Bana hatun sen neden bu kadar çok adet görüyorsun ayda 9 gün nedir. Hasret kalıyoruz sana vallahi diğer kadınlar 5 -6 gün sen 9 gün diyor siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
7 günden fazla süren adet kanaması normal değil. Muhtemelen spiral kullanıyorsunuz
Yok kullanmıyorum. Bekarkenden belli böule doktora gittim. 10 güne kadar normal gayet sağlıklısı dedi
Anladım, kişiye göre değişir
Biz adetkende yapıyoruz
Hayır normal seks
iğrenç nasıl yapıyorsunuz aw
Sağlık açısından çok tehlikeli. Ve o ağrı halinde nasıl oluyor anlamadım ben asla yapmam eşimde asla yapmaz
Ağrısız geçiyor bana iyi geliyor yaptık işte allah allah
Biz seninle aynı fikirde olmak zorunda değiliz biz uzmanların dediğini söylüyoruz ilerki yaşlarında rahim kanseri olduğu zaman bizi ağlama tamam mı biraz araştır
Sanki oluk oluk kan mı akıyor tinderbumble yutmadim
Evet oluk oluk akıyır neyse bu imanaız pislik ile konuşmak istemiyorum
ona neymis
Erkekler Ne Diyor
yapacak bişey yok. özlemi artar. bitincede de her gece yapsın
Sende başka şekilde doyur bu hasretlik bitsin
Zorunda değilim. Sancılı geçiriyorum zaten
Seninde ağrın azalır biraz mutluluk hormonu salgılar sin biraz. O da masaj yapsın
Allah bu dönemde erkeklere kadınlardan uzak durmasını emretmiş
Hayır öyle değil üst bölgeyi helal alt bölgeyi haram kılmıştır yanlış bir cevap
Kadınlar için o adet hali zor bir haldir o dönemde kadınlara yaklaşmayın buyuyor bakara 222 de senin dediğin şu. Peybamberimiz eğer kadında isterse bel hariç dokunun diyor ama kadın istemezse olmıyor. Ayeti kerimede o hal zordur ağrılıdır kadınlara yaklaşmayın diyor tefsirde hem cinsel olarak hemde duygusal olarak zorlamayın diyor.
Aynen öyle o konuda haklısın acı sancısı varsa uzak durun diyor tabiki ama hiç yaklaşma demiyor
Bu ağrılar için kadın doğuma gittinmi
Abiciğim siz iyi misiniz birbirimizi hiç yaklaşma demiyor diye bir şey yok kadın istemezse adet döneminde kadına el süremezsin haram kadın istediği sürece sürebilirsin hiç uzaklaşmayın falan değil siz ona adım atmayın o size adım atarsa ancak a da teklifinizi kabul ederse kafanızda kurmayın dini ikincisi de bunlar çok normal kadın doğuma gitmene gerek yok pek erken gitmiştim çok normal bunların fıtrat olarak normal abartı bir şey yok dedi bütün kadınlarda olan bir şey bu sadece siz o dönem geçmez biraz bilgi edinelim kadın fıtratı ile alakalı yarın evleneceksiniz
Pardon özür diliyorum kırdıysam belli inançlı birisin bilgin çok. Geçmiş olsun sanada umarım fazla sancısı olmaz
9 gün sürmesi fazla ama bunun için de bir doktor
Doktora gittim gayet normal sağlıklısı deddi :))
Çok güzel o zaman kaç yıllık evlisin çocuk var mı. Normal günde peki çokmu iştahlı esin
1 aya tamamla sen 9 ne ya:)
Nabalım Allah vermiş
:)))) eee sen bişi yapmıyonmmu boş mu duruyon sen adamla ilgilen bari:)
İlgilenmek zorunda değilim benim için zaten sancılı geçiyor. Allahu tela kadınlar için o süreç ağrışı ve zordur onlara yaklaşmayın diye buyuruyor. N
yoo sen haklısında neyse soramadım burada ulu oorta bişi sorcaktım:)
Sorma git..
Vallaha doğru diyor 9 gün uzun. Zaman
Allah vergivi nabalım
Tüh ya neden kocandan izin almadın aaa
Haklı sanırım.
Allah vermiş
O sırada onu ellerinle rahatlatabilirsin sende keyifli olur.
haklı adam sonra acısını çıkartıyodur
Allahın veridği şeyden nasıl haklı olabilir
Yok yani zor dayanma anlamnda haklı diyorum
:)) doğru çokmuş seninkide
Dogru demis
Saygı duyması gereken bir konu