Tamam cinsellik istemeyebilir fakat sarılmak öpmek bunlarda mı istenmez yahu?

-
(31 Ağustos 2022, öppp, saat: 09:19).
Onun ben taaa!
Adam haklı ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tamam cinsellik istemeyebilir fakat sarılmak öpmek bunlarda mı istenmez yahu?

-
(31 Ağustos 2022, öppp, saat: 09:19).
Aptaldır ne olacak. Kız sanki kendisi istiyor böyle şeyler yaşamayı. Ona destek olmalı. Ha bazı kızlar var reglken kontrolden çıkıyor. Onlar danda anlatılarak uzak durulabilir.
bittikten sonra koşarak gelir kadınların bu döneminde erkeklerin de onları anlayarak yanlarında olmaları gerekiyor mesela bu dönemde yürüyüş iyi geliyor en basitinden yürüyüşe çıkarabilirler ya da evde çikolata abur cubur bulundurmalı veeee sıcak su torbasını hazır tutmalı gibi birçok detay var. :)
Ayrılsın o zaman. Aşırı saçma. Kızı üzmenin anlamı yok. Kirli olarak görmek nedir ya :D
Bir de bunun üst versiyonu varmış içtiği bardaktan bile içmiyormuş :D
Aynen bence de neyse daha fazla sinirimiz bozulmasın xD
O dönem geçtiğinde de yanıma yaklaşamaz ozaman.. Kadınların en alıngan duygusal olduğu bir zaman destek olması gerekirken uzaklaşıyorsa bir daha da yaklaşamaz..
Eig için teşekkür ederim.
Rica ederimmm
Allah ne verdiyse kafa göz girerim laf etmem ama.
Cinsellik istememesi normal ama uzaklaşması çok saçma bir hareket. Ne denebilir bilmiyorum 😕
Haspama bak o döngü sayesinde hayatta. Düşünebilen insanları seçin.
Mallık baska bisey degildir
Öyle erkek olmaz
Bizim erkeklerin tek bildiği şey aşkım domal olduğu için regl'in daha ne olduğunu bile doğru düzgün bilmiyolardır. Kirli görmeleri gayet doğal.
saygısız şerefsiz hani iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanındayım diye söz veriyordun derim
O zaman gidip bir mağarada tek başına yaşayabilir kadın fizyolojisini psikolojisini ve yaratılır şeklini bilmeyen akıldan uzak kişidir o
cahil yobaz ahlaksız derdim belki daha kötülerini derdim de o da bilmiyo ki bilse böyle davranmaz o yüzden çokta şey etmem ne deyim ki ne olsun
Onun ben taaaaaaaa. Erkek olmuş ama adam olamamış
Cinsellik tabiki olabilir ama kadının durumuna bağlı. Hem başıyla masaj severler
sık dişini şunun şurasında ne kaldı denilebilir :)
Kıyamam sana, her ihtiyaçın olduğunda yanında olmak isterim.
regl oldu diye eşinden uzaklaşana erkek demem. aksine eve browni yığarım. reglken çikolata istiyorlar diye biliyorum
allah allah ben sevgilime hep alırdım hiç de yok demedi. canı çekiyor sanıyordum 😀
2 -3 gun sonra kaldıgın yerden devam edersin. abartma
kokuyorsan ondan uzaklaşmıştır manitan :D
Şerefsiz denir
Dağda mı büyüdün ayu derim.
Öyle erkeğin ben yaaaa...
Öyle erkek seçin o zaman
İnsan en kötü sarılır öper.
Adam haklı. O koku adamı hayattan alıyor.
Onun ben taaaaa
Onun ben taaa!:))
Yardımcı olurum her türlü
Uzaklaşmak saçmalık
Onun
Hayvan
Saçma
e kirlenmiyomu. adam hakli
Ataerkil!
Gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?