Regl döneminde sevgilisini hediyelere boğan bir erkek sizce kaç adım öndedir? Böyle bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?

Regl döneminde sevgilisini hediyelere boğan bir erkek sizce kaç adım öndedir? Böyle bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Her ay yılbaşı sepeti hazırlarcasına neler neler ne gereksiz şımarıklıklar üşüştü aklıma hahhahhah çikolatası, kahvesi, çiçeği, temiz pedi, bi dünya artistlikler uuuuwww nerede bu milyon adım önde erkek vay vay vaaay
Samimi fikrim şu ki kesinlikle böyle bir erkek arayışında değilim ve aşırı dozda ilgiden de pek hoşlanmam.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Boğazına düşkün biri olarak bana hediyesi eğer yiyecekse ben onu bir severim bir severim var yaaaa..
Bu arada güzel hatunsun beğendim seni 💜
Çok itici geldi bana. Ona kızmayayım şeker gibi davranayım diye bani hediyelere özellikle o gün boğacak ise hiç yapmasın. Yapmacık gelir bana.
Öyle beklentilerim hiç olmadı olmaz.. Keyifli akşamlar..
Hiç gerek yok ya 😬 çok yılışık olur, istemem, rahat bıraksın yeter
Öyle birileri varsa ya da kimlerin hayatindaysaaa baya şanslılar nazar boncuğu eklesinler
Hoşuma gitmezdi benim.
En az 10 adım aşırı tatlı geliyo öyleleri
Adım mı? Kilometre diyeceksin kardeşim
Varsa oyle erkekler beni bulsun
Yazdım bile
2-3.
10 :D
Bir kaç yüz adım öndedir
Saçma beee noluyo yani milyonlarca yıldır regl oluyor kafinlar ve normal yaşantısına devam ediyor ne yani hafife almıyorum ama gereğinden fazla abartı da toksik ya
Ego kasmak istiyorsanız bayağı bayağı öndedir. Gerçekte bir amaca hizmet eder mi, never!
Hiç önde değildir. Adam olan gider sıcak su torbası kaynaktır karnını okşar.
güldüren değil ağlatanlar önde tecrübe ila sabittir
Abi ben her zaman hediyeye boğuyorum ama sevmiyor beni:(
Çıtayı Allahüekber dağlarına çıkarmaya gerek yok.
Karşı taraf hesap özetini ödüyorsa 5-0 öndedir. 😃
En fazla bir ped kadar önemlidir
Anlaşılan çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?