hayır yani belki ben regl değilim, sadece o gün sinirliyim..

hayır yani belki ben regl değilim, sadece o gün sinirliyim..

Utanç verici değil beni çok sinirlendiren bir durum.
Sanki ortada sinirlenicek bir şey yokmuş da ben kendi kafamda kurmuşum ondan sinirlenmişim gibi davranıyorlar
Kadınlardan çıkan bir asabiyet mazeretinin tekrar kendilerine yansıması durumu bu.
Cevaplara baktım da birkaç aklı başında cevap dışında buram, buram kadınsal zeka zafiyeti kokuyor.
Sinir halini '' Regl'e '' indirgeyebilecek kadar düşük IQ'lu erkek diyebiliriz. Sanki kadınlar sadece regl iken sinirli olabilirmiş gibi bir kural var.
Utanç verici değil sinir bozucu. Hani onun yaptığı bi şey yok tüm suç sende, senin regl olmanda gibi.
Yoo hayir utanc verici bulmuyorum, sadece sacma buluyorum 😏 cunku herseyi regl olayina baglamalari cok sacma. Ne yani o gun tera tarafimdan kalkmis olamaz miyim yani 😬
Cok cringe bir durum ya ezik midir nedir sinirlenmek sadece regl donemine ait bisey sanki bu erkekler harbi beyinsiz ya 😂
Yani en azından onlar o kadar düşünmüş o kadar düşünemeyen erkeklerde var neden sinirlisin diye sormak yerine kendi de sinirlenen erkekler var
Olabilir normal bir soru
dalga geçmiyorsa sinirlenmeye gerek yok
Bunu sorabilmesi için yakınım biri olmalı, aksinde soramaz, sorarsa da hakettiği cevabı alır…
Belki bir kişiye çok sinirlemişsindir o sorduğu soru saçma olmuş
Regl utanılacak bir şey değil ama kadının özelidir. Genellikle bu tip erkekler seviyesiz oluyor
Çok saçma ve abuk subuk bir durum. Ortada bir halt varki sinirleniyoruz
İlla regl ken sinirlencek değilsin hayat toz pembe değil kızılacak mevzular vardır elbette.
Erkeklerin kendi utanç verici davranışlarına bakması lazım
Ya utanc verici degil ama asiri sacma. Reglsek de degilsek de sonuc itibariyle sinirliysek ona gore davranin
Cok sacma üste cikma cabalari
hayır sinir bozucu ağzını kırmalık durum
Utanç verici değilde saçma bir düşünce olur
Terbiyesiz diyip tokatı basmalı
Utanç verici mi bilmiyorum ama aşırı saçma.
Kadın işlerine burunlarını sokmasınlar bence
Evet öyle, kadınlar regl harici de sinirlenebilir.
Değil umursama
Biraz
Hayır ama çok itici
bence saçmalık erkeklerin her şeyi regl e bağlaması.. yani bir kadın normal sinirli de olabilir.. illa regl denmez
Sorduğumuz zaman mümkünse kızmayın yanlış anlamayın. Eğer regl olmuşsanız ona göre konum alıp ona göre davranıyoruz biz de çünkü. Gereksiz üstünüze gelmekten kaçınıyoruz çünkü regl olduğunuz zaman Hulk'a dönüyorsunuz
Hülya Avşar ulusal televizyon kanallarının reklamlarında bas bas bağırırken delikanlı kızlar mol... ped kullanır diye rahatsız olmuyormusunuz! gelip burada erkeklere sarıyorsunuz?
Sürekli benim hallerim var beni anla dediğiniz için 💉🤣
baya yalama olmuşsunuz o vatandaşla ki sana böyle şeyler konuşabiliyor...
Bence de utanç verici, ne haddine ayrıca?
Ne kadar sinirlendirdiysen adamı artık
Bilmem kızlara sormak lazım
Bu genelde erkeklerin vizyonsuzluğu oluyor
Evet evet
Utanç verici mi, niye ki
Doğal seleksiyon garipsenecek hiç bir şey yok
Edebsizlik, aymazlık..
Yalnız bu iki taraf için de geçerli. Karşı taraf da bunu rahat söylememeli.
Neden bu kadar ciddisinnn
Hayır ya niye olsun ki
Kesinlikle sorulmaması gereken bir durum
O erkeğin bunu söylemesi utanç verici
Ayıp!
Normal bir durum
Hangi anime bu?
Yooo
Doğru tespit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?