Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde huysuz musun yoksa depresif mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Huysuz Depresif Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Regl günlerinde huysuz musun yoksa depresif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gizemligizemama Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Saldıracak yer ariyorum regl iken etrafımda olan kişilere üzülüyorum 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hepsiii huysuz depresif sinirli duygusal her b. ka ağlıyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sonsuz şükürler olsun reglken de regl değilken de huzurluyum ve sakinim evet nett 😎🦉 0 0 Yorumla
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl genelde kabuğuma çekilirim pek muhatap olmam kimseyle... 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Normal zamanlardan biraz daha duygusal oluyorum sadece o kadar 0 0 Yorumla
Herhangibiri947 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Öncesi huysuz ve depresif oluyorum. Regl olunca rahatlıyorum ve kendime karşı şefkat hissediyorum. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ortaya karışık, bazen aşırı duygusal oluyorum ya da hırçın. 🙄 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ortaya karışık. Özellikle ilk günleri çok kötü geçiyor. 0 0 Yorumla
betican Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl çok huysuz ve agresif oluyorum. özel olarak regl diye değil ama tahammül seviyem düşüyor. 0 0 Yorumla
kremkaramellikek Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Rahatsızlığımdan dolayı regl döneminde fazla acı çekiyorum onun içinde kullandığım ilaçlardan dolayı genelde sarhoş gibi dolanıyorum etrafta 😂 0 0 Yorumla
mrrrvee Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben çok rahat geçiriyorum acı çeken insanlrı görünce falan tuhaf geliyor 😂 0 0 Yorumla
IEsmaI Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Çoğu zaman normalim ama arada huysuzlaşabiliyorum 😇 0 0 Yorumla
renklervezevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Dengesiz değil de sadece biraz yorgun oluyorum 0 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bir ben daha çıkıyor o günlerde içimden..🤦♀️ 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,3b cevap paylaştı. huysuz ve agresif oluyorum 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Duygusal oluyorum her şeye ağlayasım geliyor 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ağrıdan kaynaklı çok mutsuz oluyorum 0 0 Yorumla
thestyxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İkisi de değil uydurma geliyor bana bu genelleme 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben depresif oluyorum 0 0 Yorumla
JayzieBloom Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Regl dönemlerinde kadına hiç bulaşmamak lazım Hırçın bir aslan gibiler 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Saldıracak yer ariyorum regl iken etrafımda olan kişilere üzülüyorum
Hepsiii huysuz depresif sinirli duygusal her b. ka ağlıyorum
Sonsuz şükürler olsun reglken de regl değilken de huzurluyum ve sakinim evet nett 😎🦉
Huysuuzzz... 🤷🏻♀️😂
genelde kabuğuma çekilirim pek muhatap olmam kimseyle...
Normal zamanlardan biraz daha duygusal oluyorum sadece o kadar
Öncesi huysuz ve depresif oluyorum. Regl olunca rahatlıyorum ve kendime karşı şefkat hissediyorum.
Ortaya karışık, bazen aşırı duygusal oluyorum ya da hırçın. 🙄
Ortaya karışık. Özellikle ilk günleri çok kötü geçiyor.
çok huysuz ve agresif oluyorum. özel olarak regl diye değil ama tahammül seviyem düşüyor.
Rahatsızlığımdan dolayı regl döneminde fazla acı çekiyorum onun içinde kullandığım ilaçlardan dolayı genelde sarhoş gibi dolanıyorum etrafta 😂
Ben çok rahat geçiriyorum acı çeken insanlrı görünce falan tuhaf geliyor 😂
Çoğu zaman normalim ama arada huysuzlaşabiliyorum 😇
aşırı sinirli stresli olurum
Dengesiz değil de sadece biraz yorgun oluyorum
Huysuz oluyorum
Bir ben daha çıkıyor o günlerde içimden..🤦♀️
İkisi de değilim oldukça rahatım
huysuz ve agresif oluyorum
Huysuz Virjin gibiyim jdh
Uykulu geçiyo bende😄
Duygusal oluyorum her şeye ağlayasım geliyor
Ağrıdan kaynaklı çok mutsuz oluyorum