Tüy dökücü kullanmak istiyorum fakat kaç güne çıkarır acep pürüzsüz olur mu
Cevabın nedir?
Kullanmanı tavsiye etmem.İçinde kimyasal bir madde var.Onu derine sürdüğünde kıl köklerine ve oradan da kılcal damarlara geçiyor.Kıl proteinlerinin yapısını bozuyor.Bu madde ayrıca zehir etkisinde.Sağlığa zararlı.Hatta bu yüzden zehirlenip ölen kadınlar var.Zaten bu tüy dökücü kremler jilet etkisi yapıyor .Jilet kullansan daha iyi hatta.Çünkü krem derini tahriş ediyor.
Kıllarını almak istiyorsan epilatör kullanmanı tercih ederim.Ya da daha sağlıklı yöntemler bulabilirsen onları tercih et derim.67 Yorumla- +1 yıl
veet tüy dökücü krem için de mi geçerli bu
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle kullanma. Jilet kullanmışsındır biliyosundur. Bi erkek arkadaşım bu kremlerden kullandı ve göğsündekii kıllar jiletle alınmışcasına köklü siyah ve sert çıktı çocuk bin pişman. Epilasyon aleti al uyuşturarak yavaşca uygula hem uzun süreli rahat edersin.
10 Yorumla
Bir kere kullandım, ilk ve son oldu. Tavsiye etmem. Sürdüğün bölgeyi çok pis yakıyor, ve dikkatli bakarsan yanık izi gibi iz bırakıyor. Makineyle inceltiyorum. Makineyle incelttikten sonra ağdayla sıfırlayan arkadaşlar da var ama, ben ağda olayına çok sıcak bakmıyorum, çünkü ağda da soğuk bana karşı... İnce gör... :)
00 Yorumla
Vajinanın içine buz koy ya da çocuklara kullanılan pişik kremi var adı aklıma gelmiyor eczaneye şöyle bebek pişik kremi verir misiniz dersen alırsın 3 tl
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
133
- Özel Günler & Hijyen konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılO bölgeye tüy dökücü doktugun zaman belirli kılların dışında etrafında da çıkar yani bikini bölgesinden tasmaya başlar kullanma
40 Yorumla senin kılları dökmek için krem yetmez hacı çim biçme makinesi lazım.
71 Yorumla- +1 yıl
hahaha
Tuy dokucu hem tam almiyor ve o surgerini ivir zivirini surterken tahris ediyor hem de kotu kokuyor. Jilette boyle sorunlar olmuyo kasindirabiliyor ama onu da halletmek daha kolay
00 YorumlaBen onlari kullanamam yani kullansam erkek gibi killarim çikar ama fransiz arkadaslarim agda nedir bilmez hep bu kremlerle epilasyon yapiyorlar ve killari hiçte erkek gibi olmuyor, adalet mi bu? :/
13 Yorumla- +1 yıl
değil! :( duygulandım şimdi :(
Kılları sert çıkartıyor :( artırıyor boyunu uzatıyor alamadığım zamanlar oluyor ve 1-2 güne uzuyor :/ ben tavsiye etmem
10 Yorumla
+1 yıljilet etkisi yapar yüzeyden alır ertesi gün jiletle kesmiş gibi geri çıkar. Denendi.. Tecrübe konuşuyor.. :)
11 Yorumla
+1 yılÇok kötü, hele erkekler için felaket olabilir sonrası
20 YorumlaHicbir sey yapma bol suyla yika bir sey surme ayrica o kremlerden kullanma hic saglikli ve yeteri kadar temizleyici degil. Ha jilet ha o yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLeğenin içine soğuk su doldur, çömel, 15-20 dk öylece dur. Çok geçmiş olsun. Bir daha da aynı şeyi sakın yapma, genital bölgeye özellikle de iç kısmına bir şey sürülmez, vajinanın ph dengesini bozarsın. Sonra cinsel yaşamında sıkıntı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.maxicep.com/.../ tabi ki karınca yağı :)
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpahalı mı bu?
Cevap sahibi+1 yıl20 tl gibi bişey
Gizli Soran+1 yılkaç ayda çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılbende yeni kullanmaya başladım ama oldukça azalttı 5-6 hafta idare edyo :) gittikçede azalıyor
Gizli Soran+1 yılçok iyi nereden alabilirim
Cevap sahibi+1 yıleczanelerde bulabilirsin internet üzeindende satışı yaplıyor
+1 yıldaha cok cikiyo bence hic iyi degil. ben agda ve agda bantlari kullaniyorum. en iyisi
20 YorumlaKalın çıkartır ki siir ağda veya ince veet daha iyi
10 YorumlaAğda ile alırım diğerlerinin zarardan baska bir ise yaradığı yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara biriktir ve lazer yaptır ama agda yi sürekli yaparsan bir sure sonra alisirsin canim azar azar asaya in hemen heryere sürme veya koseden yavaş yavaş eldiven ile al :)
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEpilasyon dicem durumum yok diyorsun, jilet zaten sert çıkartır, tüy dökücüde sık çıkartır, ağdadan korkuyormuşsun. Yani ne diyelim ki sana sen söyle adjs.
10 Yorumla Sonucunda orman gibi olmak istiyorsan traş bıcağı işini görür. En iyi epilasyondur
00 YorumlaJilet kesinlikle kremlerin içeriği ve var olan o kokusu çok iğrenç
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 529 cevap paylaştı. Tıraş bıçağı hiç kullanmadım tüydökğxü de çok iyi değil
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yıleldivenle al. eldivenin alamadığını da makineyle üstünden geç.
00 Yorumla Her bölgede her ilaç kullanılmaz ki?
Doktora gitmen gerekiyor.00 Yorumla
+1 yılKampanyası kış olanaklarını takip edin gayet uygun oluyor, İstanbul'da misiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyisi ağda bende dayanamam acıya ama yapıcak bişey yok jilet yapıyodum ilk başlarda 2 gün sonra çıkmaya başlıyor ağdayla 1 ay rahat 10 dk acıcak sadece öyle düşün
00 Yorumla
+1 yılErkek jileti değilde bayan jileti kullanırsan sorun yaşamazsın.
029 Yorumla- +1 yıl
@ByTequila dene anlarsın
- +1 yıl
@ByTequila yapıyor olman kullandığın anlamına gelmiyor. Kullan anlarsın
- +1 yıl
@duzenliduzensiz arkadasım ben mi anlatamadım sen mi anlamadın bilemedim ama yınede ben sana acıklıyayım durumu ureten fırmada tasarımcıyım tasarımını malzeme secımını ben yaptım bu urun pıyasaya cıkmadan yanı sen alıp bıkının putur putur olmasın dıe alsammı dıe dusunurken ben onu baskaları uzerınde zaten denedım arada hıc bır fark yok ınan bana degıstırmeyı denedık lakın ozmnda sızı daha tahrıs edıcı oldu evet azaltıryormus gıbı bır gorunum kazanabılmesı ıcın erkek kılının aksıne ınce olan kıllarınızın kesım acılarını ters cevırdık ve uzaması daha yavas olmus gıbı gosterıyor yanı kısacası hersey tamamen bır duzmece :) ha bu arada sadece3 yıldır bu tasarımı gelıstırıyorum :D
- +1 yıl
@ByTequila yok sen benim çok fazla açık konuşmamı istiyorsun.
- +1 yıl
@ByTequila bayan ozellerini ifşa etmemi
- +1 yıl
hayır hayır kesınlıkle bir kadının ifşa edilmesine ben her zmn karsı cıktım ve ınanın bana bır cok kadın orgutu ıle bırlıkte calısmaktayım kadınların benım yasadıgım toplumdakı yerı Şu an ıcın cok gerıde bunu yukseltmemız gerekırken ben bu gorusu savunurken kalkıp boyle bır platformda asla ama asla kadınları ıfsa ederek asağılık duygusunu ortaya cıkartamam yanlıs anlasıldıgım ıcın tekrar ozurdılerım hanımefendı
- +1 yıl
@ByTequila jileti suyla kulananlar ayrı epilasyon için kullananlar ayrı yani demek istediğim bu.
- +1 yıl
@ByTequila ok nema problema
- +1 yıl
@ByTequila öyle sayılırımda orjinal turk değilim.
- +1 yıl
@ByTequila Bulgar vatandaşlığın varda ne arıyorsun turkiyede
- +1 yıl
@ByTequila düzen bozmamakta tercih tabii haklısın. Şirkete gelince bende tereddut ettim rahatımdan ama çokta şeetmedi yani. Pişman olmadım.
- +1 yıl
@ByTequila baba vatanım rusyanın kardeş toprağında ukraynada
- +1 yıl
@ByTequila orjinal kumral :D
- +1 yıl
Beni yanlış yapmışlar :D
- +1 yıl
@ByTequila turk Bulgar rus genleri olunca biraz ortaya karışık beyaz ten koyu saç gözler çekik ne bileyim işte
- +1 yıl
@ByTequila ahahaha tamam tamam yok ben sözlüğe geçiyorum uzun aradan sonra burası sarmadı.
- +1 yıl
@ByTequila eski uyelerdendimde işte..
Ahahaah 181 mi ve ara doktorlara sor. Numara faliba öyleydi emin değilim
00 Yorumlatek çare krem valla bnde krem kullanıyorum çok ta memnunum
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhangi marka
Gizli Soran+1 yılFem var bende zaten, kullanıyorum ama sanki bir tuhaf çıkarıyor o da
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeni kıl almaya başladığımda kullandım alıştırma dönemi için çok rahattı fakat bir süre sonra bıraktım çünkü başedilmesi zor 3. 4. günden sonra yine cıkıo . taviye etmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılTüy dökücü, tamam etkileri aynı ama tıraş bıçağı yara yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşıma gelmişti. Yıkamaktan başka birşey yapmadım bir gün sonra geçti kendiliğinden. Geçmiş olsun acıyo harbiden
00 Yorumlaiple al o zaman gjhjhhhjhh yeni icat lazım sana. ya da eldiveni deneyebilirsin bak. en güzeli kuaföre git. hem ekonomik hem çok acıtmıyorlar
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılutanırım da eldiven nasıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğda epilasyon diyenlerin yarısının bir yarısı almıyo diğer yarısı jiletle alıyo FOREVER JİLET
10 Yorumla- Daha fazla (103)
Daha fazla(118)
Erkekler Ne Diyor
257
+1 yılEvet ama kimyasal oldugu için hem koku hemde hastalık rşski var karnca yumurtası duydum ama bir arastır derim
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ki ağda yapsan daha iyi ve kesin çözüm bencee
16 Yorumla
Soran+1 yılAğda çok acıtıyor ya 😢 uyuşturucu krem almıştım onu sürsem acır mı acep bilmiom da
- +1 yıl
Denee 😂😂
Soran+1 yıl😀denixem
- +1 yıl
Hey Allahım yaa ölüyorum şuann 🤣🤣
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Gülmekten 😂😂
+1 yıl@Ablan-Star-Bebeğim kardeşim ben merak ediyorum bu burağın var vb aletler varya. onlar çok galiba ii almıo 0 gibi. en sağlamı kılları uzatıp 2 3 hafta güzelce ağda yapmak sanırım dimi yoksa?
10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek kuaförlerinde kullanılan çok ince alabilen bir makina var.. pahalı bişey değil. Onunla yap. yeni çıkan sakal kadar kısaltır. Ve tahriş de yaşamazsın.
10 Yorumla- 41 Yorumla
+1 yılgaleri2.uludagsozluk.com/.../...uat-abi_443549.jpg bol su, duşa gir.
40 Yorumla- 00 Yorumla
Sicak suya tutman biraz yarar saglar kolay deriden cikmasi icin. onun disinda yapabileceğin bisey yok sanirim.
10 Yorumla
+1 yılKimi diyor tüy dökücü azaltıyor kimi de diyor ki gürleştiriyor. Sen de gürleştiriyor diyorsun. Kime inanacaz. Ben de genital bölgeme tüy dökücü kullanmak istiyorum ama bu kesin olmayan tavsiyeler yüzünden karar veremedim. :(
04 Yorumla- +1 yıl
Tuy dokucunun jiletten farki yok
- +1 yıl
@Kendihalindebirkız
Gerçekten mi O. O
Öyleyse boşuna arayışa girmeyim ben.
Peki tüyleri azaltmanın başka nasıl bir yöntemi var. - +1 yıl
Agda gibi bir yontem var her ay duzenli yaparsan azaltabilirsin. Onun disinda 1 2 seans lazer önerebilirim. Ama erkeklerde olmasi normal değil mi :)
- +1 yıl
@Kendihalindebirkız Erkeklerde olması normal mi değil mi bilemem ama ağda yapamam acır. Ayrıca kime yaptıracam ki. Aynı şekilde lazer de yaptıramam :(
Ben bıktım artık o kıllardan yaa. Temiz olsun istiyorum.
+1 yıl'zaten öleceğiz kasmaya ne gerek var?'
https://www.youtube.com/watch?v=JzDkN_PRWgw
takıntısız yaşam stilim :D00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorumlardan cikardigim sonuc.. en iyisi tek tek yolacaksin cimbizla.. kimse bir seyden memnun degil.. laf edeni yolarım..
10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dibinden alman gerekmez.. Erkeklerin kullandığı ense ve sakal kısaltan traş makinelerinden kullan. ucuz cihazlardır ve etkilidir.
00 Yorumlabütün çözümlere bir bahane buldun geriye bir tek makas kaldı her uzadığın da makas ile kes :))) bırak az birşey de kalsın
00 YorumlaSonuçta bir kimyasal. Kimyasallardan uzak durmak gerek. Ayrıca kesin çözüm değil, çünkü sonra yine çıkacak. Ağda en doğal ve en sağlıklı çözüm bence.
00 YorumlaNasıl bir etki bekliyorsun ki sen? Zaman zaman bende kullanıyorum... Kıllarının uzama süresine göre çabukta çıkabilir yavaşta... Senin beklentin ne?
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılGeriye bir tek el bombası kaldı. Hepsini saydın. :):
20 Yorumla Tüy dökücü her halükarda kimyasal bir şey. Düzenli olarak cikdime tüyleri eritecek zararda bir şeyi sürmek hoş değil. Tıraş bıçağından yanayım
00 Yorumla
+1 yılDalga'mın ve Koltuk altımın kıllarını Jiletle alıyorumi Gögüs bölgemdeki tüyleride Makinayla alıyorum
10 Yorumla
+1 yılhe oldu.. jilet vursun kalınlaşsın bütün kılları birde kilo takmayalım kilo alsın. Karımız var diye salim abiyle yaşayalım? Sağol canım kırbacı kendine sakla. Ben bakımlı istiyorum.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBakımsız degil ki ;)
- 00 Yorumla
ee alma o zaman..
hepsine bahane bulmuşsun..
ya da kolonya dök, ver ateşi..40 Yorumla3 bıçaklı traş bıçağı ile, önce sabun sür sonra kes. kuru kuru kesersen kanatırsın.
00 Yorumlahiç olmamasından iyidir mantığıyla yazarlar sana
eşek ziken var bu ülkede komple orangutan olsan ne yazar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen üstüne binsem kırbaç vursam, öpsem falan olur mu? Sırayla sonra sen yaparsın? Ağda ve tüylerini de ben alırım ağda bittikten sonra masajda yaparım sana.
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon sadece genital bölge için çokta pahalı sayılmaz aslında.
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 2,1b cevap paylaştı. LA PİDEN tüy dökücü krem onu dene.. Hem acısız hemde ağdaya yakın.. Eczaneden alabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılPahalı ama en rahatı lazerdir. Para biriktir lazer yaptır...
00 YorumlaŞimdi bakalım
Hayatı ıplemeyen tamam uyuyor
kıl tüy falan karısmam oda uyuyorda
Kırbaç flan deınce bir korkdum sımdı :) kırbaç olmassa olur bak
bide benım ole paramda yok fazla02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSorun yok:D sokakta yatar kalkarız djdnsn
+1 yılSeni oyle bcerim yeminle bir hafta duz yuruyemessin ! kirpaca gerek yok seni tokat saplak manyagi yaparim tavana asarim ! ben varya senin anani avradini... zuhaha bu saka kismi :'D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0DoXn9.jpg bir insan bunu almaya kıyarmı ya ^_^ dayanamamm
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha eig seçicem 24 saat geçince :D
Cevap sahibi+1 yılTşkr :D
- Daha fazla (227)
Daha fazla(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?