Merhabaa 🌸
Kadınların son derece gergin olduğu bu dönemde sizce işler ertelenmeli mi yoksa yapılmalı mı?

Merhabaa 🌸
Kadınların son derece gergin olduğu bu dönemde sizce işler ertelenmeli mi yoksa yapılmalı mı?

Regl konusunu şu yönde anlamıyorum evet ağır bir yalancı sancı dönemi geçiriyorsunuz ve kimisine çok fazla acı veriyor. Şiddetli geçiyor. Doğal olarak bu herşeylerine yansıyabilir. Peki Survivor'a katılan kadınlar neden regl olmuyor 🙄 hayır yani bunun ilacı varsa neden dünya ile paylaşılmıyor. 🤷🏼♂️
Bunun bir ilacı yok. Survivorda kadınlar oradaki hayat koşulları yüzünden regl olamıyor. Açlık, gerginlik, stres vs. büyük etkenler olduğundan regl de duruyor birkaç ay olamıyorlar.
Erkek olduğum için bana bi etkisi olmaz da sevdiğim kadına daha fazla destek olmam gerekir bu dönemlerinde. Elimden geldiğince de olurum eksiklerim olur illaki ama bunları söylerse düzeltirim
Bence ertelenmeli ve rahat bırakılmalı özelikle çok ilgi göstermek lazım
Ağzıma zıçıyor bende çevremin ağzına zıçıyorum.
Benim ruh halimi pek etkilemiyor. Yani en azından bence etkilemiyor. İşlerimi de her zaman son ana kadar bekletirim o yüzden reglken de ertelerim ama bu benim genel bir özelliğim😂
Engel olmaya çalışıyo ama ben izin vermiyorum diyelim.
O kadar değil ama ruh halinde değişiklik kendini hissettiriyor.
Regl iken bana bulaşmayın her şeye aglayabilirim.😂
Ağrım çok oluyor ve uzanıp dinlenme gerekiyor hep
Bnmde ilk gun cokkk hap iciorum
@pirpirella000 g. olsun
Tesekkur ederim sanada:)))
@pirpirella000 saol
Evet. Diken üstünde oluyorum
Hayir da orucumu bozuo
Hayır
Olur
Olurr
Evet odaklanamıyorum
Maalesef ev
Oluyor. Hatunun darlamasından stresinden işime gücüme odaklanamıyorum sürekli bir şeyleriyle uğraşmak zorunda kalıyorum
Hiç regl olmadım bilmiyorum regl olunca söyleyeyim 🤔
😅😅👍🏼
mutlaka oluyordur
Regl izni şart.
Duyduğuma göre daha öfkeli sinirli oluyor muşsunuz
kadınları en sevdigim zaman regli zamanı 😂😂😂
Sınırlı oluyormusunuz peki gün içerisinde
Yok engel olmuyor
Evet oluyor 💅😌
Oluyordur herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?