Merhabaa 🌸
Özellikle yaz sıcağında yapılan bir yolculuksa daha kötü ve rahatsız edici oluyor.

Merhabaa 🌸
Özellikle yaz sıcağında yapılan bir yolculuksa daha kötü ve rahatsız edici oluyor.

Şehir içi yolculuklar dert değil de şehirler arası uzun yollar cidden eziyet oluyor. Zaten insan rahat edemiyor uzun yolda üstüne de reglin verdiği rahatsız his hiç çekilmiyor.
Ilk regl oldugumda ailem beni adanaya goturmuslerdi. Hem ilk regl olmanin şoku var uzerimde. Annem surekli, alış bununla yaşamayı ogren deyip duruyordu. Adana da biza uzak. 11 saat falan. Hava sicak, otobus daha da sicak. Yasim kucuk, ilk kez regl olmusum altımda ped. Ped sicaktan dolayi daha da hararet yapiyor. Sancim da var. Anlamda veremiyorum vucudumdaki olaylara.
Ilk mola verdigimizde pedi cikarip atasim gelmisti. O sicaklik, ter, oedin surekli yapışıp durmasi, daha ilk kullanisim oldugundan dogru duzgun takamayişim falan beni cileden cikarmisti. Simdi hatirlayinca tekrar sinirlendim ve anneme de cok kizdim.
anneme takmak istemiyorum demistim tak demisti o ilk molada. Ama reglimin yogun donemi degildi simdi dusunuyorumda. Takmasam da cok sorun olmazmis yani. Annem bu konularda hic iyi degildi ya. Hep kendim tecrübe ettim. Şimdi de beni regl doneminde kimse kolay kolay yolculuga cikaramaz mesela zorunlu olmadikca. Bir yere gideceksem bile regl dongume gore ayarlar, bilet alip oyle gidiyorum.
Regl döneminde ben oturup kalkmaya korkuyorum evden çıkmak istemiyorum. Gerginlik alınganlığım oluyor birde bu kadar şeyin üzerinde yolculuk yapamam. Kafayı kısa süreli yemek istemiyorum
Reglken sabahtan akşama kadar uyuyorum ayağa kalakasım gelmiyo bide yolculukmu yapmak? çok eziyetli😣
Yazın yapsan sıcaktan bunalırsın o gergin halde kışın yapsan sıcacık bir ortam istersin normalden iki kat daha üşürsün kısacası her şekilde de zor yolculuk
Regliyken hicbir sey yapmak istemiyorm sadece uyumak
Yazın yolculuk yapmak
reglken bir şey yapmak
Nereye gidiyorsun
Evet zor bir durum ama öyle zorlu şeyler var
zor bir durum gerçekten
aslında kişinin rahatını bozan her durum zor bir durum
bu basit bir karın ağrısı da olabilir mide bulantısı da olabilir
Hiçbi zaman anlamayam regl acısını ama yoluculuk zamanı zordur
Yazık o muavine kim bilir ne kaprisler çeker garibim 🙂
Bunun bir tık üstü. Kasıkların çatlarcasına tuvaletin gelmesidir..
Var 😄
Reglken yolculuk sözlerinle ayıp ediyrsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?