Adet gecikmesi ve kist hakkında ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce sevgilimle ben üstsüz o kıyafetli şekilde sürtünmeli yakınlaşma yaşadık maalesef. Ten tene herhangi bir temas , boşalma ya da ilişki olmadı zaten çok pişman olduk çok şükür kurtulduk orasına girmiyorum. Kısa özeet geçeceğim.

Yumurtalığımda 4cmlik bir endometriozis kisti olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyordum ancak doktor geçen ay bıraktırdı. Regllerim genelde 28-32 gün aralığında olurdu.

Sevgilimle bu yakınlaşma sonrasındaki 15. günde ben çok stres oldum ve gebelik testi yaptık eczaneden negatif çıktı. An cak sonrasında 32. gün de regl olmayınca doktorumu aradım Primolut N ilacını 14 adet günde 2 şer olacak şekilde 1 hafta kullanmamı söyledi. İlacı kullanmayı pazartesi sabah 11 de bıraktım şu anda çarşamba saat 11 yani 48 saat oldu herhangi bir hareketlenme yok vücudum genel olarak şiş ve biraz sivilcelenme var. Karnım ara sıra gurulduyor ancak gelen giden yok.

Ben de Korktum acaba hala başka bir ihtimal olabilir mi yoksa kistle alakalı mıdır?

Doğum kontrolü bıraktıktan sonra adetim düzensizleşmiş olabilir mi tesadüf müdür bu?

Bu ilaç ne zaman adetimi söktürür?

Lütfen yardımcı olun çok stresliyim ve korkuyorum bize yakışmayan bir şeyi yaptık Rabbim daha beterinden korudu buna da şükür ama hala korkuryorum..

Güncellemeler
+1 yıl
YANLIŞ HESABIMDAN SORMUŞUM LÜTFEN ONA DA LAF ETMEYİN :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar yok mu bilgisi olan ;(
Adet gecikmesi ve kist hakkında ne yapabilirim?