Güzellik & Bakım 3 ay Bacaklarımdaki kılları epilasyon makinası ile alacağım sizce canım çok yanar mı? Kerem6575 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sizce canım yanarmı ya da tekrar kıl çıkarmı Bacaklarımdaki kılları epilasyon makinası ile alacağım sizce canım çok yanar mı? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 3 ay Epilasyon aleti daha çok acıtıyor. Ağda daha iyi 0 3 Yorumla Kerem6575 3 ay Ağdayıda ben yapamıyorum Cevap sahibi 3 ay Haklısınız epilasyon yapmak daha temiz yapışma derdi yok Kerem6575 3 ay Teşekkürederim
Hakankartal41 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 3 ay Bro vücut makinaları daha iyi philips bodygrom var tavsiye ederim ama en iyisi lazer 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanar 1 0 Yorumla
CaptainMorgann Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Yanmaz 1 1 Yorumla Kerem6575 3 ay Daha önce hiş dene dinmi. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Of yanar hemde nasil 1 1 Yorumla Kerem6575 3 ay Daha önce aldım çok acıdı tekrar canım acırmı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Epilasyon aleti daha çok acıtıyor. Ağda daha iyi
Ağdayıda ben yapamıyorum
Haklısınız epilasyon yapmak daha temiz yapışma derdi yok
Teşekkürederim
Bro vücut makinaları daha iyi philips bodygrom var tavsiye ederim ama en iyisi lazer
Yanar
Yanar
Canın yanar tekrar da çıkar
Yanmaz
Daha önce hiş dene dinmi.
Of yanar hemde nasil
Daha önce aldım çok acıdı tekrar canım acırmı
Önce kısalt onları