Merhabaa 🌸
Ben enerji düşüklüğüne bir çözüm bulamadım, ya siz?

Merhabaa 🌸
Ben enerji düşüklüğüne bir çözüm bulamadım, ya siz?

Regl olmuyorum. ama regl olan kızların genel olarak enerji düşüklüğü stres gibi durumlarda hafif egzersiz yapmaları sakin olmaları ve kendilerine iyi gelen şeyleri yapmaları gerekir. yani mesela yemek yemek çikolata yemek film dizi izlemek gibi şeyler bazen de tatlı yemek iyi gelebilir ya da bitki çayları içmek gibi. bunun dışında aslında derin nefes alıp vermek kan dolaşımını hızlandırmak da iyi olabilir. çünkü beyine daha çok oksijen gider ve bu da ağrıları azaltabilir.
eskiden regl dönemini de verimli geçireyim, zamanım boş geçmesin diye kendimi çok zorlardım. Ki aşırı ağrılarım ve mide bulantılarım oluyor. Ama artık kendime izin veriyorum. Yemekse yemek, uyumaksa uyumak, tatlıysa tatlı. 2 gün bir mola veriyorum ve kendime suçluluk hissettirmiyorum. Sürekli bir şeyleri kovalıyoruz. Bunun çok yorucu olduğuna ve insani olmadığına karar verdim.
@VişneliBrowni_ Teşekkür ederim 💙
@ayla0302 ben hep hayalini kurduğum işi yapıyorum. Ve hayatımın tam merkezinde bulunuyor işim. Kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum. İşim benim tutkum. Bence en büyük motivasyonum bu. Fakat bazen hiç motive olamadığım oluyor. O zaman da planlama yapıyorum. Fakat büyük hedefler koymuyorum başlangıçta. Küçük planlar ve hedefler koyuyorum programıma. Bu da işe başlamak için beni teşvik ediyor.
Sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum, az efor gerektirenleri. Mesela dizi/film izlemek olabilir. Beni mutlu eden şeyleri yapınca biraz daha az hissediliyor enerji düşüklüğü, ama tabi ağrılı süreç devam ediyor..
Olabildiğince az şey yapar ve odama çekilirim. Kafamı dağıtacak şeylerle meşgul olurum falan. Arada bitki çayı içmek de iyi geliyor. 😄
Regl depresyonu diyebiliriz biraz egzersiz yapmak hem ruhen hemde zihinsel olarak iyi gelecektir temiz hava almakta sevdiğiniz hobileriniz var ise onlara zaman ayırın her kadının ortak sorunu zaten kalıcı olmuyor ksk
Stresten tatlı yemeye başlıyorum midem bulanmaya başlayınca tuzluya geçiyorum sonra canım tekrar tatlı istiyor. Ama en son o kadar şey yiyip yine enerjik hissedemiyorum yatıyorum 😔 Sadece yerken enerjik hissediyorum 🤷🏻♀️
Şu an regl dönemindeyim ve ilk günümdü bugün 2 3 kez uyumak ve sıcak şeyler içmek iyi geldi. Enerji düşük olur sancın varken onu düzeltmen zor.
Normal dönemdekine bile ben çözüm bulamadım regl ne ki
Sanırım bunun bir çözümü yok, birisi karnımı ovarsa iyi hissediyorum azıcık.☺️
Bir kaç güne olacağım. Belirtileri şimdiden başladı. Her yerim ağrıyor. Hicbisey yapmak istemiyorum
Şu an ben yaa. Sadece yatıyorum, hicbir şey içimden gelmiyor.
Sıcak bir içecek ve çikolata modumu hemen yerine getiriyor. 👀
Genelde aşırı ağrıdan dolayı ağır, reçeteli ilaçlar tüketmemin sonucu hastanelik oluyorum yan etkiler yüzünden. Keşke enerji düşüklüğü sadece olsa. Razıyım.
Regl günümde 13 saat çalışıyorum ne enerji düşüklüğü
Genelde çok düşük olurum toparlayamam ben de bitene kadar
Ben boşluğa giriyorum o zamanlar hiç bişey yapmıyorum yatıyorum internette dolaşırım
Nutella yiyorum kocaman 😋
Uyurum muhtemelen.
Sıcak duş, bitki çayları ve çikolata.
Normaldede õyleyim su siralar
Uyuyorum tek çözümüm bu 😄
Dinlenmek bolcana papatya çayı
Yemek yiyorum bsksksisis
o günü silmek istiyorum
Ona bir çözüm bulamıyoruz maalesef..
Zombili dizileri izlemeyi azaltıyorum
Çikolata yiyorum. Karnıma sıcak su torbası koyuyorum.
Yatıp uyuyorum iyi geliyor.
Cikolata yiyorum
bende çözüm bulamadım
Çay, çekirdek, sıcak su torbası, televizyon 😏
Çikolata yiyorum
Uyuyorum.
Yatarım
Regl olduğunuz zaman bizden uzak dursanız yeterli :ddd
İyiki varsınız siz olmasanız erkek olmanın kıymetini bilemeyiz 😀
regl döneminde enerji yükseltmek zor olsa gerek
çünkü regl enerji sömüren bir durumdur
Bende bulamadım, en iyisi sevgilimden uzak durmak çözüm.
Eğer menstrüasyon döngü döneminiz ağrısı ve sancılı geçiyor ise enerjik olmanız beklenemez zaten.
Sevdiceğin kek yapıp kalkıp sana getirmesi
Zamanında çok yaptık onu birine ama kıymet bilmedi
O sana getirecek hocam
Anladım tamam da işte yok diyorum bende onu sadece ben yapıyordum zamanında
Yaktım bi tane senin için
Kadınlarda biraz enerji düşmesi olur
yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?