26 yaşındayım. Hemşireyim.4 yaşında bir kızım var. Kızımın babasıyla hiç evlenmedik ondan hamile kaldığımı öğrenince başka bir adamla evlendim adamda biliyor tabiki bebeğin babası olmadığını buna rağmen nüfusuna aldı soyadını verdi ama en küçük tartışmamızda bunu başıma kakıyor. Rahat bir kadın olduğumu zamanında insanlarla dusüp kalktığımı söylüyor. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Net bir şekilde uyar, bunu bilerek kabul ettin, ben seni kandırmadım, için almıyorsa kabul etmeseydin, bu tavrı kaldıramam daha fazla de. Devam ederse boşan , çocuğun psikolojisi de bozulur böyle
İleride başınıza kakacagi belli bir şeydi maalesef küçük kız için çok kötü bir durum. Yapılan bazı yanlışların telafisi olmuyor. Daha kotu bir duruma gelip pişmanlık üzerine pişmanlık yaşamaktansa yolları ayırmanın daha doğru olacağını düşünüyorum.
O zaman erkekler cinsellik yaptığı kadını alsın ve çocuğa babalık yapsın. Boylece bunlar yasanmaz
Benzer durumu yaşıyorum başka biriyle ilişki yaşadım bunu biliyor kabullendi ama sinirlendiğinde başıma kalkıyor ve bendende vazgeçmiyor böyle bir döngü de insan maf oluyor bu durum çok güç benim için dertleşebiliriz istemezseniz
*isterseniz
Boşan çocuğun büyüyünce onada kötü davranmaya başlar
her şey bilerek kabul etmiş ve şimdide başına mı kakıyor bi gitsin yaaa
Zor bir durum. En iyisi anlaşıp boşanın. O adamdan hayır gelmez. Sonunda üzülürsünüz.
Boşanmak zorundasınız çünkü kız çocuğunuz var. Ne demek istediğimi umarım anladınız
Çocuğunun sağlıklı bir hayatı olması için boşanmalısın.
Bunun olucagi belliydi onun için de senin dikkat etmen gerekir
Madem öyle biri olduğunu düşünüyordu o zaman niye evlendi, sende onun yaptığını yüzüne vur belki akıllanır
Bosanman en doğrusu üstelik kız çocuğun var hiç güvenip kalınmaz onun yanında
Babasız büyütseydin yananeleri yerken iyi meslegşn varsa tek büyütsetdin.
Tiksindim direk boşardım. Saygısız terbiyesiz tutarsız klasik bakış açısı. Böyle biriyle olmak özsaygınızı yok eder ayrıca çocuğunuza da yansır. Hiç sağlıklı bir durum değil.
adam olmayan bir şeyi söylemiyor ki , kadınlar neden adama kızıyorsunuz?
Adam sadece söylüyormuş olan biten bişey yok. Sineye çekmesini öğren bişeyleri
En ufak bir durumda bunu yüzüne vurucak kadar eğitimsiz bir insansa neden evlendin?
Bilerek evlenip sonra yüzüne vurması yanlış evlilik yürümez muhtemelen. Boşanmayı düşünüyo musun
Kizginlik aninda soyluyor bence takilma zaten kabul etmis sonucta herseyi. Suanda baskasiyla yatiyor musun peki?
Ayrıl gitsin hemen
Bu kadar aşağılıyorsa ayrıl ondan
Ayrilmalisin kızına tek başına bakmalısın
Ayrıl ondan hemen hemde
İstemiyorsan Hadi Bana Eyvallah de
O zaman niye evlenmiş gavvat?
Al eline tavayı kafasına geçir
Vicdan yolsunu ya ne kadar ayıp
Tam bir enayi kocan var.
hem hakli hem haksiz. bunu bilerek evlenmis
Tek başına mı hamile kaldın
Geçmiş olsun hanımefendi