Özel Günler & Hijyen Regl döneminde denize veya havuza girmek sağlıklı mı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sağlıklı bulmuyorm bn ya sizzz Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Regl döneminde denize veya havuza girmek sağlıklı mı? Regl döneminde denize veya havuza girmek sağlıklı mı? Cevapla Deniz Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Havuza girmiyorum denize ise tampon kullanarak giriyorum 0 0 Yorumla
Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok doğru bulmuyorum ben hijyen açısından doğru değil 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O kadar sancı çekiyorum ki denize havuza girmek hiç aklıma gelmiyor valla 0 1 Yorumla Tolga-29 +1 yıl ne sancisi sudayken yaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tamponla belki olur ama nedemedim ben girmiyorum hastalık bulasir diye hem de kirlenir havuz yasak ayrıca 0 0 Yorumla
XPembeX Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hayır etrafında suya kan bulaşır kanların arasında yuzersin 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Girmem 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 365 cevap paylaştı. Sağlıklı değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence sağlıklı değil 0 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Vücudun enfeksiyonlara davetiye çıkardığı bir dönemdir o yüzden zararlı 0 0 Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl bari bi de denizin içine sçn olsun bitsin 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Havuza girmiyorum denize ise tampon kullanarak giriyorum
Çok doğru bulmuyorum ben hijyen açısından doğru değil
O kadar sancı çekiyorum ki denize havuza girmek hiç aklıma gelmiyor valla
ne sancisi sudayken yaa
Tamponla belki olur ama nedemedim ben girmiyorum hastalık bulasir diye hem de kirlenir havuz yasak ayrıca
Hayır etrafında suya kan bulaşır kanların arasında yuzersin
Ben girmekten yana değilim
Değil
Girmem
Sağlıklı değil
Sağlıklı değil
Erkekler Ne Diyor
Bence sağlıklı değil
Vücudun enfeksiyonlara davetiye çıkardığı bir dönemdir o yüzden zararlı
Balıklar içinse değil
köpek balıklarını çeker sakıncalı
bari bi de denizin içine sçn olsun bitsin
Sağlık icin girmiyoruz ki havuza
Saglikli mi bilmem de su sey olmaz mi ki...
deniz tehlikeli, köpekbalığı saldırabilir
Sağlıklı değil bence
Gitmedim