Lütfen sadece bilgisi olanlar cevaplasın boş boş aaa evlenmeden mi tövbeler olsun yazmaya gelmeyin?

2 ay önce oldu. Reglim bittikten 4-5 gün sonra nişanlimla ilişki yasadik (düzenli olarak yapmiyoruz çok nadir). İlişkiden 4 gün sonra sabah uyandığımda kan vardi tutunma kanaması falan sandik oysaki korunmuştuk. Bu kanama 3 4 gün sürdü biraz arastirdim baaka beden olabilir diye enfeksiyon, cinsel hastalık, stres, hormon, çeşitli kanserler, rahim duvarı kalinlaşması ve hamilelik olabileceği yaziyordu. İlişkiden 1 hafta sonra, 15 gün sonra ve 1 ay sonra olmak üzere 3 defa gebelik testi yaptik 3ünde de negatif çikte ve bu ay da zaten regl oldum fakat daha önce 25 yıldır hiçbir zaman genital bölgemde sivilce çikmamasina rağmen şu an 4 5 tane var biri sönüyor biri çıkıyor büyük iltihap falan değiller minik sivilceler çok fazlq da değil 3 4 yerde var sçnünce baska bir yerde çikiyor. İlişkiden sonraki kanama ile bu sivilcelerin bir bağlantısı olabilir mi kadın doğuma gitmeye korkuyorum Bi'Bilen yasayan var mı hastaneye zaten gidecegim fakat yine de sormak istedim (bir de lazer epilasyon yaptırıyorum o da var onun bir etkisi olabilir mi 5 aydir falan gidiyorum yani 5 defa gittim iste tüylerim çok azaldı artık)
Lütfen sadece bilgisi olanlar cevaplasın boş boş aaa evlenmeden mi tövbeler olsun yazmaya gelmeyin?