Ya kiz olmak cidden cok zor… temiz olmasini seviyorum oranin aliyorum acisina katlanip o kadar batik oluyor ya? Epilasyon aleti kullanıyorum jilet yapsam kalinlasir kullanmak istemiyorum agda kararma ve sarkma yapiyor kaldi geriye lazer maddi durum yok napalim? Yara bere oldu hep o bolgem cilt altindan uzadiklari icin cikarmak zorunda kaliyorum sinirimi bozuyor alternatif ne yapabilirim kese ve peeling yapmama ragmen gecmiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Epilasyon aleti genital bölge için uygun değil kesinlikle. Sivilce yapar, batık yapar, yara izleri çok çok yavaş kaybolur. Başka yöntemlere geçmelisiniz.
Ne tavsiye edersiniz peki digerleri de yazdigim gibi
Ben en az on yıldır ağda kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım söylediğiniz gibi. On seans epilasyonada gittim ama genital bölgede işe yaramıyor epilasyon tekrar eski haline dönüyor. O bölge için epilasyonda tavsiye etmem o yüzden.
Ay evet bir de yağ birikiyor içindeki kılı çıkarana kadar iğneyle uğraşıyorsun rezillik üstüne rezillik be
Evet aynisi kil orada idrin yapiyor almiyim diyorum deri altinda kocaman oluyorlar mecbur aliyorum yara oluyor kaniyo biktim artik izleri de cabasi
Erkekler Ne Diyor
Yüce tanrım başka dert vermesin ALKADLKFJADFA
orada olmasi bunun dert olmadigi anlamina gelmez kolunda surekli yara ciksa ne yapardin ben secmedim orada yara olmasini
Durumuna gülmedim keenks hani kadın olmakda zor dedin ya ona güldüm. Bizde afedersin yaptıklarını yapıyoruz, tabii jilet oluyor bizimkisi de, bizimde kestiğimiz oluyor yani, yaralar da bir şekilde geçiyor. Gidip araştırabilirsin özel kremleri falan vardır bunun
Sarkma mı sarkma nşye yapıyor ki
Ağız içi de var mı yara aftlar ağız dil de
Agda cekistirdigin icin sarkma yapiyor, agzimda bazen aftlar oluyor neden sordunuz acaba?
Behçet hastalığına işaret olabilir
Ağız içi beyaz aftlar
Genital bölge de yaralar behöet hastalığına işaret dir
Bende Behçet hastasıyım yaralar 2017 yilinda cikar di yürümekte bile zorlanır dım
Behçet kansere eş değer bile deniyor
Bana dinle ağız içi aft da var ise
Googleden o genital bölgedeki yaralara Behçet yararlı mı araştır
Sonrs cilt doktoruna gittiydim hen o yapmıştı da sen ramatoloji doktoruna ya da cilt doktoruna gşt durumu anlat paterjş testi ister bend 6 da 4 pozitif gelmiştim sanırım
Kokundan 6 adet iğne sokup sonuç belli oluyor
Geçmiş olsun
Cidden mi korktum ya mesela bende ucuk hic cikmaz ama agzimin icinde hep aft cikar dudagimda felan sizede gecmis olsun saolun
Ucuk ayrı dudakta olur beniö dediğim ağız içi dil altında bile olur
2 gün önce Behçet grubunda biri mesaj attı bana adam su bilr içemiyorum ağız yarasından dedi
Sen beni dinle ramatoloji doktoruna cild doktoruna gidip durunu anlat Behçet hastalığına da araştır
Evet gerçekten çok derdiniz var hangisini yapsanız bitmez
Tahris mi ettinn yanii
Yara oldu igneyle cikardigim icin
Himm oynama gecsinn
erkek olmakta zor
Aksini iddea etmedim zaten
İyi bı partner bulup lazeri ona ödetmek
Dikkat et bal kutuna