Arkadaşlar bacaklarımı epilasyon aleti ile alıyorum ancak aldıkdan belli bir süre sonra ( 1 hafda kadar) bacağımda kaşınma oluyor ilklerde kaşıdığım için tahriş oluyordu , yara oluyordu ama artık dikkat ediyorum bu kaşıntı sorununa bi çözüm bulmalıyım sizdede böyle oluyormu ne yapıyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz? Deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Epilasyon bende alerji batık yapıyordu lazere gttim 6 seans inceltti bi süre sonra tüyler geri geldi şimdi ağda yapıyorum ağda yağıyla nemlendiriyorum ilk önce ponza taşı sürtüyorum o şekilde pürüzsüz oluyor yoksa benim cildim de aynı öyle oluyor epilasyonu sadece koltuk altıma uyguluyorum özel bölge jilet 5 bıcaklı onuda traş jeli kullanarak yumuşatıp yapıyorum onun dısında ev tipi lazerim de var bi b oka yaramıyor dökülüp geri geliyorlar kökten çözüm yok
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kartuş ağda ^^ bu arada bacaklsrım icin pembe olanı hassas ciltler için.
Ağdayla hiç denemedim canım çok tatlı sanki epilasyon daha az acıtıyor gerçi ağda hiç denemedim ama ağdaca yapış yapış yani daha fazla uğraştırıcı değilmi?
Yo ben direk sürüp sürüo ağda bandını yapıştırıp çekiyorum uğraştırmıuor en azından epilatörden daha iyi ya o kaşıntı kaşıdıkca kızarma tüyler cıkarken kabuk yapıyo gibi oluyo berbat oluyo ya
Epilatör cildini kurutuyor olabilir mesela bende de aldıktan hemen sonra gozeneklerim kızarıyor birkaç güne geçiyor.
Ya yanlış şekilde alıyorsun ya da senin cildine iyi gelmiyordur eğer hassas cilde sahip isen...
Kullanmadan önce ve kullandıktan sonra bebek yagi kullanmanı veya başka bir şekilde almanı tavsiye ederim.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bebek yağı denemedim deneye bilirim bebek yağından başka yağlar iyi gelirmi bağdem yağı vb. Gibi ve bide başka nasıl alabilirim? Epilasyon başka jilet istemiyorum , ağdada çok acıtır diye yapmadım hiç...
Aslında ağda bacaklari fazla acıtmiyor ama cildini kizartabilir o da. Evet tabii ki diğer yağlar da iyi gelir. Bebeklerin cildi hassas olduğu için bebe yağını tavsiye etmiştim ve kullanmıştım.
Bublar dışında lazer var ama bu zamanda lazer hem riskli hem maliyetli 🤷♀️🤦♀️
Anladim 🙁 lazer aleti var aslında alıp kendiniz de uygulayabiliyorsunuz. Ama önce dilerseniz yağ vs ürünler kullanın bir de youtubeda epilatör aleti ile bacak nasıl alınır videoları izleyin belki tuylerinizi yanlış şekilde alıyor olabilirsiniz.
Tüyler uzarken kaşıntı yapıyor. Nemlendirici sürmek iyi gelebilir
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında denedim ama dediğim gibi tahriş oldu bacağım yara oldu falan sonra geçti ve dikkat etmeye başladım ama kalıcı bir çözüm bulamadım sende oluyormu ne yapıyorsun?