Özel Günler & Hijyen Regl döneminde tatlı şeyler yediğim zaman gerçekten ağrım azalıyor. Bu durum psikolojik mi yoksa bilimsel bir açıklaması var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl oluyorsa gerçekten ağrım azalıyor. Bu durum psikolojik mi yoksa bilimsel bir açıklaması var mı? Regl döneminde tatlı şeyler yediğim zaman gerçekten ağrım azalıyor. Bu durum psikolojik mi yoksa bilimsel bir açıklaması var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Regli olduğumuzda östrojen hormonu azalıyor bu da regli döneminde yoğun bir tatlı tüketme ihtiyacı duyulmasına neden oluyor. 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben regl öncesi çok fazla tatlı şeyler yemek istiyorum çünkü 0 0 Yorumla
coksekerli Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence psikolojik bu yüzden kanser hastalarına Moral ve motivasyon gerekli diyorlar. Hayatta hersey düşünce olumlu düşünme diyebilirim 0 0 Yorumla
sultan724 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Her insanda değişiyor mesela ben regl olursam karnım hiç ağrımaz sadece belim biraz ağriyor şekerli şeyler yersem iyi geliyor 0 0 Yorumla
nisaanl Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bilimsel olarak agriyi arttirdigini biliyorum psikolojik olmali 0 0 Yorumla
Jr_Baysal Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bilimsel bi açıklaması var tatlı şeyler mutluluk hormonu salgılattırdığı için acıyı hissetmemen normal 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Regli olduğumuzda östrojen hormonu azalıyor bu da regli döneminde yoğun bir tatlı tüketme ihtiyacı duyulmasına neden oluyor.
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben regl öncesi çok fazla tatlı şeyler yemek istiyorum çünkü
Bence psikolojik bu yüzden kanser hastalarına Moral ve motivasyon gerekli diyorlar. Hayatta hersey düşünce olumlu düşünme diyebilirim
Her insanda değişiyor mesela ben regl olursam karnım hiç ağrımaz sadece belim biraz ağriyor şekerli şeyler yersem iyi geliyor
Bilimsel olarak agriyi arttirdigini biliyorum psikolojik olmali
Hem psikolojik hem de bilimsell
Psıkolojık bence
psikolojik
Erkekler Ne Diyor
Bilimsel bi açıklaması var tatlı şeyler mutluluk hormonu salgılattırdığı için acıyı hissetmemen normal
Buradan bakabilirsiniz faydalı