İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, her ay düzenli olarak gelir 1 gün erken veya bir gün gecikir ama bu ay neden böyle oldu anlamadım
Bekarım 28 yaşındayım.
Bekarım 28 yaşındayım.
Hayatında bir erkek yoksa, birlikteliğin yoksa endişelenme, ilaç kullanıyor musun? İlaç da etki ediyor, mevsimsel değişiklikler falan, benim de bir hafta gecikmişti, bir defasında da bir hafta önden regl olmuştum, olabiliyor böyle şeyler
Bu ay böyle olmasının birçok nedeni olabilir. Özellikle stresli ve ya psikolojik olarak zorlandığın dönemdeysen hormonlarında fazlasıyla etkilenir ve gecikme olabilir. Endişe edecek bir durum yok bu tür düzensizlikler normal aslında.
Hiç panik yapmayın bu aralar salgın var belki de kullandığınız bir ilaç geciktirmiş olabilir eğer böyle bir durumda değilseniz 4 günlük gecikme bir problem olmaz 15 günü aşarsa bi doktora başvurun
Teşekkür ederim
1 haftadan az gecikmeler normal kabul edilir; yediğinden, içtiğinden, uyku düzeni değişikliğinden, mevsimsel geçişlerden... vs olabilir. Bide ilk kez oldu diyosun zaten. Telaslanma olabilir.😊
Eig için teşekkür ederim 😊
Bu aralar bütün arkadaşlarım böyle bence hiç korkma aşkım zaten biriyle ilişkin olmadıysa hiç düşünmene gerek bile yok
Bakireyim ama bir hasatalığım mı var diye düşündüm çünkü bugüne kadar hiç gecikmedi
Tek bir sefer gecikmeyle bir şey olmaz aşkım sağlık okuyorum o yüzden biliyorum az çok. Endisen normal ama bir şey olmaz stres yüzüne bile gecikebilir
Çok sağol, teşekkürler 🙂
kızlarda stresten adet düzensizliği olabiliyor
Psikolojik etkenler yüzünden olabilir normal
10 güne kadar normal
Teşekkür ederim
stress
yoldadır geliyodur 😂
herhangi bir ilişkin oldumu
Hayır olmadı
Konuşmak lazim
Faiziyle ödersin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?