Bence hiç gerek yok sonuçta normal ve sağlıklı bir durum. Peki siz utanıyor musunuz?

Bence hiç gerek yok sonuçta normal ve sağlıklı bir durum. Peki siz utanıyor musunuz?

Bizim iş yerinde bir kız vardı işi gücü ped değiştirmekti, bide sürekli çantadan çıkarırken bilerek gözümüze sokarcasına hareketler yapıyordu üstelik hepimizin yemek yediği bir anda, amacı neyse artık 🙄🙄
utanmiyorum cunku bu normal bi sey ve olmasi gereken sey zaten ama eger kalabalik bi ortamdaysam tercih etmiyorum sakin bi yerse falan cantamdan cikariyorum genelde
Poşete koymadan alırım hatta böyle itici bulan , ayıplayan , yanlış bulan insanların gözüne soka soka yürürüm
Ben hiç utanmıyorum içinde okuldaki çantanın içinde dosyada bile var ama onlar günlük fjjfjf
Olmaması gerekir ama ayıp karşılanıyor ilginçtir ki
Sağlık durumuyla ilgili olan biseyi bile ayiplayan bu milleten utanmaya düşüncelerini önemsemeye gerek yok inadına daha çok göz önünde pedimi çantamdan alırım lavaboya falan giderim çekinmem ve sırf onlara inat
Toplum için de neden ped çıkartma gereği duyulsun ki
Neden gizli gizli çıkarılma gereği duyulsun peki?
utanıyorum. diğer insanlardan çekiniyorum
Tabii dikkat ederim böyle şeylere
Var gorseli bile mahrem
Hayır yok
Hayır tabi ki de. Utanılacak bir şey yok.
Toplum içinde neden çıkartır ki bir insan :)
Yok.
reklamları bile yapılıyor niye utanalım
Bence yok ama ben yinede utanıyorum:(
Hayir
Utanmıyorum hiçç ☺️
Hayır tabi ki utanılmaz
Tabiki yok , ama o kadar sapık bir milletiz ki selam veren kızı karısı ilan edecek abazalıkta erkekler var sizin ped çıkardığınızı görmesinler sakın hele birde bazı kesimler sizin için pedini göstermiş haketmiş der kahroluruz
Sen canın istedikçe çıkar çıkar göster. Nasıl bir düşünce Allah aşkına bu? Herşeyi normalleştiriyorsunuz güzel bir şey miş gibi yakında kıyafetde gereksiz çıplak gezelim düşüncesine kapılırsa bu insanlar şaşırmam.
Normal zaten?
Yıl olmuş 2022 bunun tartışılmaması lazım. Hayır tabii ki.
Hiç gerek yok fizyolojik olarak olan bisey bu
toplum içinde çantadan çıkarmaya gerek var mı?
wardir
Bence yok
Bence yok.
Utanma olmalı
Sindi prezarferimi cikarip onune atasim geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?