Merhabaa 🌸
Hayır normalde sanki hiç duygusal değilmişim gibi regl döneminde bu ikiye katlanıyor 😒

Merhabaa 🌸
Hayır normalde sanki hiç duygusal değilmişim gibi regl döneminde bu ikiye katlanıyor 😒

Regl döneminde duygusallığın tavan yapmasının en büyük sebebi hormonlardır Ben de normal şartlarda çok duygusal birisi değilim takılmam alınmam fakat bu dönemde duygusallık açısından farklı birisine dönüşüyorum diyebilirim yapacak bir şey yok ayda bir hafta bu durumu idare edeceğiz
Regl dönemi, kadınlar için hormon düzeylerinde değişikliklerle birlikte sık sık duygusal değişikliklere neden olabilir. Özellikle progesteron ve östrojen hormonlarının artması, duygusal durumları etkileyebilir. Ayrıca regl dönemi sırasında kadınların fiziksel ve zihinsel olarak yorgun olmaları da duygusal reaksiyonlarını arttırabilir. Bu nedenle, regl dönemi sırasında duygusal tepkilerin daha şiddetli olması normal kabul edilir.
Bir kitap okumuştum sırf kadınlarla ilgili. Uzman şunu diyordu östürojen hormonu bir anlamda uyuşturucu gibi ve düşünün vücuda veriliyor, veriliyor ve bir anda kesiliyor ❗️ Böyle bir durumda bir kadının ruh hali nasıl olur bunu düşünmek lazım ❗️ Aslında gerek birtakım ağrı kesiciler ve adaçayı gibi östürojen içeren doğal ürünlerle bir miktar rahatlanabilir.
Kesinlikle 👍🏻
Eig için teşekkürler 🙏🙂
maalesef bayan olmanın zorlugu yaa bende sinirli duygusal oluyorum ve bu sürecte kmseyle görüşme bnce 😆
Ben her zaman sulugözüm ya
Hormonal değişiklikler nedeniyle normaldir
Hormonlardan...
Hormonlarımızdan dolayıdır muhtemelen
Hormonlar hormonlar
Ben de öyleyim
Bende de öyle
Hormonlarr
Hormonlar
30 günlük ayın 22 günü regl olan hatun hoş geldin kdkfkf
bunu avantaja çevir. şiir yazmayı dene. bunuda nakte çevirebilirsin. iban ından mesaj görünce duygusallıgın azalır :D
hormonlar duygu değişimine neden olabilir
sinirlilik veya duygusallık gibi değişiklik gösterir
Hormonlar olabilir ama sonucu regl ne kadar zor olsa da geçiyor 😊
iyi ki erkek olmuşum 😄
Daha hassas olunur bu dönemde
Hormonal değişiklerden kaynaklı
Sadece duygusallık mi? 😊
E hormon
Hormonlar sanırım
Oy kıyamam ya :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?