Sen de bunu buraya mi yaziyosun? Kisir bile olabilirsin git bi doktora sor. Doktordan korkulmaz arti iliskim olmadi demissin iliskisi olmayanlari muayene etmiyolar yemez seni yani daha gec olmadan git
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlişki yaşamadım diye korkmuyorum kendimden doktor fobim var korkuyorum doktorlardan anlamadan dinlemeden yemezler seni yazmayla olmuyor o işler hamile kalmam anlamında yazdım
İlgincmis. Ama doktora gidemeden cozemezsin bunu. Ha sana bi tavsiye vereyim. Dogum kontrol hapi alabilirsin yasmin. Recetesiz satiliyo en son 76 tl idi ama biraktim Şu an kactir bilmiyorum. Regli baya iyi duzenliyo. Cok yan etksii var diyolar da bende yan etki yapmadi yani pek. Kesin dene. Garanti cozum yani.
Kızlar Ne Diyor
Doktora gitmelisin hem de hemen kist miyop rahimde ve yumurtalık ta sorun hormonlarda sorun olabilir
Sen de bunu buraya mi yaziyosun? Kisir bile olabilirsin git bi doktora sor. Doktordan korkulmaz arti iliskim olmadi demissin iliskisi olmayanlari muayene etmiyolar yemez seni yani daha gec olmadan git
İlişki yaşamadım diye korkmuyorum kendimden doktor fobim var korkuyorum doktorlardan anlamadan dinlemeden yemezler seni yazmayla olmuyor o işler hamile kalmam anlamında yazdım
İlgincmis. Ama doktora gidemeden cozemezsin bunu. Ha sana bi tavsiye vereyim. Dogum kontrol hapi alabilirsin yasmin. Recetesiz satiliyo en son 76 tl idi ama biraktim Şu an kactir bilmiyorum. Regli baya iyi duzenliyo. Cok yan etksii var diyolar da bende yan etki yapmadi yani pek. Kesin dene. Garanti cozum yani.
Polikistik over var sende galiba kadın doğuma gitmelisin
Doktora gittinmi
Gitmedim korkuyorum
Git bir şey olmaz düzene sokmaya çalışın hormonlarına baktır bir
Erkekler Ne Diyor
Olum cok sagliksiz degil mi o yaa hic doktora gorundun mu, ilerde cocuk sahibi olamazsin bak...
Çocuk sahibi olmak istemiyorum sağlıksız mı bilmiyorum ama benim hayatımı etkilemiyor ağrı sızı da çekmiyorum
O zaman direkt yumurtaliklarini aldirman daha mantikli degil mi?
Yumurtalıklarımı alırsam hormonlarım ne olacak olanlarda mı gitsin
hormon takviyesi alirsin.. Ne hormonu?
hamile
İlişki yaşamadım hiç hamile kalamam
doktora git