Özel Günler & Hijyen Regl sancısı için önerisi olan var mı? andkelebek Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ne yaptıysam geçmedi :(Farklı bir önerisi olan var mı?Ağrı kesiciSıcak su torbasıBitki çayıIlık duş dışında. Regl sancısı için önerisi olan var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağlam bir ağrı kesici. Sen de benim gibisin sanırım ilaçtan başka hiçbir şey işe yaramıyor. 0 3 Yorumla andkelebek +1 yıl Majezik içtim 1 tane normal sonra kesmedi majezik duo içtim yine kesmedi. Apranax a doğru gidiyorum hayırlısı dkdk Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Apranax candır gerisi heyecandır dksfjs Yorumla andkelebek +1 yıl shahah aynen öyle Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl YouTube da regl sancısı için yapılan egzersizler var iyi gelebilir biraz. 0 1 Yorumla andkelebek +1 yıl Teşekkür ederim😘 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kendi kendine geçmesinden başka çözüm yok 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şekerli sıcak su. Çoğunlukla işe yarıyor. 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Geçmez o sıcak su torbası belki az ise yarıyor 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şekerli+su 0 2 Yorumla andkelebek +1 yıl Teşekkür ederim😘 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
rotindas Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Masaj 0 3 Yorumla andkelebek +1 yıl Yok ya kalıcı bir çözüm değil aşko :) Yorumla rotindas +1 yıl Kalıcı çözümü yok ki aşko jvkg Yorumla andkelebek +1 yıl Ama çok sinir bozucu ddjsjs Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl En etkilisi apranax al boşa üst üste başka ilaç alma 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Sıcak tanpon 0 1 Yorumla andkelebek +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
serdarrrr1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cikolata 0 6 Yorumla andkelebek +1 yıl nam nam nam dkkdkd Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Ellerimle yedirim nutella alirim Yorumla andkelebek +1 yıl O çok hijyenik olmayabilir ya dkkd Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Kaşıkla bee Yorumla andkelebek +1 yıl Yemiş kadar oldum teşekkür ederim :) Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Rica ederim. Umarim az sancilı gecer Yorumla
Vrucutokmakkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Her defasında aynı mı 0 4 Yorumla andkelebek +1 yıl Evet her ay aynı maalesef :( Yorumla Vrucutokmakkk +1 yıl Her şeyi yapmışsın, belliki geriye sıcak suda kalmak olabilir , belki masaj Yorumla andkelebek +1 yıl Denedin onları da. Teşekkür ederim. Yorumla Vrucutokmakkk +1 yıl Rica ederim ama yani yardımcı olamadım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hamile kal 0 7 Yorumla andkelebek +1 yıl 9 ay kurtul diyosun dkdk Yorumla andkelebek +1 yıl mantıklı dkdks Yorumla andkelebek +1 yıl sonra bidaha kalırım etti sana 18 smskks Yorumla andkelebek +1 yıl Ülkede ne zeki arkadşalarımız var ya dkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kötü bir haberim var 9 ay sonra çok daha büyük acı çekebilirsin 9 ayın çıkartması gibi😄 Yorumla andkelebek +1 yıl Boşsunuz işiniz gücünüz yok ddodo neyse. Sağol önerin için. İyi akşamlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıklı gelince hakaret etmeye başlamışsın bakıyorum da🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şefkat ilgi sevgi 0 4 Yorumla andkelebek +1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende var ister misin Yorumla andkelebek +1 yıl bende de dayak var. Sen ister misin dkkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsteerim ama senden olacaksa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hastahaneye gidin 0 9 Yorumla andkelebek +1 yıl İğne yapıp gönderiyor o da o ay için bi çözüm oluyor. Randevu alıp gidiyorum kontrol ediyor hiç bir şey çıkmıyor ama her ay yine aynı ağrıyı çekiyorum. Cevap sahibi +1 yıl Kadın hastalıkları uzmanıyım ama öneri veremem doğru olmaz andkelebek +1 yıl Bence olur :) şu an ihtiyacım var çünkü. Cevap sahibi +1 yıl Peki Cevap sahibi +1 yıl ? andkelebek +1 yıl öneri bekliyorum. Cevap sahibi +1 yıl Yok çoluk çocuk var burada doğru olmaz siz hastahane ye gidin andkelebek +1 yıl Bende oturmuş ciddi bir şey bekliyorum dkdk Teşekkür ederim. İyi akşamlar. Cevap sahibi +1 yıl Masaj yapın.
Kızlar Ne Diyor
Sağlam bir ağrı kesici. Sen de benim gibisin sanırım ilaçtan başka hiçbir şey işe yaramıyor.
Majezik içtim 1 tane normal sonra kesmedi majezik duo içtim yine kesmedi. Apranax a doğru gidiyorum hayırlısı dkdk
Apranax candır gerisi heyecandır dksfjs
shahah aynen öyle
YouTube da regl sancısı için yapılan egzersizler var iyi gelebilir biraz.
Teşekkür ederim😘
Kendi kendine geçmesinden başka çözüm yok
Şekerli sıcak su. Çoğunlukla işe yarıyor.
Magnezyum suya atılıp içilenlerden iç
Geçmez o sıcak su torbası belki az ise yarıyor
Bu saydıkların dışında bir şey de geçirmez bacım
Şekerli+su
Teşekkür ederim😘
Rica ederim 😊
Masaj
Yok ya kalıcı bir çözüm değil aşko :)
Kalıcı çözümü yok ki aşko jvkg
Ama çok sinir bozucu ddjsjs
Erkekler Ne Diyor
En etkilisi apranax al boşa üst üste başka ilaç alma
Egzersiz yapabilirsiniz
Sıcak tanpon
Teşekkür ederim.
Cikolata
nam nam nam dkkdkd
Ellerimle yedirim nutella alirim
O çok hijyenik olmayabilir ya dkkd
Kaşıkla bee
Yemiş kadar oldum teşekkür ederim :)
Rica ederim. Umarim az sancilı gecer
Her defasında aynı mı
Evet her ay aynı maalesef :(
Her şeyi yapmışsın, belliki geriye sıcak suda kalmak olabilir , belki masaj
Denedin onları da. Teşekkür ederim.
Rica ederim ama yani yardımcı olamadım
kekik kullan
Yazık yaa 🤣
Hamile kal
9 ay kurtul diyosun dkdk
mantıklı dkdks
sonra bidaha kalırım etti sana 18 smskks
Ülkede ne zeki arkadşalarımız var ya dkdk
Ama kötü bir haberim var 9 ay sonra çok daha büyük acı çekebilirsin 9 ayın çıkartması gibi😄
Boşsunuz işiniz gücünüz yok ddodo neyse. Sağol önerin için. İyi akşamlar.
Mantıklı gelince hakaret etmeye başlamışsın bakıyorum da🤣🤣
Şefkat ilgi sevgi
:(
Bende var ister misin
bende de dayak var. Sen ister misin dkkdkd
İsteerim ama senden olacaksa
Hastahaneye gidin
İğne yapıp gönderiyor o da o ay için bi çözüm oluyor. Randevu alıp gidiyorum kontrol ediyor hiç bir şey çıkmıyor ama her ay yine aynı ağrıyı çekiyorum.
Kadın hastalıkları uzmanıyım ama öneri veremem doğru olmaz
Bence olur :) şu an ihtiyacım var çünkü.
Peki
?
öneri bekliyorum.
Yok çoluk çocuk var burada doğru olmaz siz hastahane ye gidin
Bende oturmuş ciddi bir şey bekliyorum dkdk Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Masaj yapın.
çekeceksin o ağrıyı