Diğer Bu havada havuza gidilir mi yüzme öğrenmek için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu soğuk havada siz gider misiniz önümüzde yaz varken hemde Güncellemeler1 yıl Güncel manyaklik çok bazı insanlarda Bu havada havuza gidilir mi yüzme öğrenmek için? Cevapla Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yüzmeyi biliyorum ama bu soğuk havada soğuk suya girmezdim ama termal suya giderdim 1 29 Yorumla Soran 1 yıl Termal normal kanka ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diğer türlüsü sıkıntı kanka Yorumla Soran 1 yıl Bencede kanka hemde gerek yok yani şu an için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla üşüyen biri olarak delilik bencede 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sen nerede yaşıyorsun kanka ben soğuk yerde yaşıyorum da yinede gitmem soğuğa alisigim ama yinede olmaz kız 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erzurum da knk Yorumla Soran 1 yıl Kars’tan sonra Türkiye’nin en soğuk yerinde yaşa ama soguktsn çekin vay be nasıl Erzurum kız sen 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bilmiyorum ama ben bu şehrin kızı değilim 😂 Yorumla Soran 1 yıl haha orası kesin bende Maraş ve Ankara’da kaldım yıllarca yaşadım soğuk sorun değil de kışın suya yinede gitmem 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂Girme zaten delimisin Yorumla Soran 1 yıl Daha delirmedim işte az kaldı ama 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerden cıktı bu fikir Yorumla Soran 1 yıl Ya gitmek isteyen kişi bana dedi ben hayır dedim yüzme öğrenmek lazım yaza kadar dedi bende git öğren beni karıştırma dedim 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denizde yüzme öğrenenleri tebrik ediyorum bu arada ama bence en sağlıklısı havuz, ve sıcak havuz lütfen Yorumla Soran 1 yıl Sıcak havuzu ben hiç görmedim şahsen olsada sevmem havuz deniz en iyisi dsha temiz çünkü Denizde yüzmek bence daha kolay çünkü birsey yapmasan bile havada kalırsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayy hayır delimisin deniz daha ürkütücü 😂 Yorumla Soran 1 yıl Niye urkutucu ya deniz neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Balıklar var gemiler falan var değişik böcekler var Yorumla Soran 1 yıl Ahaha onlar korkutucu mu geliyor sana ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çok korkuyorum ben Bi kere cesaret edip denizin az ilerisine böyle plastik bişey kokuyolarya orya Kadar gittim sonra arkamı Döndüm ki oha ne kadar gelmişim rahat yarım saat bekledim cesaret edemedim Yorumla Soran 1 yıl Orası sinir oluyor güvenlik alanı geçiyorsun ve 3 metreye yakın olur genelde orada boy kısmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sınır ilerideydi Yorumla Soran 1 yıl Nereye gittin ki o zaman sen bu arada gizliden çıksana daha rahat konuşuruz Yorumla Soran 1 yıl Yanlış anlamazsan yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğeni attım Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıksana iki dakika uygulama ya beğeni görünmüyor bende hemen geri gizli yaparsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl cıkılıyo Yorumla Soran 1 yıl 3 nokta var ona tıkla gizliden dik görünür ol diyor hemen yorumun yanında bak Yorumla Soran 1 yıl İstek attım kimse… nickim yazabilirsin Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl sakın çok hasta olursun ben oldum 1 18 Yorumla Soran 1 yıl Ben gitmem de bir tanıdık gidelim diye duruyor yaz var önümüzde daha 😀Asla gitmem ben sıcakta bile duramayıp usuyorum ki Yorumla Munkesir 1 yıl Hava biraz ısınsın öyle git Yorumla Soran 1 yıl Öyle bencede karşıdaki da keşke anlasa da Yorumla Munkesir 1 yıl O gitsin demek ki bünyesi dayanıklı Yorumla Soran 1 yıl Bilemem de benim bünye dayanıksız gidersem kesin hastayım 😀😀😀 Yorumla Munkesir 1 yıl Ben de öyleyim Yorumla Soran 1 yıl Hassas mı genelde vücudun Yorumla Munkesir 1 yıl Evet çok üşürüm Yorumla Soran 1 yıl Peki sen nerede yaşıyorsun doğma buyume Yorumla Munkesir 1 yıl İstanbul Yorumla Soran 1 yıl Genelde soğuk yerde yaşatanlar üşümez de ben de usuyorum Yorumla Soran 1 yıl O zaman normal İstanbul yumuşak hava vs alışıksın sana soğuk gelir Yorumla Munkesir 1 yıl Sen nerdesin Yorumla Soran 1 yıl Ben maras son 12 sene İstanbul şimdi Ankara’da yaşıyorum ama alisigim soğuğa fakat kışın suya yinede gitmem 😀😀😀 Yorumla Munkesir 1 yıl Bence de gitme Yorumla Soran 1 yıl Yanlış anlamazsan tabiki arkadaş gibi yazarım Yorumla Munkesir 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl İstek attım yazamadım da 😀 kimse…. Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. Kapali havuza git 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Zaten öylede hava soğuk yinede gidilir ki beeee 😀 Yorumla BirRüyaOlsam 1 yıl Gidilir niye gidilmesin Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl çok soğuk hayır 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Bende asla gitmem istemem ya bir manyak var tutturdu yüzme öğrenmek için diye Yorumla nemünoseboo 1 yıl zamanı değil acelesi yok bence Yorumla Soran 1 yıl Bencede karşıda ki de anlasa keşke çökmese daha yaza Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Havuz soguk degil 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne sorun Yorumla Soran 1 yıl Nasıl soğuk değil knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzmeyi biliyorum ama bu soğuk havada soğuk suya girmezdim ama termal suya giderdim
Termal normal kanka ya
Diğer türlüsü sıkıntı kanka
Bencede kanka hemde gerek yok yani şu an için
Valla üşüyen biri olarak delilik bencede 😂
Sen nerede yaşıyorsun kanka ben soğuk yerde yaşıyorum da yinede gitmem soğuğa alisigim ama yinede olmaz kız 😀😀😀
Erzurum da knk
Kars’tan sonra Türkiye’nin en soğuk yerinde yaşa ama soguktsn çekin vay be nasıl Erzurum kız sen 😀😀😀
Valla bilmiyorum ama ben bu şehrin kızı değilim 😂
haha orası kesin bende Maraş ve Ankara’da kaldım yıllarca yaşadım soğuk sorun değil de kışın suya yinede gitmem 😀😀😀
😂Girme zaten delimisin
Daha delirmedim işte az kaldı ama 😀😀😀
Nerden cıktı bu fikir
Ya gitmek isteyen kişi bana dedi ben hayır dedim yüzme öğrenmek lazım yaza kadar dedi bende git öğren beni karıştırma dedim 😀😀😀
Denizde yüzme öğrenenleri tebrik ediyorum bu arada ama bence en sağlıklısı havuz, ve sıcak havuz lütfen
Sıcak havuzu ben hiç görmedim şahsen olsada sevmem havuz deniz en iyisi dsha temiz çünkü
Denizde yüzmek bence daha kolay çünkü birsey yapmasan bile havada kalırsın
Ayy hayır delimisin deniz daha ürkütücü 😂
Niye urkutucu ya deniz neden
Balıklar var gemiler falan var değişik böcekler var
Ahaha onlar korkutucu mu geliyor sana ki
Evet çok korkuyorum ben Bi kere cesaret edip denizin az ilerisine böyle plastik bişey kokuyolarya orya Kadar gittim sonra arkamı Döndüm ki oha ne kadar gelmişim rahat yarım saat bekledim cesaret edemedim
Orası sinir oluyor güvenlik alanı geçiyorsun ve 3 metreye yakın olur genelde orada boy kısmı
Yok sınır ilerideydi
Nereye gittin ki o zaman sen bu arada gizliden çıksana daha rahat konuşuruz
Yanlış anlamazsan yani
Beğeni attım
Gizliden çıksana iki dakika uygulama ya beğeni görünmüyor bende hemen geri gizli yaparsın
Nasıl cıkılıyo
3 nokta var ona tıkla gizliden dik görünür ol diyor hemen yorumun yanında bak
İstek attım kimse… nickim yazabilirsin
sakın çok hasta olursun ben oldum
Ben gitmem de bir tanıdık gidelim diye duruyor yaz var önümüzde daha 😀
Asla gitmem ben sıcakta bile duramayıp usuyorum ki
Hava biraz ısınsın öyle git
Öyle bencede karşıdaki da keşke anlasa da
O gitsin demek ki bünyesi dayanıklı
Bilemem de benim bünye dayanıksız gidersem kesin hastayım 😀😀😀
Ben de öyleyim
Hassas mı genelde vücudun
Evet çok üşürüm
Peki sen nerede yaşıyorsun doğma buyume
İstanbul
Genelde soğuk yerde yaşatanlar üşümez de ben de usuyorum
O zaman normal İstanbul yumuşak hava vs alışıksın sana soğuk gelir
Sen nerdesin
Ben maras son 12 sene İstanbul şimdi Ankara’da yaşıyorum ama alisigim soğuğa fakat kışın suya yinede gitmem 😀😀😀
Bence de gitme
Yanlış anlamazsan tabiki arkadaş gibi yazarım
Olur
İstek attım yazamadım da 😀 kimse….
Kapali havuza git
Zaten öylede hava soğuk yinede gidilir ki beeee 😀
Gidilir niye gidilmesin
çok soğuk hayır
Bende asla gitmem istemem ya bir manyak var tutturdu yüzme öğrenmek için diye
zamanı değil acelesi yok bence
Bencede karşıda ki de anlasa keşke çökmese daha yaza
Havuz soguk degil