlerde. Kaçınılmaz bu.
Evet bu kaçınılmaz maalesef ama bu digerinin başkasına bakmasini hakli kilmaz bu algi biraz erkeklerin baska kadınlara bakmasini normalmiş gibi karşılıyor ondan dedim
Başkasına bakıyorsa bu onun karaktersizligi. Ben heves azalır diyorum tamamen biter değil.
Evet o yüzden esler sürekli olarak monoton şeyler yapmamali bir degisiklik olmali mutlaka mesela farklı yerlere gitmek yeni kisilerle tanışma vs.. vs..
Olması gerekende bu zaten gurur duydum gerçekten
Evettt insanlar sanki burada mitoloji anlatmışım gibi yalanlamış anlamadım ki🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣🤣🤣🤣
😂😂
Evet öyle
:)))
Olması gereken
Evettt...
Şanslısın
Evetttt🙏😍😍
Şanslısın
Evet yaa😍😍 sizler de eşinize boyle olunn lütfen:)))
Öyle olucama emin olabilirsin. Çok mu mutlu oluyorsunuz böyle yaptığımızda :))
Evet yaa mesela erkekler için kucuk bir sey ama biz gerçekten de mutlu oluyoruz böyle şeylere
Teşekkür ederim bunu yapıcam ilerde eşime
:)))) mutluluklar
Teşekkür ederim :))