hayat kalitesini düşüren sosyalleşmeyi etkileyen bir durum bu. Gerçekten kavga edecektim ama halim yok.

hayat kalitesini düşüren sosyalleşmeyi etkileyen bir durum bu. Gerçekten kavga edecektim ama halim yok.

Onlar bilmezler. Kiz ben neler çektim geçen yıllara göre yine iyim çok şükür ağrı kesici ile kendimi zapt ediyorum. zaten bu ağrı kalp krizi ile eşdeğer miş. Onlar yaşamadıklarımı için anlayamaz. O yüzden hadi ordan git deyip yol versen daha iyi olurdu şu an pis sinir oldum 😂
Sevgilim degil ama cevremde 2 doktor erkek arkadas var. Gelip serum taktiklari bile oluyor sagolsunlar. Hiç öyle abartiyorsun dediklerini falanda duymadim. Acile bu agriyla gelen cok oluyor diyorlar. Zaten okurkende kadin dogum stajında falan anliyorlar bu durumu. Resmen her ay bazilarimiz dogumun provasini, en kucuk halini yaşıyor gibiyiz. Ama tabi bunu anlamak icin, anlayis gostermek icin acildeki o kizlar, ben gibileri, dogumdaki kadinlari görmek gerekmiyor illa. Insanda vicdan olacak. Kisinin yaşamadığı seyler hakkinda da yorum yapmasini asla dogru bulmuyorum. Destek oluyorsan, moral veriyorsan ver, vermiyorsan gölge etme derim yani. Bu durumu ne yazik ki işte biraz saglikcilar, kizlarin o halini en seffaf sekilde goren erkekler anliyor. Yoksa buna anlayis gosteren en azindan kendi cevremde pek gormedim.
Yaşamayan bilemez. Mesela benim de çok fazla bir sancım olmuyor o yüzden her sancım çok fazla diyen kişiye inanamıyorum acaba acı eşikleri mi düşük, mızmızlanıyorlar mı diye düşündüğüm oluyor.
Sana saygısı olmayan bitine sevgilim demen bile kendine olan saygısızlıktır. Sana önem veren kişilerle beraber ol sevgiliyken bunu bu şekil söyleyebiliyorsa evlenince neler olur neler zaman kaybı..
Bazı kızlar ağrımasa bile çok abartabiliyor. Kendisi de öyle sanmış muhtemelen ama çok itici tabii ki. Sonuçta ağrım var diyerek bir günde 3 kere markete yollayan kızlardan olmamışsın. İlgi göstermesi lazımdı..
Bazı kadınlar da çok ağır geçebiliyor dediğin gibi. Ama bazıları hafif atlatıyor aşina olmadıkları için bence.
Öyle diyen erkekle şakasız irtibatı keserim bak ciddi diyorum bunu. Benim ne yaşadığımı o nerden biliyor da yorum yapıyor
Bir ağırıyı kendi üstünde hissetmeyen çekmeyen hiç bir ağırı bilmez bende bilmem ama abartı demiyorum
Şuanda yaşıyorum valla moralimde yok keyfim yok sancımda oluyor yataktayım renglyken bazen duygusallaşıyorum da kimse anlamaz çekmeleri lazım bizim gibi
İnsan hiç yaşamadığı bir şeye canı gönülden inanmaz. Empati kurmaları da zor.
kadınlar bu ağrıyla işe/okula gidiyo ama onlar yaşasalar yataktan su almaya bile kalkamazlar
Onlar biz kadınlarda neyi önemsiyor ki bunu onemsesin hanzo
Ne alaka? Düşünceli, iyi erkek sevmeyip; pç, şrfsz erkek seven kim?
Tüm erkekler adam demedim. Şrfsz, pç, yalancı vb... Çok var. Ama maalesef onlar kızlar tarafından daha çok seviliyor. Neymiş eğlenceliymiş bilmem ne sonra kullanıp atınca kızlar ağlıyor. Yalan mı?
Bir insanı 1 haftada tanıyabilirsin ama kızlar kötü olduğunu bile bile yanında oluyor.
Ppdeki sen misin
Ağrının ne derece kuvvetli olduğunu anlayamadıklarından kaynaklı
Çünki kendileri regl olmuyor da ondan anlayamıyorlar
Kendileri çekmiyoda ondan pipilerinden kan gelsin bakalım nasıl kanka tutuşuyo
Yaşamayan bilmez tabiki
Gerçekten bu söylenince bende sinirleniyorum.
Kendi yaşamadigi için anlamıyor
Yaşamadıkları için basit bi şey sanıyorlar
erkekler neyi önemsiyor diye sorman lazımdı
O acıyı bilmedikleri icin
Yaşanmayan bir şey anlasilamaz zaten
ayrılma sebebi bu arada.
Yaşamadıkları için neden olsun
Onlar cekmedikleri için anlamaz bizi 😪
Odunları sevdiğiniz içindir. yani odun olan bir erkek kadın duygularını umursamaz. bu yüzde de suç onlarda değil aslında sizde. yani bu yüzden de sizi anlayacak kişileri sevin hayatınızda her zaman
Erkekler anlamaz daha doğrusu kimse kimsenin ne çektiğini bilmez anlamaz onlarintek istediği kendi mutluluk ve arzularidirr
Kisa surenlerinki cok agirir. Uzun surenlerin az agirir
10 kadından 9una iyi gelen bir ürün var, ozon takviyeli
Halden anlamıyoruz çünkü
Önemsedik de noldu
Bazı erkekler anlamaz 😎
Bilmedikleri icin
Kötü, düşüncesiz erkekleri sevdiğiniz için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?