Özel Günler & Hijyen Bu pedi kullananlar memnun mu? İlk defa aciliyetten aldım. Sızdırıp beni rezil etmez inşallah? Memnun musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şoktan aldım. Güncellemeler+1 yıl Acıyla tecrübe ettim. Kesinlikle almayın. Sıvıyı asla emmiyor. Hele benim gibi kan tutan varsa bayılıp gider. Bu pedi kullananlar memnun mu? İlk defa aciliyetten aldım. Sızdırıp beni rezil etmez inşallah? Memnun musunuz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 331 cevap paylaştı. Fena sayılmaz. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Allah sıvıyı emmiyor Yorumla hsyndrmz85 +1 yıl Kotex kullan o zaman garanti olur ya da sleppy ikisine bak her Pet herkese iyi gelmeye bilir Yorumla Soran +1 yıl Normalde Orkid kullanıyorum markete de gidemedim evdekiler de küçük boy gece boy olan tek bu var diye Yorumla hsyndrmz85 +1 yıl Yarını bekliycen ozaman hastamisin ki Şu an Yorumla Soran +1 yıl Hasta değilim regl oldum Yorumla hsyndrmz85 +1 yıl Tamam bende onu kasteddim hastamısin diye pedin içine gazlı bez varsa koy iki kat yarına kadar idare eder seni Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kalitelidir 0 0 Yorumla
hsyndrmz85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Cam silmede falan iyi leke bırakmıyor güzel ürün 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçiyorsun? Yorumla hsyndrmz85 +1 yıl Hayır dalga geçmiyorum temizlik konusunda çok iyi leke bırakmıyor yüzeylerd Yorumla Soran +1 yıl Bunun ped olduğunu biliyorsun değil mi Yorumla hsyndrmz85 +1 yıl Evet biliyorum Yorumla hsyndrmz85 +1 yıl Bimdeki scarlerte iyi aklında bulunsun gece olanı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Fena sayılmaz.
Allah sıvıyı emmiyor
Kotex kullan o zaman garanti olur ya da sleppy ikisine bak her Pet herkese iyi gelmeye bilir
Normalde Orkid kullanıyorum markete de gidemedim evdekiler de küçük boy gece boy olan tek bu var diye
Yarını bekliycen ozaman hastamisin ki Şu an
Hasta değilim regl oldum
Tamam bende onu kasteddim hastamısin diye pedin içine gazlı bez varsa koy iki kat yarına kadar idare eder seni
Erkekler Ne Diyor
Kalitelidir
Cam silmede falan iyi leke bırakmıyor güzel ürün
Dalga geçiyorsun?
Hayır dalga geçmiyorum temizlik konusunda çok iyi leke bırakmıyor yüzeylerd
Bunun ped olduğunu biliyorsun değil mi
Evet biliyorum
Bimdeki scarlerte iyi aklında bulunsun gece olanı