Merhabaa 🌸
Ayda bir kere de çekin nazımızı yani ne söylenip duruyorsunuz ki. 😅💅🏻

Merhabaa 🌸
Ayda bir kere de çekin nazımızı yani ne söylenip duruyorsunuz ki. 😅💅🏻

Aslında çok tatlı oluyorlar farkında değiller sadece. Kendi düşünceme göre özel günde sinirli olmak o durumun getirdiği bir şey ve anlayışlı olup alttan almak onunla ilgilenmek ufak iltifatlar edip yumuşatmak gene bizlere düşüyor. Sinirlenince ne kadar tatlı oluyorsun diyorum hoşuna gidiyor yanındayken karnına ufak bir masaj biraz çikolata takviyesi ve sıcak pofuduk su torbaları gayet işe yarıyor.
Normalde de anlasilmiyorsunuz
Bı de regl zamanı abuuuuuu
Her zaman demesem de çoğunlukla erkekler olaylar düz mantık ile düşündüğü için kızların bu durumunu maalesef ki algılayamıyor. Saçma sapan şeyler yapıyormuşuz gibi düşünüyorlar keşke anlasalar
En ufak nazlanma da dahi aldığım tek mesaj
Bunlar cidden beyinsiz ya 😅
Tüh en iyi cevapta bu kalmasaydı keşke ajzjsjahahaha
Onlar asla zora gelemeyen, naz çekmeyen, duygusuz ruhsuz varlıklar çünkü
O kadar da değil. Kendi şahsıma konuşuyorum senin anlattığın gibi biri değilim anlayışlı olurum destek olurum
@Arelsavas boş yapma kaybol
Bazıları gereksiz şımarıklık yapıyor çünkü ben dahi çekemiyorum. Ağrıları hafife almıyorum benim ağrımda apranax ile anca geçen bir ağrı. Lakin bazıları cidden çekilmiyor
ben regl döneminde normalim sadece biraz daha duygusal oluyorum
ama herkes farklı sonuçta sevenin katlanması lazım bence
Benim tanıdığım erkekler benim regl dönemimde ki halimden daha çekilmez niyeyse.
Aman onlara iki gram zorluk olsun hiçbir şeyi çekemiyorlar
Regl ken bir arkadasim beni engellemisdi🥲 ferihanin suçu ne😒
Kadınsal durum biyofizyolojik olay çekilmez derken utanılacak bir sebep değil ki Rabbimiz Dişil İnsanı öyle yaratmış.
çünkü kadınlarla anlaşmak zor oluyor
Gayet normal biyolojik denge...
Buda bizim cezamiZ resmen
Çünkü medya bu algıyı oluşturdu.
Hormonsal 😉
Erkekler regl olmadığı için.
Ayyy erkekler bizden daha tripli mk
Ayda bir kere nazınızı çekeceksek bir şekilde bunun bedelini de ödemeniz gerekiyor.
Acı çekince insan çekilmez olur. Acı çekerken ben ben değilim. Sadece regle has değil.
İsterse yastığı olurum yeterki yalnız sanmasın kendini 🥰
Çekilmezden kastım, acıyla uğraşırken başkasının tribini çekemem, eğer önemli bir şey demiyorsa tabi.
Sadece 3 günmü 😡bazen 30 gün boyunca bile cekilmeyecekler oluyooo özelliklede bilurda
Ayda bir naz çekilir ama normalde naz, ayda bir daha fazla naz oluyor sanki 🙂
Nasılsın diyorum kız arkadaşıma. Saçma sapan tavırlar falan . Aq testis sancimiz olduğunda biz böyle yapmıyoruz. Hiç çekemem adet dönemi bitene kdr ağzımı açmam. Gel sarıl derse sarılırım ama konuşmam.
Duygusal olarak gun icinde cok degisebiliyorlar
Sancıları agır olabilir
Çok sinirli oluyorsunuz
Yinede onlara sevgimiz bitmez
İp yok çünkü
Bu görüşleri gerçekten çok düşünerek mi yazıyorsun 😂
Kısa cevaplara düşünmüyorum 😅
Regl olunca bı kadına katlanilmiyor
naz çekmek bizim işimiz :D
O dönemde hic çekilmezler
Hormonlarının dolayı
sinirli oluyorsunuz