Sokakta giderken regl olduğunu gördüğünüz ama kendisi regl olduğunu fark etmeyen bir kıza nasıl yaklaşırdınız? Yoksa umursamaz mıydınız?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Umursamam her kadın oluyor sonuçta
Erkeklerin sizden daha anlayıslı davranırım demesi garip geldi. Ben o kişi fark etmediği için en basitinden daha başka kişiler görmesin diye söylemenizden bahsetmiştim. Tabi sizin kararınız
Detayı okumamışım sorry
Söylerim.
ben söylerdim
Erkekler Ne Diyor
hic bir sey demezdim. Yani biz nasil goruyoz o gormuyor, bicaklandi mi bu kiz bu kadar mi bulasir gecer kan. Yani eger sessiz sakin bir yerdeyiz sadece biz ikimizin duyacagi sekilde utandirmadan falan soyleyebilirdim yoksa sokakta insan icinde bir sey demezdim yani
Arkasını görmemesi normal değil mi? Ama uluortada söylemem demeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir
Yani bundan bir sene falan once havaalimaninda tatilden geri donecektim sirada bizim onumuzdeki bir adamla kadin vardi kadinda boyle boydan uzun beyaz bir etek mi deniliyor sen anladin boyle dizine/altina gelecek sekilde ve arkasi boyle baya bi kirmiziydi kan gibi, annemlerde gormustu boyle garip garip bakmislardi hani insan icinde napiyor bu gibisinden ama gercekten regl mi yoksa dustu falan yara kani mi bilemicem tabi.
Yani utandirmamak lazim insanlari sokakta insan icindeysek.
Siz de doğru düşünmüşsünüz aslında. Hem yanında bir erkek varmış sonuç olarak yanlış anlaşılabilirsiniz. Ben daha genç ve tek takılan bir kızdan bahsetmiştim. O kadına dememeniz erkek olduğunuz için daha doğru olmuş. Fakat bir kadın diyebilirdi tabii ki
soylenmezdi o an cunku havalimaninda yuk veriyorduk yani bilirsin muhtemelen butun yolcular sirada olur upuzun ve tam da onlarin sirasiydi ordaki calisanla biletlerini veren yuku tartan kadinla konusuyorlardi bizde onlarin arkasindaydik sira bize gelecekti yani o kadar insan icinde olacak is degil ve bi tek bizim gordugumuzu sanmiyorum dogal olarak
Haklısınız. Düşünceli olmanız çok hoş:)
estagfurullah
Öyle gerçekten:)
Tesekkur ederim🙏😇
🥰
🤗❤️
:)
Ben söyleme taraftarıyım neticede bu sizlerin en doğal olayınız bunun utanılacak bir tarafıda yok
Yoo direk söylerim, hatta üstümde hırka falan varsa eline verip bence bunu beline sarman gerek belli oluyor derim sonra o zaten yapması gerekeni yapar
Güzel yaklaşım👍
Utandırmaya gerek yok insanlık hali normal
Haklısınız:) düşünceli olmanız hoş
Karşılığı iyi olmuyor işte ne kadar düşünceli olursan ol karşılığı boş:)
Doğru kişi çıkmamış diyelim. Karşılığı boş demeyelim de. Hem iyilik yap denize at demişler. Elbet bir gün çıkar karşına hak eden biri
Bakicaz :)
Umarım🙂
:))))
:)))
Gözüken bir durum varsa üzerimdekini beline vs sarardım
Güzel yaklasım:)
Olması gerektiği gibi
Güzel düşüncelisiniz:) böyle olmanız çok hoş:)
Teşekkür ederim ☺🙏
🥰
🌸🌸
:)
☺☺☺
Arkasına şaplak atıp akan kanı durdururum
Ne alaka?
Vatandaşlık görevi gibi düşün
Komiksin
Banane arkadaşım kadın regl olduysa. Bana mı oldu kendi düşünsün
Sizin dediğinizden dolayı dedim. İlla yardım edin demedim. Umursamam demek de bir cevap
Pis kan sonuçta beni ilgilendirmez
Peki saygı duyuyorum
Pardon @mınız kanıyo derdim
Çok çok iyi
Bence kendini bilen kadın adet günü yaklaşınca ped takar
Benim için diyorsanız kendim için demedim. Önlem alıyorum o zamanlarda. Varsayım olarak demiştim. Bazen ummadık zamanda oluyor. Yani günü belli olmayabiliyor. Bu şekilde düşünerek sordum. Fakat istisnalar (erken ya da geç olmak) dışında haklısınız
Ben hiç tesadüf gelmedim bu duruma ama bu toplumda bunu bi erkek dese sapık damgası yer
Ben birkaç kere rast geldim. Ve birkaç kişiden böyle bir şey duydum. Buna istinaden sizlerin yaklaşımını merak ettiğim için sordum. Maalesef haklısınız. Genel algı yüzünden öyle olması çok muhtemel. Fakat ben yasasaydım ve bir erkek söylemiş olsaydı sapık diye nitelendireceğimi düşünmüyorum. Fakat o anki yaklaşımı önemli tabii ki
Siz sanki net ve sert birisiniz günlük hayatta. Ekstra bakımlı, kendinden emin , olgun kadınlardan hoşlanıyorsunuz. Hatayı kabul etmez ve herkese duygusal tarafınızı göstermezsiniz. İzlenim düşüncelerim doğru mu? Merak ettim🙂
İzlenim ve düşüncelerim*
Çok doğru olgun kadınlardan hoşlanma sebebim daha hayata bakış açıları ve yoğun olmaları buna takiben keşke herkes bakımlı olabilse kız erken farketmeksizin
Fark ettiğim bişey var sen çok olgun ve bilgili bi kadına benziyosun buraya fazla değilmisin
Normal bakımı maddi imkan dahilinde herkes yapıyordur diye düşünüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii ki. Doğru olmasına sevindim:) kitap okumayı ya da araştırma yapmayı, yeni şeyler öğrenmeyi sever misiniz?
Bir soru sormak için açtım hesabı. 2-3 gün oldu. Sonrasında insanların düşüncelerini merak ettiğim konularda buradan soru sormak istedim. O yüzden de kapatmadım
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum:)
Bu güzel hanım efendiyi ve sohbetini, sohbet kutusunda görmek isterim aslında
Çünki konular epey uzar ve gider
Ben kitap okumaktan çok araştırmayı severim özellikle bu evren hakkında beni cezbeden çok detay var
Nasıl yazacağım bilmiyorum ama
Ben de sorgulamayı, araştırmayı çok seviyorum. Meraklı bir insanım. Zaman buldukça da kitap okurum:)
Xper seviyen 3 olması gerekiyo veya instgram olabilir
Bu konuları özelden konuşabiliriz daha rahat olur
İnstagramım yok maalesef ama buradan takip edebilirim
Takip etsem yazabilir misiniz?
Yazardım ama benimde xper3 değil yazamıyorum bi fake hesabın bişeyin varsa onada yazabilirim hem konuşmamız daha seri ve rahat olur
Sosyal medya kullanmıyorum maalesef. Xper3 olması için ne kadar xper puan gerekiyor şu an?
300 olması gerekiyor benim150 puanım var senin 40 her yorum 1 puan hen 150 yorum yaparsam yarına sana mesaj atabilirim ancak
Öyle yapsan olmaz mı? Üste çıkan tüm sorulara kısa cevap vererek yarın yazarsın. Hem benim şu an duşa girmem gerekiyor. Özelden söyleyecektim buradan çok hoş gözükmeyebilir diye ama iletişim kuramadık:)
Evet çok şanssız bir gecedeyim ama bağlantı kurduk gerisi kolay 🙂
Öyle oldu biraz🙂
Duşa gir gel bekliyorum o halde🙂
Teşekkür ederim:)
Biraz geç oldu ama anca gelebildim:)
Lanet olsun 15 puanda kalmışım bu günde mesaj atamadım sana yarın ama kesin atarım bol bol yorum yapmamız gerekiyo🥲
Olsun. Teşekkür ederim gayretin için:)
Merak etme bendesin sabaha sana mesaj atmış olurum bu güzel bayan benden kaçamaz
Merak etme burdayım:) peki o zaman
Ucundan kaçırdım dün geceyi 15 puan gerekiyodu aslında fake hesabın bile olsa bize yeterliydi
Geç olsun güç olmasın. Cidden hesabım yok. Herhangi bir sosyal medya kullanmıyorum. Bana göre şeyler değil. Belki ilerleyen zamanlarda açarım diye düşünüyorum hep o yüzden açmadım. Burayı da yakın zamanda açtım. Sade bir hayatım var
Güzel bi o kadarda hayattan kopuk ama şimdi her haber her bilgi saniyesiyle sosyal medyaya düşüyo
Meraklı olduğumu söylemiştim:) hiç bir şeyden geri kalmıyorum en azından güncel şeylerden. Çünkü haber takip ediyorum. YouTube’da son şeylere bakıyorum. Magazinsel olaylardan geri kalabiliyorum sadece. Onlar da çok sorun değil
Magazin zaten gereksiz bilgiler hayatta hiç bi zaman işimize yaramazlar
Aynen öyle. O yüzden çok umursadığım şeyler değil
Sen çok olgun bi kadınsın sanırım benden büyüksün
Sen 24 sün sanırım. Öyleyse senden küçüğüm:)
Düşüncelerim olgun, genelde öyle söylerler. Hayata insanlardan farklı bakıyorum. O yüzden genel anlamda farklı biriymişim gibi yaklaşıyorlar. Senin fark etmen hoşuma gitti. Yaşımı ve kendimle alakalı şeyleri özelde konuşsak daha iyi olur:)
Ohh iyi bari sorun yok o zaman ben 24 ama biraz deli doluyum tabi yerine göre
O herkeste var. Önemli olan kimle ve nerede olduğu:)
Tabiki olurrr gece güncelleniyo sanırım puan şeysi sabah sana günaydın derim özel kutundan 😉😂
Peki:)
Sanırım seninle ve mesajda oluca kesin şu an kafa dengi olmana çok sevindim 😉😂
Sevinmene ben de sevindim:)
Hemen uyuyomusun peki
Hayır. Genelde de gece geç uyur sabah erken uyanırım. Şu anda da uykum yok
Çok az uyuyosun o zaman bende bu saattlerde uyurum sabah erken uyanıyorum
Gün içinde de uyuyorum. Uyku düzenimin bilimsel açıklaması var ona göre yaşıyorum. Böylece az uyku ile daha zinde kalıyorum. Günde maks 5-6 saat uyuyorum. Pazar günleri haftanın yorgunluğu atma günüm. O gün istediğim kadar uyuyorum. Bu sabah da 5.20 ye alarm kurdum mesela:)
İnsallah uyanabilirim*
Hmmm ben gün içinde hiç uyumam çünkü çalışıyorum🥲🥲
Ben uykunu kaçırırım seni tabi kendim uyanınca 😂
Seni anlayabiliyorum🥺 istersen uyu şimdi. Yarın çalışacaksın hem. Uykusuz kalma. Ama yine de sen bilirsin:)
Ksmdkdl kaçır bakalım
O zaman sabah görüşürüz 😉
Görüşürüz. İyi geceler🫡
İyi geceler ☺️
😇
Ee ama geldim yoksun
Sen amma uykucu çıktın vallaha😂😂
Aşk olsun ya🥺 şimdi geldim
3+ Xper gerekiyor diyor. Yazamıyorum
Ben sana yazıyorum gelmiyor mu mesaj
Gelmiyor
Şimdi gitmem gerekiyor. 16.00 gibi gelirim