Aklınız varsa evlenmeyin ha dostlar , allah belamı versin ki yaşanmış bir hikaye birde benden dinleyin , aklı olan evlenmesin?

Aklınız varsa evlenmeyin ha dostlar , allah belamı versin ki yaşanmış bir hikaye birde benden dinleyin , aklı olan evlenmesin?

Eskiden çok çapkın , çok böyle libidosu yüksek bir adamdım ,

Şu anki eşimle sevişmek için taa kaç saatlik yol çekiyordum , mekan ayarlıyordum , mükemmeldi , heycanlıydı

Ne zaman evlendim , Yemin ederim haftada bir bile canım istemiyor , arada sadece bir sene var , nasıl olsa elimin altında diye cidden istemiyorum , heycan falan yok.

Bir sürü arkadaşa sordum hepsi böyle. Sen yatak odasında uyuyorsuın , eşin wcde osuuruyor filan , çekicilik mi kalıyor , hiçbişi kalmıyor. Allahını seven evlenmesin , yok kocama saklarım filanda demeyin , aha saklıyorda ne oluyor , hiçbişi olduğu yok. Evlilikler çökmüş artık , bende dahil çok pişmanım. Siz siz olun yapmayın evlilik , şimdinin heycanını çıkarın boşverin bu namuslu ayaklarını da , evlenince sevişilmiyor.