Kurufasulye yemen lazım. Yanında da soğan. Bebeklikte çok süt içmiş çocuklar büyüdüklerinde de gaz atmakta zorlanır. Soğan da adet söktürücüdür. Sıcakta dur. Beline bişey sar. Ayağından çorabını eksik etme. Ve aç kalma kesinlikle. Karnını doyur tıka basa ciddiyim. Hep kuru ya da hep sulu yeme ama ortayı bul. Ağrının geçtiğini hissettiğinde de nabzını hızlandırmak için yürü koridorda salonda kelebek yap az hareket et.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRegl olduğunda sana sevgilin olarak bakardım. Bitki çayları adet sancısına iyi gelir ve çay yaparım. Öğünlerinde hafif yiyecek hazırlar ve azar azar sık sık yemeni sağlardım. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçuna dairesel hareketlerle masaj yapardım. Koltuğa oturduğunda ayaklarının altına yastık koyarak ayaklarını uzatırdım. Kanı sulandıracak haplardan uzak kalmanı sağlardım. Çikolata sepeti alırdım. Çiçek ve parfüm alırdım.
15 Yorumla- +1 yıl
Ağzım açık kaldı ama ya şimdi niye hayal kurdurdun ki
- +1 yıl
🌹❤️ Prenses isterse hayalin gerçek olur.
- +1 yıl
Manitam var şqöaçqö
- +1 yıl
Sana bu halde bakmayan manita öptür. At tuvalete çek sifonu gitsin.
- +1 yıl
Sana bu halde bakmayan manita çöptür. At tuvalete çek sifonu gitsin.
+1 yılGeçen gün ölüyorum sandım hareket bile edemedim sancılı regl çok üzücü bir durum eğer sıcak torban yoksa bir şişeye sıcak su koy çünkü sıcaklık kan dolaşımını hızlandırır iyi gelir yanında da bitki çayı iç bol bol yat dinlen
20 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılSonuçta 1-2 gün olan bir ağrı olıyor. Ağrı kesici reglini kesmiyormu? Benimde ağrım çok olur ama ne olursa olsun hap almamayı tercih ederim o 1-2 gün ağlayarak zırlayarak geçer ama geçer. Birde bu ağrılar reglden önceki günler soğukta kalmaktan kendini korumamaktan oluyor eğer düzenliyse reglin ne zaman olacağı tahmin ediyorsan tedbirini almanı ufak bir rüzgara soğuğa karşı korunmalısın. Ama başka bir nedenide olabilir kadın doğumada gitsen iyi olur:))
13 Yorumla- +1 yıl
Uzmansn. masallah:)
- +1 yıl
Neden öyle dedin yaa
- +1 yıl
Soylerim takip atarmisin
+1 yılbenim regl ağrım çok kötü oluyor ama 1 saate nasil geçiriyorum ihlamur iciyorum zorda olsa karin agrimdan nddjsjd sonra havlu seriyorum karnima ütü yu gezdiriyorum sıcaklık iyi geliyor agri kesicide baya şart bunun içinde kesinlikle buscopan öneriyorum
00 Yorumla
+1 yılbenim de çok ağrıyor o dönem de sıcak şerbet içiyorum
10 Yorumla
+1 yılAğrı kesici iç bir tane o kadar dayanamıyorsan ayrıca büyüdkçe ağrı azalmıyo öyle bir genelleme yok ama doğumdan sonra azalanı gördüm ayağını sıcak tutup sıcak su torbası koyabilirsin karnına ayrıca papatya çayı da iyi gelir
00 YorumlaYa bizene sizin ağrılarınızdan sızılarınızdan biz napabiliriz ağrıyorsa? Kendini sıcak tutmayı akıl edemiyor musun? Akıl var mantık var artık abartmayın şu adet dönemini
03 Yorumla- +1 yıl
Abarttigimiz yok ben burda fikir istedm beğenmiyosan çık git bu platformdan
- 1 yıl
senin varya o olmayan beynini * ha abartiyomusuz bayilip kusuyorum ben burada ya cok konusma elif valla bu regl siniriyle senin sacini eline veririm
- 11 ay
ağzınıza sağlık kızlar
Elifcim defol a* k * orsp ilgi alanın değilse s.*g başka platforma kşra bak ya mecbur musun yorum yapmaya
+1 yılErkekler daha çok yorum yazmış. Her ay sizde mi oluyorsunuz. Neyse konuya dönersek dus almak iyi geliyor ya da ilaç iç
33 Yorumla- +1 yıl
ahahhaha demi biri de ilaç önerdi hatta ama neyse eğer seninde çok ağrın oluyorsa masaj aletiyle iki dk masaj yap bak mesela ben birinin önerisiyle yaptım ve ciddi ciddi geçti yani öneririm
- +1 yıl
Bende deneyim bakayım. Benimde ağrım oluyor 😘
- +1 yıl
Valla benim normalde asla geçmezdi iki dk kasıklarıma masaj yaptım ve geçti yani baya etkili 😘
+1 yılSicak su torbasi koy karninin ustune rahatlatiyor ayaklarin falan sicak dursun corap giy. Usuyunce agriyor oyle
12 Yorumla- +1 yıl
Şey dicem biri masaj aletiyle kasıklarjna masaj yap dedi iki dk falan yaptım ve cidden geçti eğer ağrın şiddetliyse benim gibi öneririm
- +1 yıl
Ben adetliyken ozellikle agir kaldrmadan ev isi yaparim. Kaslarin hareket etmesi ya da sicak su koymak adeti sokuyor. Masaj mantigi ordan geliyor. Kaslar hareket etmeyince kramp giriyor.
+1 yılBenimde ilk kez sancılı geçiyor, doğum kontrol hapı kullandığımdan mıdır nedir. Ne fena bir şeymiş yahu hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım. Isı yastığım kurtarıcım oluyor bu aralar.
10 Yorumla
+1 yılSakın karnına kasıklarına sıcak su torbası falan koyma canım ayaklarını sıcak tut. Majezik ya da parol iyi gelir genelde. Dinlenmeye çalış ve sıvı alımına dikkat et.
10 Yorumla
+1 yıl-yataktan çıkma
-sıcak su torbası al
-bol bol sıcak şeyler iç
-acı dışında farklı şeyler düşünmeye çalış
-----------------en etkililer bunlar başka taktik varsa haber verin10 YorumlaDeliği tıpala hahahahahahahahhahshs
Sogan suyu iyi diyorlar
Iyy onu içeceğime şerefimle acı çekerim24 YorumlaKekik kaynatıp iç. Bana da bir arkadaşım önerdi anlar böyle koca karı işlerinden geçti cidden. Tadı leş ama olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Ha bide az önce kasıklarıma iki dk boyunca masaj aletiyle masaj yaptım oda geçirdi yani sana da öneririm bayaaa etkili
- +1 yıl
Rica ederim bebeğim
Canım sıcak bir şeyler iç , sıcak duş al. Biliyorum bunlar geçirmiyor bazen hafifletiyor. Deksofen diye bir hap var. O da hafifletiyor. Bende regl sancisindan ayağa bile kalkamiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Hap içemiyorum hâlâ malasef 😂. Duş almak için yerimden kalkamiyorum. d sıcak bir seyler içiyim çok saol ❤
O agri gecmez.. bu sekilde yoga durusu yap (balasana bebek durusu) biraz hafifletir en azindan..
01 Yorumla- +1 yıl
Sail
Bal ve limon varsa bal limon ılık su yap iç. Ya da sıcak suyla şerbet yap iç. En kötü ihtimalle sadece sıcak su iç. Bel bölgeni ve ayağını sıcak tut. Yüz üstü yatınca da iyi gelebiliyor bazen.
03 Yorumla- +1 yıl
Sıcak su şişesi koydim yuz ustu yattim
- +1 yıl
Sıcak çikolata icemmi
+1 yılBuscopan agri kesici sabah aksam ve sıcak su torbasi... birde eger ilacin etkisini görmek istiyorsan regl den 3 gün once icmeye baslamalisin... gecmis olsn tatlm..
00 Yorumla
+1 yılAktara git yaprak olan adaçaylarından al. günde 3 öğün onu iç. Sonra sıcak bir banyo yap bişeyin kalmaz. Kafein, kola , abur cuburlardan uzak dur. Kafein ağrıyı artırır.
00 Yorumla
+1 yılEğer tansiyon sorunun yoksa kekik çayı öneririm, ağrı kesmede çok etkili bir bitki çayıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bebeğimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlarıcı yeşil çay iç, acıya odaklanma birşeylerle meşgul et beynini. Bir de kullandığın ped markasını değiştirebilirsin. Araştır uygun sağlıklı pedler var. Kendim kullanıyorum hatta bir tanıdığım da kullanıyor çok memnunuz.
10 YorumlaHafif hafif egzersizler yap bir de farmasinin ağrı kesici bir kremi var sürünce bölgedeki ağrıyı kesiyor ben çok memnunum.
10 YorumlaSıcak su torbası,
Kekik kaynatıp içebilirsin
Şekerli su içebilirsin
Papatya çayı içebilirsin
Dolerex hap içebilirsin10 YorumlaFön makinası tut beline ve ayağına varsa sıcak su torbası koy sırtına ve ter atmaya çalış soğuk algınlığını ter ile atınca geçer ağrın geçmiş olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Çok saol sicak su torbamı koydum 😊❤
Sıcak su torbası koy tatlım ve filtre kahve iç. Ya da 3ü1 aradanın sadesi de olabilir.. İyi gelecektir. 😉
10 YorumlaMaşallah erkekler bizden bilgili aydınlatmışlar seni.
Evde kekik ve kuru nane varsa çayını yap iç bana dua edersin.01 Yorumla- +1 yıl
Ayn erkekler daha bilgili agrim gecti ama olursa icerim saol
+1 yılValla canım pekmez kaynat ve iç varsa o biraz iyi gelir ama yinede ağrını çekiyorsun ölüp ölüp diriliyoruz😑😑😑
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
+1 yılKalorifer veya elektrikli soba varsa bel bolgeni isitmaya çalış. (Karin degil , bel ). 10 dakikaya gecirir agriyi
00 Yorumla
+1 yılSıcak su torbası
Yemekten sonra alınan Mazejik
Veeee naz yapıp karnınızı oturacak ve dua okuyacak bir adet babaanne01 Yorumla- +1 yıl
*Karninizi Ovucak
+1 yılvalla ben spor yapıyorum ilk günü ter atmaya başlayınca geçiyor sınırlı hareketler tabi :) dene derim istersen yataklara düşmeyecek kadarsan
00 Yorumla
+1 yılBende aynı senin gibi oluyorum. İlk 2 gün yatıyorum hep. Dolorex mi dolarex mi ne diye ağrı kesici var ondan içiyorum ben.
07 Yorumla- +1 yıl
ben perdofemina diye agri kesici var regl icin onu aldim iyi geldi biraz hafifledi Şu an , bide cogu arkdslarm hic aci cekmiyolar agrilari hic olmuyo bize bak geberiyoz
- +1 yıl
Benim içtiğimde regl için ztn. bir de doktora git belki kist olabilir ben gidicem çünkü
- +1 yıl
yoktur ya reglden regle agri oluyor cunki
- +1 yıl
E ztn öyle oluyor. Bazen çikolata kisti oluyor kanamayla gidiyor
- +1 yıl
oha ciddenmi bnde goruniyim
- +1 yıl
Evet canım git bir bende gidicem inşallah bşy yoktur
- +1 yıl
insallahh
Aynısı bana da oluyor doktora git serum taktır ağrı kesici falan alınca kusabilirsin daha kötü oluyor.
00 Yorumla- Daha fazla (157)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBurda sorulmaz boyle sorular içine ederler gadası
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
ADET SANCISI için.
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.
Doğal bir Ağrı kesici gibidir.
Tarçın: Koli basilinin üremesini önler. Limon çayına balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir.
1. Havluyu ısıtarak alt karın bölgesine bırakın. Isıyla birlikte kasılma ve sancılar hafifleyecektir. Yine bu bölgeyi gün içinde sıcak tutun.
2. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle masaj yapın
3. E vitamini, omega3 yağ asidi, çinko ve kalsiyum gibi mineraller kasılmaları azaltarak sancıların hafiflemesine yardımcı olur.
4. Sıcak içeceklerden bitki çayları adet sancısına iyi gelir.
5. Maydanoz: Bir bardak suya biraz maydanoz koyup 5 dakika kaynatın. Soğuduktan sonra tüketin. Günde 2 bardak tüketebilirsiniz.
6. Papatya: Çay demliğine yarım poşet kurumuş papatya çayını dökün ve 15 dakika boyunca kaynatın. Limon ya da bal karıştırarak içebilirsiniz.
7. Tarçın: Bir çay kaşığı tarçını sıcak bir bardak su içine karıştırarak kaynatın. Soğuduktan sonra bal karıştırıp günde 2-3 bardak içebilirsiniz.
8. Sıcak su torbası, ısıtıcı yastıklar ya da duş alarak kaslarınızı gevşete bilirsiniz.
9. Alt karın bölgenize masaj yapmak şiddeti azaltabilir.
10. Ayaklara masaj yapmak sancıyı azaltır.00 Yorumlaregl agrısı aslında kadınlar için herşeyin mükemel oldugunun bir sonucudur, yani sistem çalışıyor oldugunu gösterir, erkeklere göre kadınlar , daha az kalp krizi geçirir nedeni ise regl dir, kalp pis kanı pompalamaz ve pis kanı vajina yolu ile dışarıya atar , vajinal olaylarda , yumurtlama , akıntılar, mantar , enfeksiyon , kıl, gibi bir çok olay görebiliriz, en büyük etken regl agrısı dır vir adet düzensizlikleri , ne yapmak gerek sakın karnınıza sıcak su torbası koymayın , bu enfeksiyonu artırır ayrıca sıcak tutmanız gerekn yer ayaklar, sırtınız, agrı kesici olarak ise sadece majezik ya da arveles alın günde bir dolarex kullanmayın, kasıklarınıza doğru hafif masaj yapın bol bol temiz hava alın odanızı havalandırın , sigara içmeyin ,
22 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekküler
- +1 yıl
Öncelikle regl pis kan değil ikinci olarak da regl ağrısı her şeyin yolunda olduğunu göstermez bazı kişilerde genetik olarak bulunması dışında regl ağrısı sorun olduğunu gösteriyor bilip bilmediğiniz konularda yorum yapmayın
ayaklrına çorap giy ayaklarını sakın üşütme. gece yarısı çok yapacak şey yok. erken saatte olsaydı çözmek kolaydı.
ağrı kesmenin en iyi yolu maydonozu kaynatıp bo bol suyunu içmek. böylece bol işetir ödemi atar ağıları azaltır. ağrı kesici içmak diğeri. bir diğeri de mastürbasyon yapmak gerek. salgılanacak olan oxytocin hormonu ağrıları dindirir.
ayaklarını da sıcak tut. bu önemli.
sıcak su torbası tavsiye etmem. vücutta enfeksiyon varsa artırır sıcak014 Yorumla- +1 yıl
Zaten kapkalin corap var
- +1 yıl
şu an tek yapabileceğin ayaklarını sıcak tutup mastürbasyon yapmak
yarın da sabah başla maydanoz kaynat bol bol iç. ağrı kesici de al eczaneden. bazılarında yanlış bilgi var inanma. ilaç adet düzenini bozar günü kısaltır falan. kısalmasının bir fonksiyonu zararı yok. kanayı da vücut ona göre ayarlıyor. - +1 yıl
Bu halde mastmı sacmalama
- +1 yıl
Yarında maydonoz alirim
- +1 yıl
Ellerim kan olur tirnaklarim uzun midem bulanir
- +1 yıl
@Polenaysun
eski yahudi inanışı gibi siz de pis demeyin şu kana. çok özel yerden tertemiz gelen kandır o. belki de ağzınızdaki diş etinden gelen kandan daha temizdir. bunu bilin. rengi ve kokusu sizi yanıltmasın
rahim üzerinde sperm kapmaya yarayan bir özel doku var. o doku her ay atılır yenisi kaplanır. işte adet denilen bu. kan yolu ile atılır. kandaki koyu rengi veren bu dokudur. kokuyu da bu doku varir. dokunun kendisi de kan da temizdir.
kadının en hassas yeri ora iken orada pis şeyin ne işi var.
direk elle yapamıyorsan da latex eldiven giy eline bu ameliyat eldiveni dediklerinden onla yap. ama biraz krem sür yapışmasın - +1 yıl
Taksideyim staja gidiyorum
- +1 yıl
Grafikerim
+1 yılHey yavrum ha kadınları ilgilendiren konuya erkekler daha çok yorum yapmış bunlarda mı regl oluyor acaba merak ettim okuyacam
83 Yorumla- +1 yıl
İlginç birşey yav bu erkekler herşeye salça olmak zorundamı 😀 bu kadın hastalığı onun cektigini kimse bilemez kadından kadına bile gark ediyor gercekten her ay her ay çekilecek birşey degil
- +1 yıl
Okadar yorum yaptık bir beyeni yapmak zormu
Karnını ve ayaklarını sıcak tut. Hafifçe karnını ovala. Bitkisel çaylar işe yarar. Bildiğim kadarıyla idrar yapmak rahatlatıyor bol bol sıvı tüketebilirsin. Mastürbasyon da işe yarar. Papatya veya zencefil çayı iyi oluyor diye biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBirkaç tane zencefil al ve dilimleyerek bir çaydanlığa koyup kaynat, bol bol iç ve inşallah herşey geçer 😍
Birde regl dönemi başlamadan önce bu yöntemi uygulayabilirsin, ön ağrıları giderebileceksin✌03 Yorumla- +1 yıl
tamam saol
- +1 yıl
Rica ederim
Geçmiş olsun✌ - +1 yıl
🙂 saol
spor yap temel sporlar açma germe filan , sıcak su torbası klasik ve masaj birde ayaklarını karnına dogru mu ne cekıyordun ondan tam emin değilim sen bunları biliyosundur zaten en güzeli doktora gitmen
00 YorumlaSıcak tuğla üstüne otur hemen geçer her zaman evde bu durumlarda lazım nalbur dan soba taşı al evde tüp le ısıt çokda değil havluya sar ve üstüne otur :-)
11 YorumlaAğrı kesici dahada çoğaltır ağrıyı bilgin olsun öncelikle sıcak suda bir duş alıp karnına sıcak su torbası hazırlamalısın güzel bir mercimek çorbası ile karın ağrının hafiflediğini göreceksin
00 YorumlaLan herkes mal*mal şeyler yazmış aq* kriz geçirdim gülmekten regl ağrısını sike*sike çekiyorsun kardeşim başka açıklaması yok fhchchxgxvxfhchcıvwksvısblwgpsb
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun çikolata regl iyi geliyor mu 😅
06 Yorumla- +1 yıl
Valla az önce bir dilim çikolatalı ekmek yanına iki tane çikolata yedim of bide kahve yaptım çok iyi geldi oda
- +1 yıl
Tamam ilerde sevgilim olursa bu çikolata kavhe mevzusunda destek olucam 🤣😂
- +1 yıl
ahahahahah bide çok ağrısı olursa masaj aletiyle kasıklarına iki dk falan masaj yapsın anında geçiriyo
- +1 yıl
O değilde canım tatlı çekti ben gidip yiyim
- +1 yıl
Afiyet olsun masaj aletine gerek yok ben kendim yaparım 🤣😂 Koniçiav doktor saolsun
- +1 yıl
Ahaha iyi bakalım
+1 yılİlk iş her zaman ağrı kesici içmek.
Sıcak su torbası, ılık duş al, ayaklarını sıcak suyun içine koy, çok su iç, bitter çikolata yiyin, az tuz ve daha çok uyku.13 Yorumla- +1 yıl
Ya kakaonun artırdığını duymuştum ağrıyı
- +1 yıl
Hayır bitter azaltır
- +1 yıl
Denerm o zaman teşekkürler
+1 yılayagını sıcak tutu, başını serin,
düşünme hiç derin derin,
bende çok geçmiş olsun derim,
acile git igne yaptır, her genç kızın başına gelir10 YorumlaEvet kadınları bir hayli üzüyor bu regl durumu ama kadını kadın yapanda bu bence...
24 Yorumla- +1 yıl
üşütunce böyle oluyor makesef
- +1 yıl
tesekurler)))
Saf bitter çikolata
Yüzü koyun yatıp ayakları düz uzatmak
Havluya ütü basıp karın bölgesine tampon yapmak00 YorumlaEn basit ve etkili yöntem sıcak su torbası yöntemidir 😂
10 YorumlaBenum bildiğim sıcak su torbası var ama zannımca çok tesir etmiyor hemen.
10 Yorumlaağrı sordukça geçiyor sanırım. aynı soru ve aynı öneriler
03 Yorumla- +1 yıl
Evet geçti valla
- +1 yıl
Hıhıı doğal olarak yani hormonlarla ilgili bişey sonuçta
+1 yılCinsiyet değiştir jsjsjsjs ideal ve klasik olmayan bir çözüm
00 Yorumlamajezim tek cozum sanirim guclu bir agri kesici ya da acilden bir igne yemek dikloron buscopan karisimi olan tüp cok iyidir
00 YorumlaSevgiline söyle sarılı o göbeğini okşasın kesin çözüm 😂
00 YorumlaYani kız arkadaşım vardı onunda çok ağrılı geçiyordu sıcak su felan işe yaramıyordu bu iğne oluyordu
00 Yorumla
+1 yılmaden suyunu grıpını eksık etme evden grıpının tozunu tok sade maden suyun ıcıne tok ıc gecmış olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece maden suyu var olurmu
+1 yılsıcak su torbsı ve masturbasyon yap oradaki kaslar çalışır kan dolaşımını rahatlatır...
00 Yorumla
+1 yılEvet, ayak altına ve/veya kasık bölgesine sıcak su torbası ( termofor )
00 Yorumla
+1 yılYerinde duramıyacak kadar kötüysen doktora görün serum takar.
01 Yorumla- +1 yıl
takmazlar
+1 yılEn iyisi bol su içmek, kavun tüketmek. Ama sıcsk su yastığı regl ağrısına birebir.
00 Yorumla
+1 yılseks yap mast bosal rahatlarsın gercek eskı sevgılımle yapardık cok ıyı geldını soylerdı , adetlıyken ıcıne gırmezdım ama surtunurdu uzerınden rahatlardı gelınce
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun uyu eğer yapabiliyorsan ağrı kesici falan al ya da...
10 Yorumla- Daha fazla (164)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar