Terazi burcu henüz sevgili olmadık, sevgilik öncesi evre... çok az şeyini biliyorum ne seviyor sevmiyor diye şu evrede büyük bir hediyede alınmaz
Kafamda birkaç şey var fikirleriniz? :)
Kafamda birkaç şey var fikirleriniz? :)
Burca takilma bence :) sigara iciyorsa gercek bir zippo al.. calisiyorsa , hos kaliteli kutulu bir kalem olabilir... saat olabilir..
Sevgili değiliz henüz o yüzden çok büyük bir şey olsun istemiyorum :) sevgili olsak çok hediye var aslında... Zippolar ne kdr?
İnternette şöyle bir baktım 120den başlıyor sevgili olsak alırım hatta çok beğendim bir tane :) sevgili olmadan büyük bir hediye.
İnternette daha mı pahalı?
Peki yeşekkürler ben dışarıda bakayım o zmn...
Her hediye değerlidir. Hele ki oda senin ona hissettiğin gibi hislere sahipse
Cevap
9Cevap
kişiden kişiye degişir ben yüzük we saat sewerim osmanlı tugra yüzüğü ya da güzel bir bileklik bu benim şahsi zewkim diyer terazi erkekleri ne sewer bilemem
Baretta al bence.. Ne olduğunu bilmiyosan googledan bak
De.50 yeter
bir an benim sandım :) doğum günüm de yaklaştı. ben hediye olarak klasik zarif ama çok da pahalı olmayacak bir saat isterdim sanırım. yakışır
Zarif ve kaliteli dimi terazilerin tarzı :) sevgili olmadan öncesi olduğu için büyük birşey almak istemiyorum :) ufak ama özel bir şey olsun
ufak ama özel hmmm? o zaman bir yemeğe falan çıkın özel bir yerde. hiç unutmaz
ben terazı erkegıyım yasım 20 fakat takımının formasını al :D
Aklıma gelmemişti bu :) ya varsa yeni sezon formaları ;)
var ben Besıktasın formasını 130 tlye aldım
O da Beşiktaşlı ama daha sevgili değiliz birkaç kez buluşmuş olacağız o yüzden bütün bir şey almak istemiyorum yoksa alacak çok fazla şey var :)
kaskol alabılırsın
Bjk kaşkol o da böyle düşünülmemiş gitmiş direkt futbolla ilgili bir şey almış olmaz mı? :)
yoo ben hos karsılardım :)
Ama o 30lu yaşlarda her yaşta futbola dair şeyler sevilir diyorsun :)
benım gorusum oyle yanı :)
Burcu boş ver gündelik hayatta kullanabileceği onunla bir parça olacak birşeyler almanı tavsiye ederim
sanatsal değeri olsun
Mesala? :)
Saat felan al derdim de bu
terazi imiş ya ne yapsak 😭
sigara içiyorsa güzel bir çakmak al
tartı baskül :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar