Çok merak ettim, erkekler de şahit olduğu regl anılarını yazabilir sorun yok <3

Daha fazla regl anısı için;
Çok merak ettim, erkekler de şahit olduğu regl anılarını yazabilir sorun yok <3

Daha fazla regl anısı için;
10 yaşındaydım. Okulda olmuş ama ben fark etmemiştim. Nem bir şeyler hissetmiştim ama fark etmemiştim tuvalete filan gitmemiştim. Sonra oradan çıkıp restorana gittik. Restoranda tuvaletim gelmişti tuvalette fark ettim. Sinde ben adet olmadan önce bunu duymuştum ve nedense adet olmak istiyordum, ama olduğumda böyle bir şey istediğime pişman olmuştum. Bu kızlığım patladı sandım sohbetinde- insan niye kızlığı patladı diye intihar etsin ya Allah'ım Ya Rabbim
Kötü değildi. Annem önceden bilinçlendirmişti. Kanı görünce anneme söyledim bu kadar.
Regli değil de basur anımı anlatabilirim dinlerseniz 😔 çok zordu çok 😔
anlat
Soğuk bir kış günüydü. Tuvaletimi her yerde yapamama hastalığım yüzünden popomdaki baskıyı görmezden gelip derse odaklanma çalışıyordum. Son dakikaya kadar iyi direnmiştim. Hocamızın serbest bırakmasıyla sevinçten havalara uçmuş hızlı adımlarla okuduğum lisenin pansiyonuna doğru ilerliyordum. Tuvaletleri sıkıntılı olduğu için içimden "umarım kapısı sağlam olan tuvaletler boştur" diye geçiriyordum.
Vardım tuvalete. Neyse ki boştu benim uğurlu tuvaletim. (başka anılarım da var orada)
Girdim içine ve popomdaki baskıdan kurtulmaya çalıştım. Ama olmadı. "sen misin beni bu kadar bekleten, çıkmıyorum işte" der gibi ben ıkındıkça inatla direniyordu.
Uzun uğraşlar sonra kakalar deliğe dayandı ve az da olsa dışarı çıktı. Ama bir acı hissediyordum 🥺 ve kırmızı bir şeyler damlamıştı popomdan 🥺 çok korkmuştum. Basur nedir bilmiyordum. Endişeyle tuvaleti terk ettim. Ve araştırmaya başladım. Tüm belirtiler basuru gösteriyordu 😔 dünyam başıma yıkılmıştı ama popomdaki acıdan onu düşünemez olmuştum 😔
O günden beri yaklaşık 15 yıldır yılda birkaç kez kendini birkaç günlüğüne hatırlatır.
Umarım adını andım diye hemen kendini hatırlatmaya kalkmaz 🥴🥴
Benim çok kötüydü. Hangi birini anlatsam? Aylarca saklamistim ilk regl olduğum dönemlerde. Korkmamistim ama cekinmistim. Okulda olmuştum ilk, eteğim kirlenmisti. Kalkamamistim yerimden. Öğretmenim ceketini belime bağlamıştı.
bi gun annemin kuzenin evine sehir disindan kalmaya gelmistim ve ped giymeme ragmen carsafa gecti carsafa domestos doktum rengi degisti rezalet ama regl olmak cok dogal
1 olay gerçekse eğer içler acısı. Hanımlar degerinizi bilin lütfen
Lise yıllarında Sınıfta ders işlerken bayan arkadaştan biri montların asılı olduğu yerde pedini alırken yere düşürdü erkekler gülmeye başlayınca hoca bütün erkekleri toplayıp kalayi basmıştı 😊
Sünnet anımı yazayım mı @sedaakkaya34
yaz
Duyduğum kadarıyla doğum sancısına eş değer
evet
O an bayanlara dayanma gücü versin Rabbim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?