Merhabaa 🌸
Hepimizin illa ki ilk regl olduğunda bir anısı vardır kızlar 😊.
Benim öyle absürt bir anım yok sadece ortaokuldayken okul çıkışı eve geldiğimde olduğumu ve şaşırdığını hatırlıyorum, ya siz?

Merhabaa 🌸
Hepimizin illa ki ilk regl olduğunda bir anısı vardır kızlar 😊.
Benim öyle absürt bir anım yok sadece ortaokuldayken okul çıkışı eve geldiğimde olduğumu ve şaşırdığını hatırlıyorum, ya siz?

VişneliBrowni_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bi kere tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi şeyler vardı tabi ben kan olduğunu anlamadım ve korktum bu ne diye. anneme söylemedim hastaneye götürür orama iğne yaptırır diye. neyse, bi gün karnıma bi ağrı girdi.. tuvalete gittim bi baktım kan geliyor! ablama seslenip ağlıyorum.. titriyorum. ablam geldi ve "anaa bu âdet olmuş ya gı" dedi. sonra annem ped verdi taktı falan işte
30 yaşındayım ve bizim ailede bu tarz konular hala konuşulmaz😄 ilk regl olduğumda 13 yaşındaydım çarşamba günüydü tvde gümüş dizisi vardı, hahaha neyse. Ben pedi aldım yapışkan olan yeri tenime doğru yağıştırdım gittim içeri. Nerden biliyim ben😂 bir kaç saat sonra annem arkamdan gördü bişey farketti odama aldı anam bide ne görsün hahahahaha ağlaya ağlaya çekti pedi bide gülmek istiyo ama gülemiyo canım annem. Sonra tabi anlattı ve ağladı işte sen ne ara bu kadar büyüdün falan sarıldık ettik öyle yani. Keşke o güne ger dönsem o anları tekrardan doyasıya yaşasam..
Hatırlıyorum sonuncusundan bir farkı yoktu. Ekstra bir heyecan, korku, şaşkınlık hissetmedim. Biz şanslı sayılabilecek zamanlardayız. Artık neyin nasıl olacağını hem kendimiz kolayca öğrenebiliyoruz hem de aileler daha bilinçli.
Benim annem ve babam doktor. Bu konularda daha regl olmadan önce anlattıkları için biliyordum. 8. sınıfta okulda oldum. Eve gelince abime söyledim. O bana ped ve Yaş pasta almıştı. Üstüne de İyi ki büyüdün yazdırmıştı :)
Yaa ne tatlı 🙂
:)
Olmadan önce de ne olduğunu biliyodum anlatılmıştı o yüzden şaşırma da olmadı sanki her ay oluyomuşum gibi annemden alıp ped taktım fjgng kuzenim olunca ilk bana söyliceksin demişti olunca ilk anneme söyledim diye trip atmıştı absürd anım o nfjvnf ergen aklı işte
Cuma akşamıydı ilk regl olduğum zaman ilk olarak anneme söylemiştim aşırı heyecanlı olduğum doğrudur ne yapacağımı biliyordum ancak kafam karışmıştı biraz ağlamıştım sonrasında bolca çikolata yiyerek oturdum
İlk regl olduğum zaman biraz değişik hissetmiştim ya. O zamanı hatırlıyorum. Öğle arası okuldan eve gelmiştim. Eve geldiğim an regl olduğumu anlamıştım ve hemen anneme söylemiştim. Annem bi mutlu olmuştu filan ama ben biraz değişik olmuştum
6 sınıfa yeni geçmiştim yaz tatılındeydım baktım kan akıyor direk ped kullanmıştım normal birşeymiş gibi annem de çöpe atılan pedleri farkedince çakmıştı durumu :D nasılda bilinçliymişim :D
Tatil günüydü evdeydim ailem anlatmamisti ama internetten veya çevreden biliyordum az çok anlamıştım emin olmadığım için anneme sordum annem de bir yere falan carpmadiysan regl olmuşsun demişti o gün artık çocuk olmadığım için saskinliktan biraz da korkudan odamda ağlamıştım
Bende okuldan geldiğimde olmuştum wc gittiğimde fark etmiştim. Bi de nedense sevinç çığlığı atmıştım 😂 Ananemde şaşırmıştı, kızım bizim zamanımızda biz böyle sevinmezdik diye 😅
Unutulacak gibi değildi uyurken olmuştum uyandığımda göl olmuştu hastaneye yatırmislardi 3 gün
4. sınıfda oldum ama daha önce annem hiç bahsetmemisti, ölüyorum sanmıştım
Evet anam öğrenmişti gizlemeyi dusunuyodum
Banyo yaparken farketmiştim korkmuştum ağlamıştım
Hatırlamaz mıyım :’)
Hatırlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?