Hala anlamiyorum gobek yaptim ne oluyor fitness calitiysan neden buyuk gozuksun o zaman fit gozukur sismansan zaten olabilir sonradan belli olur karin kendisi de buyuk oldugu icin belli etmez ilk basta. Sen esinle mi yasadin?
2-3 ay önce yapmıştım ama. 7 sinden 4-u pozitif çıkmıştı. Gittim doktora yok dedi. Dedim o zaman hamile değilim. Yok eğer hamileysen hemen gözükmez dedi yolladı.
2-3 hafta önce de gittim. Karnım şiş diye baktılar yok dediler.
Ama verdikleri kağıtta neden hamileliğin aybaşı ile müddeti 3 hafta 5 gün yazıyor anlamadım.
Gitsene. Ya da evde de kendin yap test isini saglama al diyecem de zaten olan olmus gibi bu saatten sonra olsa ne olmasa ne ama en azindan ogrenmis olursun…
Kızlar Ne Diyor
İlişki yaşamadıysan hamile falan değilsindir çok stres üzüntü yapmış olabilirsin
Üç aydır ilişkim yok.
Stres ve üzüntü etkiliyor mu? 🙄
Evet evet etkiliyor
Teşekkürler
Erkekler Ne Diyor
İçine biri boşalmış olabilir
Hayır. Çünkü en son üç ay önce oldum ilişkide
Çok stresli zaman yaşıyor musun ondan da olabilir ya da ağdet oldun farkında hiç olmadın da olabilir
Sanmıyorum. Adet olsam nasıl farketmem.
Öyle şey olamaz yani
Yani az bir kanama olabilir ya da son zamanlarda hiç hap kullandın mı
Kullandım evet
Onların etkisi de olabilir o zaman
Az önce regl oldum
Gözün aydın canım
Herkes mutlu bir ben mutsuz 🥺
You are pregnant happy birthday…
Değilimdir ya en son üç ay önce ilişki yaşadım
Kiminle.
Karnin ne alemde…
Karnım büyük ama hamile değilimdir. Olsaydım 3 ay içerisinde belli olurdu hamile olduğum
Buyuk ne demek sismanmisin…
Göbek yaptım. Kenardan bakinca hamile sanıyorlar
Hala anlamiyorum gobek yaptim ne oluyor fitness calitiysan neden buyuk gozuksun o zaman fit gozukur sismansan zaten olabilir sonradan belli olur karin kendisi de buyuk oldugu icin belli etmez ilk basta.
Sen esinle mi yasadin?
Normalde dümdüz karnım var. Son 3-4 aydır böyle
Tamam iste gecmis olsun. Esinle mi oldu?
Bekarım
Geçmiş olsun derken? Anlamadım
Kiminle oldu o zaman?
Hamile olabilirsin…
Olamam çünkü bu zamana kadar ortaya çıkardı hamile olduğum
Kiminle oldu?
Sevgilimle
Ayrildiniz mi
Sayılır
Test yaptir on gore soylersin ona…
Yaptırdim zaten
Sonuc?
2-3 ay önce yapmıştım ama. 7 sinden 4-u pozitif çıkmıştı. Gittim doktora yok dedi. Dedim o zaman hamile değilim. Yok eğer hamileysen hemen gözükmez dedi yolladı.
2-3 hafta önce de gittim. Karnım şiş diye baktılar yok dediler.
Ama verdikleri kağıtta neden hamileliğin aybaşı ile müddeti 3 hafta 5 gün yazıyor anlamadım.
10 gün sonra tekrar gel dediler gitmedim
Gitsene. Ya da evde de kendin yap test isini saglama al diyecem de zaten olan olmus gibi bu saatten sonra olsa ne olmasa ne ama en azindan ogrenmis olursun…
Gerek kalmadı. Az önce regl oldum
Az once ne demek 2dk once falan mi
Evet
Iyi o zaman dikkat et…
Sıkıntı stres hava degisimi yapabilir.
Stresten olabilir