Uzun yolculuklarda canınız sıkıyor mu, yoksa uzun yolculukları eğlenceli mi buluyorsunuz? Ben uzun yolculukları hiç çekemem diyenler kimler? #Mireya#UzunYolculuklar#Seyahat
evet otobüs ise sıkılıyorum önümde ki mini ekrandan bişiler izliyorum yok canım sıkılıyo dışarı izliyorum yok geçmiyor zaman ama otomobil ile ise direksiyonda ki babam ise yuhuuu görmeyin beni böyle rahatlık olamaz şekil değiştire değiştire yayılıyorum müziği krndim seçiyor arada tıkınıyor şarkılar söylüyor titme kendimi kaptırıp abuk subuk hareketlerdeyim 😀 babam ise öyle hale geldi ki gıkını bile çıkattmıyo normal karşılıyo beni 😂😂
Te bu gifteki gibi oldu da biz mi hayır dedik. K. ç kadar koltuklarda arkaya bile yaslayamadan (arkadaki dede hep kızar shsjsja) 18 saatlik yol bitmiyor bir türlü. Zaten tv çekmiyor olan filmler çok eski müzikler saçma Allahtan Powerbankım var yoksa delirirrim
yolculuga göre değişir. yol uzun süre kısıtlı ise sıkıcıdır yol uzun süre sorunu yok ise birde yanınızda sevgiliniz eşiniz arkadaşınız yani kafa dengi varsa muhteşem olur. yolculuğü eğlenceye dönüştürmeyi ı düşünüyorsanız benden eğitim alabilirsiniz. eğitim ücreti yok ama uygulamamlı masraları öğrenciler öder
Sevmiyorum uzun yolculukları yani daha doğrusu kisa yolculuklarida sevmiyorum otobüs ucak iyi gelmiyor bana kendi aracimla dinlene dinlene keyifli bir yolculuk geciriyorum
iş yeri beni seminere gönderiyor ankaradan antaylya arsuza , sırf uzun yol sevmediğimden gitmedim başkasını yazdılar hiç sevmem uzun yolculuğu biter tükenirim
Yol arkadaşımın kim olmasına bağlı. 1 kere üniversiteden arkadaşlarla gitmişdik başka şehire, o kadar eğlenceliydi ki, hayatımızın en güzel günlerindendi :)
Yolda deliksiz uyuyamayanlardanim. Uzun yol seyahatlerim işkenceye dönüyor bu yüzden. yarim saat uyu uyan deliriyorum. Uyku hapı bile aldim gene olmuyor otobüste...
uzun yolculukları hiç sevmiyorum. Zeki olsam bilim adamı olur ışınlanmayı bulurdum ama değilim maalesef. çekilmiyor yav 12 saat otobüste oturduğum yerde önüme bakıp düşünüyorum.
En İyi Cevaplar