Merhabaa 🌸
Henüz yüzmek için erken bir mevsim ama aklıma takıldı. Elbette gidilmez diyenler fazla olacaktır ama sitede fazlaca bu tür sorular gördüm.
Reglken yüzmeye giden var mı?

Merhabaa 🌸
Henüz yüzmek için erken bir mevsim ama aklıma takıldı. Elbette gidilmez diyenler fazla olacaktır ama sitede fazlaca bu tür sorular gördüm.
Reglken yüzmeye giden var mı?

Asla gitmem gidenden de tiksinirim. Ben de biliyorum uygun ürünlerin olduğunu ama mantıklı ve hijyenik bulmuyorum. Ben 1 haftacık tatilimde kadının birinin reglken havuza girdiğini fark ettikten sonra tatilim başlamadan bitti.
Doktorun bana söylediklerini yazıyorum.. Sağlık açısından zorunluluk yoksa ilk 3 gün girilmemeli. Eğer gireceksen tampon kullanmalı denizden çıkınca tamponu ve bikinini degistirip kuru giyinmelisin üzerinde ıslak mayoyla durmamalisin. Faydası olmuştur umarım.
Ped kullananlar için zorlayıcı olabilir ama tampon kullananlar için pek sorun olacağını düşünmüyorum. Ben tamponla gidiyorum yıllardır, henüz bir sorunla karşılaşmadım.
Gidilebilir ama sağlık açısından riskleri vardı. Tamponlar kullanılıyor. Ama halsizlik ve ağrı varken yüzmek iyi gelmeyebilir
çok rahatlatıyor bu denizde denemedim gerçi, tamponla girilir sunger tamponlar var onunla denicem bu sefer
bakire değilsen tampon kullanarak girebilirsin
Tampon kullanarak yüzenler var ama ben tercih etmiyorum
İyi ki havuza falan gitmiyorum ya kesin vardır öyle giren
Çok yoğun günlerinde olmasa da diğer günlerde tamponla gidilebilir
Ben giderim herşeyin bir çaresi var çözümü var. Planlarımı hiç bir zaman etkilemez
Ölüyoruz sanki denize girmezsek ben asla girmem insanlara yazık.
Tampon takincada kızlık gider.
Bnce hc denize girilmemeli
Eğer su temizse 2. Günden sonra gidilir yosunu olur bulanık olur mikrop kapma olasılığı yüksek
Tampon olunca giriliyor sorunsuz bir şekilde
Tamponla olabilir. Aksi halde mümkün değil
Tampon kullanıyorsa gidilir
tampon kullanırsan gidebilirsin yüzmeye.
Ben gitmem ordan burdan akar gerek yok
Menstrual kapla gidebilir.
Ben gitmiştim, suda akmıyor
Gidilmez ya enfeksiyon kaparsın
Ben tavsiye etmiyorum mikropta kapabilirsin
Yok ya gidilmiyor 😶🌫️
Tampon kullanabiliyorsan gidersin, ben gittim...
Ben gitmem rahat olamam
Gidilmez bence. Tampon falan olsa bile gidilmemeli
Bana kalırsa deniz de pis bence. Herkesin vücuduna değiyor. Ve daha neler neler 🤢
Hiç denemedim sanırım gidemem rahat edemem
Tampon kullanıyorum o yüzden gidebiliyorum
Gidilmez
Evet ben yüzüyorum tampon kullanıyorum
gidilmez
Hayır ya yüzülmemeli
Gidilir
Gitmezdimmm
Hijyenik tedbirler alacaksanız gidebilirsiniz ancak kanınız denize akarsa insanlara bulaşacak hastalıklardan siz sorumlusunuz.
Kusura bakmayın ama ha denizde ihtiyaç gidermişsiniz ha reglken denize girmişsiniz, denizler temiz kalsın lütfen!
Bilmem gidilir herhalde uygun şekilde korunma olursa
Denizlerinde köpekbalığı bulunmayan coğrafyalarda gidilebilir.
Gelmiyorlar, Antalya'da yaşıyorum çok yaşandı bu durum.
Hatunu da tam poposundan kesmişsin. :P
Denizde ya da havuzda tampon takarak girmek en mantıklısı ama su soğuk ise karın ağrısı yapabilir. Reglinin ilk 3 günü girme bence
Poseidon sizi asla affetmeyecek
Zeus'la devam edelim o zaman snxn
Ghxghchcg
Gidilir canım neden gidilmesin hatta çok iyi gelir vücudunu gevşektir rahatlatır yüzmek
bence gidilmez enfeksiyon riski var
Yo burada başladılar yüzmeye
Umarım yoktur arada bir su yutuyoruz sonuçta 😀
Gidilebilir tabikide yöntemleri var
yunuslar gelir neyim aman ha
Gitmesinler ya
Vahşet bu balıklara yazık olur 🤔
Gidilmez
Gidilir, tampon takarsın
Riskli
Gidilir
Yuzulmez galiba